Nejím v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
26.5.16 16:54

Nejím v těhotenství

Ahoj,

jsem aktuálně v 17 tt. Do cca 15 týdne jsem jen zvracela a neudržela v sobě ani vodu. Zhubla jsem 10 kg. Teď už asi tři týdny „jím“ bez zvracení. No vlastně nejím vůbec. Stačí mi přes den pár kousků melounu a chleba se zeleninou. To je vše na celý den. Podotýkám, že čekám dvojčata, bříško nemám ještě skoro žádný. Dle dr. se oba plody stejnoměrně vyvíjí a krevní obraz vypadá OK.
Já teda nevím ale mě to přijde zoufale málo ten můj příjem potravy a přítel mě kontroluje každý den abych vůbec něco malého snědla. Kdy vy jste tak začaly jíst? Nemám ani žádné chutě, nic a pořád -10kg.

Děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kobliha51
26.5.16 16:59
@Acnelka píše:
Ahoj,

jsem aktuálně v 17 tt. Do cca 15 týdne jsem jen zvracela a neudržela v sobě ani vodu. Zhubla jsem 10 kg. Teď už asi tři týdny „jím“ bez zvracení. No vlastně nejím vůbec. Stačí mi přes den pár kousků melounu a chleba se zeleninou. To je vše na celý den. Podotýkám, že čekám dvojčata, bříško nemám ještě skoro žádný. Dle dr. se oba plody stejnoměrně vyvíjí a krevní obraz vypadá OK.
Já teda nevím ale mě to přijde zoufale málo ten můj příjem potravy a přítel mě kontroluje každý den abych vůbec něco malého snědla. Kdy vy jste tak začaly jíst? Nemám ani žádné chutě, nic a pořád -10kg.

Děkuji za reakce

Když máš dobré výsledky, asi ti to stačí. Neřeš to a poslouchej lékaře. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
21311
26.5.16 17:02

Proc te musí kontrolovat přítel? Tak snad pohlidat si jídlo zvládneš. Jinak v prvním tehu jsem zvracela a hubla do sedmého mesice. Pak jsem byla schopna sníst dvě pizzy na posezení. Syn naprosto OK. V druhem tehu jim stejně jako před otěhotněním, chutě ani hlad nemám (teď jsem v osmém měsíci) a váha leze nahoru docela rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.5.16 17:05

On mě nekontroluje že by musel, ale dělá si starosti když vidí, že nic nejím. Tak každý den volá z práce a ptá se jestli jsem jedla. někdy si vzpomenu až ve 13:00 že bych měla něco pojíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
26.5.16 17:09

Ja jsem teda na zacatku tehotenstvi jsem v 7tt a mam dole 5kg take porad zvracim nic v sobe neudrzim a take cekam dvojcatka.. Dnes jsem byla na kontrole vse je diky bohu v poradku.. Hodne zenskych na zacatku tehu zhubly takze pokud mas vysledky v poradku tak bud jenom rada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
26.5.16 17:09

@Acnelka byla bych v klidu. Cokoli budou miminka potřebovat vezmou si od tebe, stradat budeš jedině ty. Kdyby byl něčeho brutální nedostatek tělo si řekne neboj - projeví se to chuti na danou potravinu (nedostatek bílkovin-chceš maso a mléko, atd. ) také jsem to tak měla. Teda s jedním ditkem :)

• Citovat
  • Upravit
49
26.5.16 17:10

Ahoj, tak já jsem taky jedla nejedla.. Já jsem teda zvracela skoro až do konce, ke konci to bylo ještě snad čím dál horší.. Neudržela jsem v sobě skoro žádný jídlo, a když byla krátkodobá období bez zvracení, tak jsem do sebe moc jídla stejně nenacpala, protože žaludek nebyl zvyklý.. Zhubla jsem, břicho jsem skoro neměla, ale malá se vyvíjela normálně, váhu měla 2800, a to jí ještě měsíc zbýval do termínu.. Řekla bych, že tělo se zařídí, aby se miminku stejně dostalo co nejví i přes to málo co sníš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
26.5.16 17:11

Měla jsem to samé. Stačil mi na den jeden rohlík, ale po porodu, když jsem zase měla chuť na jídlo a začala normálně jíst, tak mě potkal jojo efekt. Pošestinedělí jsem měla o 5 kg víc než po porodu. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
26.5.16 17:15

Mi doktor říkal, že mimino si vytáhne z matky, co potřebuje… a vzhledem k tomu, že jíš, málo, ale věci, které nějáké vitamíny a podobné látky obsahují a výsledky máš dobré, tak to asi bude dobré… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
26.5.16 17:18

Jsem ve 29 tt a mam 52 kg, krevní obraz bohužel na prd, taky toho moc nepozru, je mi Furt blbe. Uz nezvracim 8× denne, ale s jídlem fakt bída. O piti ani nemluvím. Denne do sebe dostanu pul litru ledové vody, kterou musim pit po lokach, jinak to ze me vyletí. Bohužel jsem to mela i s prvním. Narodil se naprosto v poradku, ale ja byla teda uplne vyšťavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
26.5.16 17:23

Měla jsem to také…jediné, co jsem byla schopna jíst, tak byly přesnídávky a jogurty…nevím, jestli to bylo kvůli tomu, že jsem byla celé těhotenství hubená, ale rodila jsem předčasně v 6. měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
26.5.16 17:25

Zkus aspoň něco mixovaného, ať máš živiny, mimča tě pěkně vysají. Třeba ovocný koktejl nebo mixované polévky, když nemáš chuť na pevnou stravu. Na snídani třeba instantní kaši, to by ti nechutnalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.5.16 17:33

Asi jsi měla z čeho hubnout a nic ti nechybí. Tělo si samo řekne, co jíst a co ne. Teď bych se tím nijak nestresovala, on ten hlad ještě přijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.5.16 17:34

Zkusím, ale nejsou chutě. Donutím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
26.5.16 17:37

@Acnelka Na zvýšení chutě je myslím čaj z řepíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí