Nejméně závadné vlhčené ubrousky - zapojte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
17.5.13 10:32
@Alenaxxxx píše:
Díky za tenhle příspěvek. Nejbezpečnější bude zůstat u vody a mýdla případně olejíčku a kuchyňské utěrky. No hlavně že jsem koupila 4 balíky ubrousků do zásoby… To je budu mít na dlouho :-)

já když jsem dostala nějaké ubrousky, tak jsem je při používání propláchla vodou a vyždímala, ve finále jsem použila perlan nebo žínku na setření, třeba babylove z dm bílé při větším „drbání“ pěnily :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
17.5.13 10:34

Ahoj, používám Nivea baby soft a creme. Stojí 60kč 63ks(jedno balení).Mám atopiky 3 ze čtyř dětí a po těchto se mi neopruzovali, ani neopruzují.

A taky Nivea baby Pure a sensitive. Taktéž 63ks za 60kč.

Příspěvek upraven 17.05.13 v 10:36

• Citovat
  • Upravit
Ka-tcha
17.5.13 10:34

Jinak lidi donesou v dobré víře cokoliv, takže se nám doma po jistou dobu hromadily zásoby všelikého druhu, složení a smradu… - použity na setření fleků z podlahy, utření mých rukou, palubky v autě atd. Zbyly už jen jediné, zde jsou: Baby Wipes, aloe vera 80 ks. Opravdu dost „navoněné“. Zde je složení: Agua, Aloe barbadensis extract, Aminobutyric acid, Lanolin, Allantoin, Parfum, PEG-40hydrogenated castor oil, Methylchloroisothiazolinone, Disodium EDTA, Citric acid, 2-Bromo-2-Nnitropropane-1,3-Diol

Jinak doufám, že výsledky porovnání brzy zveřejníš! Jsem opravdu zvědavá a zároveň se trochu bojím, poněvadž tomu složení vůbec nerozumím… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Ka-tcha
17.5.13 10:39

Jinak ženský, když už jsme u toho, kde ten perlan kupujete? A dá se to znovu použít třeba i když je dítko mazaný krémem na opruzeniny (samozřejmě vím, že jen pokud nejde o bobky…). Moc díky! :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
29135
17.5.13 10:41

Ahoj, používám Huggies, střídám zelené s béžovými a jsem spokojená:) teď jsme teda koupili jedno balení Pampers Sensitive, ale nic moc, byla to jen nouzovka:

Pampers Sensitive

aqua, glycerin, citric acid, peg-40 hydrogenated castor oil, sodium citrate, benzyl alcohol, phenoxyethanol, xanthan gum, sodium benzoate, disodium edta, bis-pet/ppg-16/16 dimethicone, ethylhexylglycerin, pentadecalactone, dipropylene glycol, caprylic/capric triglyceride, aloe barbadensis leaf juice, maltodextrin, bisabolol, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, tocopherol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
17.5.13 10:42

@medvidek nebylo by po ruce jejich složení? díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
17.5.13 10:50
@Prcek88 píše:
Vyzkoušela jsem hodně druhů a nejlepší pro nás jsou Babylove bílé..
Jak cenově tak jsou šetrné.

Přesně tak. Nejhorší pro nás zatím byly od Avonu - smrdí a jsou strašně mokré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
17.5.13 10:55
@nikina3 píše:
@medvidek nebylo by po ruce jejich složení? díky :srdce:

Aqua, Parrafinum liquidum, glycerin, panthenol, sodium acrylates /C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Vp/ Hexadecene Colopymer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
17.5.13 10:57

@Žirafátko děkuju, přehlédla jsem :kytka:
@omites medvídek je jedna z neejlepších věcí ohledně zdravotní nezávadnosti :palec:
@Fey náhodou složení z obalu by nebylo po ruce? díky ;)

máme:
Pampers naturally clean +chamomile
Pampers Sensitive
Tesco 72 Fragrance Free Baby Wipes
Babylove senzitiv (bílé)
Babylove senzitiv panthenol (zelené)
HIPP Baby sanft 56ks
Linteo baby pure and fresh
Huggies pure
Wickies comfort sensitiv- modré Kaufland
Babydream extrasensitive(Rossmann)
jste skvělí! Za další značky děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
17.5.13 10:57
@nikol.ondrášovka píše:
Myslím že nejlevnější „vlhčený ubrousek“ je voda :think:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
17.5.13 11:04
@nikina3 píše:
@medvidek nebylo by po ruce jejich složení? díky :srdce:

Ha ;),mě to nedošlo. Nic jsem neviděla. Mno tak teˇ%d už vidím tak doufám, že i dobře přepíšu :roll:.
Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castrol Oil, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Methylisothiazolinoe.-To jsou ty Pure a Sensitive.

Agua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Panthenol, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, VP/Hexadecene Copolymer, Ethylhexyglycerin, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Parfum.-To jsou ty Soft a Cream.

Uffff.Jako doufám, že to k něčemu bude.Dost jsem se zapotila aby to bylo správně napsaný ;).

• Citovat
  • Upravit
11117
17.5.13 11:09

Huggies Natural Care:
aqua, aloe barbadensis extract, tocopheryl acetate, potassium laureth phosphate, glycerin, polysorbate 20, tetrasodium edta, methylisothiazolinone, methylparaben, malic acid, parfum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.5.13 11:10
@Ka-tcha píše:
Jinak ženský, když už jsme u toho, kde ten perlan kupujete? A dá se to znovu použít třeba i když je dítko mazaný krémem na opruzeniny (samozřejmě vím, že jen pokud nejde o bobky…). Moc díky! :mrgreen: :palec:

v lékárně :) A když se propláchne, tak se dá použít i opakovaně, ale já ho teda používám jednorázově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
17.5.13 11:12

@medvidek děkuju moc!! Myslím že bude, dělám to hlavně proto, že sama jsem jsem nikdy nad složením kosmetiky hlouběji nezamýšlela, ale po používání přírodní kosmetiky a vlivu, že mi zabrala víc než masti z kortikoidů mě napadlo srovnat, co v ubrouskách vlastně je… teď je v kurzu třídit kvalitu potravin, ale kůži si patláme větším hnusem než jíst psí konzervy. A smutné je, že se to nevyhýbá potřebám pro děti. člověk si řekne - to je pro miminka, to je dobré, ale není. sama jsem zvedavá, co z toho vyleze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.5.13 11:17

@nikina3
muzu se ze zvedavosti zeptat, kdo bude studovat to slozeni? prijde mi, ze nazory na (ne)zavadnost spousty slozek se dost lisi clovek od cloveka.
ze ty obrousky nejsou prirodni je nam asi jasne vsem :D a ze nejsou vylozene zavadne, to pevne doufam. :roll:
a ta skala mezi tim mi prijde dost podle nazoru a „prirodnosti“ kazdeho.
jinak na srovnani jsem kazdopadne moc zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí