Nejlepší autosedačka 9-36kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
17.9.13 13:41

@steeve je to Romer King plus, kupovala jsem před rokem novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
17.9.13 15:17

@Edit1 no tak pokud má jen 2 roky a 13 kg tak by bylo nejlepší starší nechat toho Kinga, to ještě min. 1,5-2 roky užije a koupit té mladší také jednu 9-18
jestli ji potřebujete až na vánoce, tak počkejte na přelomk říjen/ listopad má přijít na trh nový King a ty současné King plus se budou prodávat ve slevě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
31.5.14 20:17

dobrá ale cenově dostupná autosedačka od 9 do 36kg

Ahoj holky, právě řeším která je tak nejbezpečnější bez toho aby za ni vyhodila tisíce, syn z vajíčka vyrostl a autosedačka co mám už mi přijde trochu, zastaralá nechci vypadat jako že mi vadí že má za sebou nějaký ten patek a odvozila par dětí ale no prostě do auta špatně sedí když to řeknu na rovinu spíše za jízdy nesedí na miste ale pomalu se kýve a to mě děsí na drahou autosedačku kvůli čekaní druhého mimi nemám a i kdyby po tom co jsem si pročítala testy autosedaček a po autonehodě partnera mě to už přivádí na kraj hrůzy, přemýšlím o naké od nani (je jich velké množství a i ferrari nebo fisher price je od nani) velké množství autosedaček je pouze platba za značku a nebo cena neodpovídá kvalitě jestli máte něaky typ na autosedačku pro devítiměsíčního prcka za dobrou cenu ale hlavně kvalitní tak budu ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
31.5.14 20:27
@demetritis píše:
Ahoj holky, právě řeším která je tak nejbezpečnější bez toho aby za ni vyhodila tisíce, syn z vajíčka vyrostl a autosedačka co mám už mi přijde trochu, zastaralá nechci vypadat jako že mi vadí že má za sebou nějaký ten patek a odvozila par dětí ale no prostě do auta špatně sedí když to řeknu na rovinu spíše za jízdy nesedí na miste ale pomalu se kýve a to mě děsí na drahou autosedačku kvůli čekaní druhého mimi nemám a i kdyby po tom co jsem si pročítala testy autosedaček a po autonehodě partnera mě to už přivádí na kraj hrůzy, přemýšlím o naké od nani (je jich velké množství a i ferrari nebo fisher price je od nani) velké množství autosedaček je pouze platba za značku a nebo cena neodpovídá kvalitě jestli máte něaky typ na autosedačku pro devítiměsíčního prcka za dobrou cenu ale hlavně kvalitní tak budu ráda :)

Ahoj sice ještě nevím jestli je tak dokonalá jak se jeví ale my plánujeme koupit autosedačku značky CARETERO…tak kukni na net a uvidíš…mám pocit, že stojí kolem 1300 :think:

• Citovat
  • Upravit
664
31.5.14 20:42

Za me cybex s isofixem a pultikem.. Cena lidova uplne neni, ale neni to investice na rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
31.5.14 20:50

@demetritis jé taky mě to téma zajímá, malá má sice jen 6M, ale roste jako z vody a vajíčko jí začíná být těsné, takže taky hledáme

• Citovat
  • Upravit
29577
31.5.14 20:52

Hlavně holky nevybírejte 9-36,ale 9-18. 8o Do té ovšem může až dítě plně sedící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
31.5.14 21:19
@Gonyosoma píše:
Za me cybex s isofixem a pultikem.. Cena lidova uplne neni, ale neni to investice na rok.

Souhlas :potlesk:!Máme! Velká spokojenost :palec:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
31.5.14 21:34

@berry4 no a já bych se chtěla zeptat proč, já teda koukám pomalu teprve od včerejška, ale ráda se poučím, já měla pocit, že ta sedačka s dítětem roste :think: jako je mi jasný že do takovýhle sedačky můžu dítě posadit až když samo úplně sedí

• Citovat
  • Upravit
2144
31.5.14 21:36

Taky bych radila Cybex s pultíkem. A nebo si zaplatit jednorázově dTest a podívat se tam, tam určitě najdeš nějakou kvalitní za dobrou cenu ;) Já si teď jen vybavuju, že konkrétně Cybes Isis-FIX si tam vedla hodně dobře, stojí nějaký 3000, což je za kvalitní autosedačku super cena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
31.5.14 21:40

Tak my máme pro všechny tři holky autosedačku Zopa Carrera a jsme naprosto spokojení, cena je kolem 2,5 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.6.14 07:11

@myšák1187 na téma autosedačky tu je asi milion diskusí. Použij modré okénko vpravo nahoře a čti. :lol:
Jinak třeba k té Zopa Carrera máte jednu diskusi tady: https://www.emimino.cz/…nosti-42640/
Já osobně se pohybuju ve výběru u značky Maxi Cosi, ale je i plno jiných ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
1.6.14 07:17

@berry4 v poho, já říkám, že jako tomu zatím moc nedávám, takže jsem se až tak moc zatím nepídila, proto mě zajímalo proč ne toto váhové rozpětí, ale díky, samo že vyhledávat umím, no ale vždy mě zaujme něco jného :oops: :mrgreen: projdu to tedy

• Citovat
  • Upravit
985
1.6.14 17:02

Nevím proč ne tu z rozpětím 9-36kg syn už sedí sám da i pak kroku něž spadne a tím pár myslím dva ale i tak sedí od 5měsícu a kromě toho že bych se zamotala do toho kdy jak sedačku poutat problém nevidím.
mě se líbí tahle ale nevím cena je trošku vyšší a s auto fixem asi nad můj rámec, http://www.auto-doplnky.com/…86020-p23408

tohle je ta od nani ta stou žirafou ale je tam velkej výber http://www.dubisek.cz/18-9---36kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
1.6.14 20:04

Kamarádka má od Nanie tu ferrari, ale asi budou všechny stejné. A za mě - přijde mi nepohodlná, málo polstrovaná, myslím, že ani nejde polohovat na spaní. Tuším, že každý pás se utahuje extra - to by mi štvalo, zdržuje to. Já zatáhnu na pásek a utáhnu obě strany najednou a rychle. Starší drží, ta je v pohodě, ale mladší se mnou zápasí, jak kdyby jí šlo o život. No a hlavně - když do ní dceru dala, tak neměla hlavu pořádně v té opěrce, protože byla moc vysoko a níž dát nešla.
Do druhého auta nebo pokud bychom jezdili hodně málo bych do ní pro starší dítě šla, ale jako hlavní sedačku ne. Jezdíme hodně, 9-18 je více polohovací a pro dítě pohodlnější. A hlavně dá se polohovat za jízdy, když dítě usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí