Nejlepší a nejlehčí golfky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
960
5.3.12 22:15
jaaaruuussskkaaa píše:
ano Vevci.ty chceš zázrak. já to říkám fůrt. navrhneme si vlastní kočárek. a bude z něho pak trhák a každá ho bude chtít. :-)

Jojo, jedině navrhnout vlastní, jinak to nevidím. Přitom já už jsem našla několik kočárků které by mi docela vyhovovaly, ale vždycky tam bylo něco, nějaká drobnost, co mě odradila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 12:47

Já měla Nuna Pepp tu novější verzi s polohovatelnou opěrkou a byla jsem vyloženě naštvaná, že jsem je koupila, až když měla malá více než rok! :evil: Měnžel má 195cm a v pohodě, nijak se nehrbil, ale sklon rukojeti byl příliš prudký, proto se nemohly dělat větší kroky, jinak se do kočárku kopalo… :D Ale to si člověk zvyk, jak má snima chodit. Parádně se daly složit, takže super do auta a šup na výlet. A taky byly lehounké…Byla jsem s nima max. spokojená. Teď má dcera přes 2 roky a už v kočárku být nechtěla, tak už je prodaný. Ale mě opravdu vyhovoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4135
7.3.12 10:04
Zuzislavova píše:
Tak by se mi zamlouval bugaboo bee +..ale ta cena teda mazec :mrgreen: nebudete někdo prodávat tak do 8 tisíc :mrgreen: jako jedinej ma délku opěrky 59cm 8o uplně čučím. Teď máme 50cm a je mu to akorát. Ty ostatní jsou taky pěkný, ale malé opěrky. Ten callisto má jen 48cm bohužel.

Mrkni na bazarové beečka, já mám bazarový a vyšel mne na 7500 Kč a vypadá úplně nově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.3.12 15:51
veverik píše:
my mame cybex onyx. Lehoučké - unesu i s ditetem. Pro vysoke rodiče, manžel už se nema na co vymlouvat :-D

Ahoj koukala jsem na ty tvoje golfky a jsou moc pěkné a nejsou ani moc drahé. Chtěla jsem se zeptat, jak si s nima spokojená- skládání, jak jdou položit do lehu,kolik tam je místa- vejde se i 2leté dítě??? a jak jsou velká kolečka????díky noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.3.12 15:53

saluneční clona

pandora píše:
Bugaboo bee plus dají se prodloužit jak záda tak sedák . Jdou do uplného lehu jsou perfektně odpružená( což u golfek nebývá) všecky 4 kola. Vejde se všude. Nejlepší golfky aspon pro nás.
veverik píše:
my mame cybex onyx. Lehoučké - unesu i s ditetem. Pro vysoke rodiče, manžel už se nema na co vymlouvat :-D

a mají sluneční clonu nebo tak něco????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.3.12 20:06

Cybex onyx jsou super golfky. Měla jsem je v úzkém výběru. Mají prodloužitelnou boudičku, takže žádnou clonu nepotřebuješ ani slunečník. Lůžko je dost velké a krásně pohodlné a jde do úplného lehu. Složit jsou jedna radost, ale zkoušela jsem to jen v obchodě. Jen kolečka mají menší. Větší kolečka mají Cybex Topaz (jsou myslím jen o tisícovku dražší) nebo Callisto, ale ty už jsou o dvě dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.3.12 21:02

onyx ma prodloužitelnou boudičku až k madlu, což je k nezaplaceni! Poskladat i rozložit se daji rychle a hlavne strašne jedniduše. 'mam sedana, do kufru se mi nadherne vejdou, ješte tam dam spousta kramu :D Polohovat jdou do skoro uplneho lehu, polohuješ jednou rukou. Madlo se da i odendat.
Jsou pro vysoke rodiče. Ja mam 174 cm a mam je akorat. Byt menši spatne by se vozily.
Kolečka maji o malinko mensi nez topaz, ale fakt je malinko. Při jizde to nepoznas, zkoušela jsem oba. Zatim jsems nim neabsolvovala žadny teren, takže nevim jak se chovaji tam.
Dcerka ma rok,neni žadny drobeček a mista tam ma hafo. Zkoušela jsem do nich i fusak od aestheticu a taky se hezky vejde. Myslim, že dvoulete dite se vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenniet
8.2.13 20:45

Nuna Pepp

Ahoj, mate nekdo zkusenosti s kocarkem Nuna Pepp?? Je fakt krasnej, tak me jeste zajima ucelnost :D

• Citovat
  • Upravit
2312
8.2.13 21:12
@Lenniet píše:
Ahoj, mate nekdo zkusenosti s kocarkem Nuna Pepp?? Je fakt krasnej, tak me jeste zajima ucelnost :D

Je skvělej!!! Ale jaká účelnost tě zajímá? Plus rozhodně: nastavitelná rukojeť, polohování zad, snadné ovládání… Mínusy: kolečka, do kterých se chytá štěrk, nejsou do terénu (- ale jaké golfky ano?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
8.2.13 21:22
@Lenniet píše:
Ahoj, mate nekdo zkusenosti s kocarkem Nuna Pepp?? Je fakt krasnej, tak me jeste zajima ucelnost :D

Nic moc, my jsme meli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
26.8.14 11:06

Ahoj všem. Obnovuji.
Prosím o jakékoliv doporučení, radu, jaké golfky vybrat aktuálně pro rok 2014 :mrgreen:
Syn už má 13 měsíců, sporťák je super, ale na vycházku po okolí. Když jedem někam dál, tak nám zabere celý kufr, je těžký a tak vůbec, však to znáte:)
Tak jsem zauvažovala nad golfáčem, ale absolutně si nevím rady:)
Chtěla bych, aby byl lehký, ale zas žádná roztřepaná potvora:) aspoň tročku hezký, kvalitní,… cenově přijatelný pro běžnou českou rodinu :mrgreen:
No a co je důležité, aby byl pohodlný a aby v tom neměl syn záda jak céčka. :) Snad něco takového je. Děkujii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
26.8.14 11:20

Ahoj, já jsem si teď koupila Navington Scooner a jsem spokojená. Ale kupovala jsem si ho hlavně na nákupy. Zabere jen polovinu kufru, na druhou dám nákup. Je lehký, hezký skladný. Asi by se s ním dalo i na nějakou zpevněnou cestu, ale nechci si ho ničit na kamení. Má polohování zad i nohou, polohování rukojeti, otočná, zaaretovatelná přední kola. Na pojíždění po nákupní centru nebo po městě na asfaltu asi dobrý. Akorát mi přijde, že za půl roku už bude klukovi asi malej no. Ale to mi přišli všechny kočáry co jsme zkoušeli. Jak Nuna Pepp, tak i Cybex Calistoi to Valco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.8.14 11:28

@Lejaa Pořád frčí Snap, City Mini, B-Agile, z klasických golfek Maclaren. Opravdu lehoučký a pidi po složení je Nano od Mountain Buggy. Jde o to, kam chceš v té váze a penězích jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.8.14 11:36

@Lejaa Já práve koupila golfky jen na kratší popojíždění po městě, protože dítě tam prostě nemá takový konfort, co na sporťáku. Při zkoušení různých typů na prodejně jsem zjistila, že lehké golfky mají polohování zádíček dělané debilně na nějakou šňůrku, popřípadě je opěrka tvořena jen kusem hadru. Takže nakonec až tak moc na výběr jsem neměla a vybrali jsme Cybex Calisto (ale kupovala jsem bazarový).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
26.8.14 11:43

Valco Snap!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie