Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, jsem tu nová. A ráda bych od vás radu ohledně golfek. Mám nějaké favority, ale potřebovala bych vědět zkušenosti a jaké máte např. vy. Potřebuji nejlepší a nejlehčí golfky
Jsme vysocí rodiče, bydlíme na vesnici (ale i do města jezdíme), odpružení by se trochu hodilo a hlavně dlouhou zádovou opěrku! Dítě je macík po nás
jak délkově, tak i pořádny chlap váhově
Je jedno jestli trojkolka nebo čtyřkolka, jestli spojené madlo nebo nespojené. Hlavně , aby měla polohovací záda a kočárek se dal krásně složit nejlépe jednou rukou ( není nutnost). Snad sem na nic nezapoměla
Děkuji za odezvu
Nejlepší a nejlehčí golfky na trhu jsou dle mého názoru Maclaren Techno XT. Miluju je. A moc doporučuju. Mají na trhu téměř nejvyšší madlo, vysouvací boudičku, takže dítě se tam vejde i pětileté, obrovskou ložnou plochu, nepřekonatelně variabilní boudičku - to co umí, neumí žádné jiné golfky na trhu, jsou super odpružené na golfky, velice kvalitní zpracování a váží jen neuvěřitelných 6,9 kg! Moc doporučuji!
my mame cybex onyx. Lehoučké - unesu i s ditetem. Pro vysoke rodiče, manžel už se nema na co vymlouvat ![]()
Bugaboo bee plus dají se prodloužit jak záda tak sedák . Jdou do uplného lehu jsou perfektně odpružená( což u golfek nebývá) všecky 4 kola. Vejde se všude. Nejlepší golfky aspon pro nás.
mě se libi inglesina trip 2012 ale nejsou asi uplne velky,asi jako onyx
pandora píše:
Bugaboo bee plus dají se prodloužit jak záda tak sedák . Jdou do uplného lehu jsou perfektně odpružená( což u golfek nebývá) všecky 4 kola. Vejde se všude. Nejlepší golfky aspon pro nás.
My máme jen Bugaboo bee, ale rovněž super, nejlepší kočárek.
A nějaké levnější byste tam neměli?
Taky bych takové lehké chtěla.
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?… …kamarádka má tenhle a je fakt super je s ním moc spokojená a cena je dobrá ![]()
kamarádka teďko hledala golfky pro svoje velké přerostlé roční dítě
a nejlíp jí ze všech vyšly Baby Joger City mini. I odezvy na ně tu na emimino jsou maximálně kladné. Teď v kolekci 2012 je dělají i s nafukovacími koly.
Tady jsou odkazy
https://www.emimino.cz/…rankovani/7/
A já vím že bych chtěla zázrak, ale něco jako cybex callisto, ale levnějši?
vevci píše:
A já vím že bych chtěla zázrak, ale něco jako cybex callisto, ale levnějši?
Já mám objednaný 4 baby zicco, ale je to polák. Snad mi do auta bude stačit
.
ano Vevci.ty chceš zázrak. já to říkám fůrt. navrhneme si vlastní kočárek. a bude z něho pak trhák a každá ho bude chtít. ![]()
Tak by se mi zamlouval bugaboo bee +..ale ta cena teda mazec
nebudete někdo prodávat tak do 8 tisíc
jako jedinej ma délku opěrky 59cm
uplně čučím. Teď máme 50cm a je mu to akorát. Ty ostatní jsou taky pěkný, ale malé opěrky. Ten callisto má jen 48cm bohužel.