Nejí namazané pečivo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nejí namazané pečivo !!
Zdravím! ![]()
mám 3,5letého synka a nechce mi jíst namazané pečivo. Má ho rád suché. Doposud se mi nepodařilo ho nějak zlákat. Občas jsou vyjímky, kdy mu namažu chleba či rohlík a nakrájím mu to na malé kousíčky - ale to papá jedině tím způsobem, že ho tím krmím. A problém je v tom, že od dubna bude chodit do školky a mám dojem, že tam ty svačinky jsou jedině v podobě namazaného pečiva, nebo se mýlím?? Co s ním??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nic. Nabízej, nenuť…
Ve školce se buď nechá strhnout davem a bude baštit, nebo taky nebude, tak dostane suchý chleba (aspoň u nás ve školce to tak funguje…).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedna sestřina dcerka taky nejí namazané pečivo, teď nevím, jak to řeší ve školce, ale myslím, že dostane prostě nenamazané..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, syn taky nejí doma namazané pečivo. Ve školce problém nemá, svačinky tam normálně jí. A občas od té doby chce namazat pečivo i doma a udělat svačinku jakio ve školce
asi to tam mají lepší ![]()
Maru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenuť ho, až sám bude chtít vezme si, starší už chodí do školky, ke svačince mají pomazánky na něčem skoro pořád, ale on to nejí - dostane suchý chleba nebo si ho občas nechá namazat máslem (to tam mají asi vždy, když je pomazánka)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj syn ještě nedávno nenesl namazané pečivo, tak jsem mu dávala suchý rohlík a vedle něj třeba šunku, sýr. Nyní má rád chleba/rohlík s máslem a na to třeba šunku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mému synovi je 13 let a nikdy namazané pečivo ani chleba nejedl. Takže samozřejmě problém jak ve školce, tak na různých výletech a táborech…Když byl menší, tak se třeba na táboře vůbec nenasnídal, pak dopolení program a první jídlo oběd. Z tábora se vrátil jak chroustík. Dnes už si to vyjedná, nebo se dojí sušenkama. Je to blbý, ale nic s tím nenadělám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas pomohlo namazane pecivo prehnout, aby nevidel tu pomazanku, maslo a hlavne nesnese spinavy rucicky..od ty doby ji normalne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera skoro 5 taky nejí namazané a to má dvojče které to jí, ale ona to nesní, takže ve školce jí pečivo suché, každý den chodí se strachem že bude muset jíst pomazánku
a taky prý má pořád škytavku, no tak jsem ji vysvětlila že když bude jíst pomazánky škytavka nebude, no ale nepomáhá to, aspoň že obědy jí všechny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá ho namazaný taky nechce a když náhodou to vidí u starší, tak ho chce namazat, ale jenom olíže máslo a už to nechce. Občas to sní když jí ho nakrájím na kostičky a ona si do nich sama napíchá párátka jako jednohubky. Stejné je to s rýží, kolínky, knedlíky, taky to má nejraději suché.
- Citovat
- Upravit
Moje starší dcera taky nejí dodnes namazané pečivo… ve školce jí dávali suché a k tomu třeba zeleninu na zakousnutí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn 16m jí namazané pečivo zásadně tak že si krajíc „připlácne“ na obličej a slízává tu pomazánku, a až to má důkladně zmáknuté, tak pozře pečivo.. Pohled pro bohy. Doufám že než půjde do školky tak to nějak vypilujeme ![]()
Příspěvek upraven 18.03.13 v 13:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn taky toto bojkotuje. Vezme si maximálně namazaný chleba máslem a džemem. Jakmile mu tam dám sýr, šunku atd. odmítne. A rohlíky ty má vůbec nejraději suché. Prostě to namazané nechce. Je mu 2,5 roku a taky doufám, že ho to přejde…alespoň ve školce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcera, 2.5roku taky neji nic namazaneho… Syr, maslo, nechce.. nenutiim, jen ji to nabiziiim.. Nekdy se chytne
, ale kdyz nechce, tak nenutim… Nestradaa… Taky miluje, suchy rohliik, suchy chleba, topinky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brácha nejí namazanej chleba a letos už bude dospělej.
Asi ho k tomu nepřesvědčíš, jestli opravdu nechce.
- Citovat
- Upravit