Nejméně závadné vlhčené ubrousky - zapojte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
17.5.13 11:18

Tak já na malýho používám bílé Babylove, případně zelené babylove, které už složení máte, a pak albert vlhčený toaletní papír.
Pokud tě zajímá i ten, tak složení:
Aqua, Propylene glycol, coco-glucosice, phenoxyethanol, polyaminopropyl biguanide, octyldodecanol, parfum, bisabolol, benzoic acid, dehydroacetic acid, citric acid, chamomilla recutita flower extract. cena okolo 35,– za 60ks.

a pak lídlácké toujours, ale ty jsou psané na ruce a obličej melounovo ananasová vůně -
aqua, phenoxyethanol, propylene glykol, socium benzoate, polyglyceryl-4-caprate, parfun, benzoic acid, dehydroacetic acid, bisabolol. cenu si nepamatuju, ale téměř jistě bych za to nedala víc jak 30,–, balení má 40ks

Příspěvek upraven 17.05.13 v 11:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
17.5.13 11:20

No kdyz ctu ty slozky, tak je to teda mazec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
17.5.13 11:23
@Moreno81 píše:
No kdyz ctu ty slozky, tak je to teda mazec!!!

já jsem klidná, páč tomu téměř vůbec nerozumím :mrgreen:

ale zakladatelko, sem taky zvědavá na výsledek, bylo by možné třeba pak napsat SZ, že deníček vyšel, abych ho nepropásla?
 dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.5.13 11:33

My teď máme načatý Panda, koupila jsem je kdysi na mallu, když jsem měla selvový kupon za 100, jinak 6 balíčků asi 180 kč. Složení: Aqua, propylene glycol, peg-40hydrogenated castrol oil, phenoxyethanol, methylparaben, prophylparaben, ethylparaben, buthylparaben,, isobuthylparaben, allantoin, tocopheryl acetate, bisabolol, potassium sorbate, parfum, centrimonium bromide, citric acit.
DOcela šílený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855

@Ali-Ali nejedná se o člověka s vystudovanou chemickou školou, ale dokáže vysvětlit jednotlivé složky odkud pochází a co způsobí a na co se hodí. Pokud to nebude dost odborné, alespoň to ukáže nějaký směr co ano a co určitě nebrat :palec:

@Mar__tanka1983 ráda dám vědět, ale nebude to hned, pomocnice mi dřepí v Americe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938

My pouzivame taky Huggies Pure. Mela jsem i ty Pampers s hermankem, ale to je strasne prevoneny. Jinak z Lilu jsme taky meli a nebyly spatne. Jinak mam tu:

Johnson's baby skincare wipes ruzove
Slozeni: Aqua, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl, Oleate, Glyceryl Polyacrylate, Carbomer, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, p-Anisic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

Fuj, taky tomu za mák nerozumim :roll:
Zakladatelko, taky bych chtela obdrzet SZ, az denicek vyjde, pokud to bude mozne, diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
17.5.13 11:38

Tak přidávám Lídl - Tourjous -

Baby Wipes sensitive - 80 ubrousků v balení - cena nevím - kupovala jsem před třemi měs. v akci.

bez parfemu, alkoholu, barviv. Obsahují jemné tělové mléko s extra. z heřmánku, aloe vera.

Složení:

aqua, aloe barbadensis extrakt, phenoxyethanol, ethyhexil palmitate, sodium acrylates, alkyl acryle cross polymer, sodium lauriminodipropinate, propylene glycol, dehydroacetic acid, benzoic acid, chamommila reciuta extrakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
17.5.13 11:38

Tak jediné, čemu trochu rozumim, že Panda má v sobě tunu parabenů, což je svinstvo…ale jinak se moc nechytám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
17.5.13 11:39

@nikina3 Taky pak poprosím o upozornění, že deníček vyšel. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
17.5.13 11:39

Ahoj Huggies baby wipes ty voňavý po okurce:
Aqua, Aloe Barbadensis extract, Tocopheryl Acetate, Potassium Laureth Phosphate, Glycerin, Polysorbate 20, Tetrasodium EDTA, Methylsothiazolinone, Methylparaben, Malic acid, Parfum.

Pampers baby Fresh
Aqua, citric acid, peg.40 hydrogenated castrol oil, soudium citrate, Benzyl alcohol, phenoxyethanol, xanthan gum, sodium benzoate, disodium edta, bis-peg/ppg-16/16 dimethicone, ethylhexylglycerin, caprylic/capric triglyceride, parfum, maltodextrin, tocopheryl acetate, aloe vera

Bioderma ABCderm
Aqua, polysorbate 20, mannitol, xylitol, rhamnose, fructooligosaccharides, allantoin, sodium citrate, disodium edta, polyaminopropyl biguanide, buthylparaben, methylparaben, parfum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
17.5.13 11:42

@nikina3 albert quality sensitive
Aque, Propylene Glycol, Glycerin, Coco Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Chamomila Recutita Flower Extrakt, Aloe Barbadensis Leaf Extrakt, Octyldodecanol, Citric acid, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Dehydroacetic

@Gladys promin ale nemam pocit, ze zakladatelka psala neco o tom, ze to bude davat atopykovi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
17.5.13 11:45

Tak jestli tomu rozumím tak v těch pampers jsou alkoholy a silikon takže asi už vím po čem se mě malá opruzovala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
17.5.13 11:48

Ještě tu mám vlhčený ubrousky od Teny - wet Wipes 3v1.

velikost 32×20cm.

Složení:

Aqua, phenoxyethanol, parafinum liquidum,
Sodium bnzoate, glyceryl stearate citrate, Isopropyl myristate, Potassium sorbate, Disodium EDTA, Citric acid, Parfum, Sodium Hydroxymethyl glycinate, Dimethicone PEG7 cocoate, Chamommila, Glycerin, Aloe, Acetate, Benzyl salicylate, Buthylpenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3cyclohexane Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.5.13 11:49

@Aluse psala, že ona sama je atopik, takže je tam riziko, že dítě může být též atopik. proč to pokoušet chemickýma ubrouskama a případně to zbytečně rozjet, když existují šetrnější varianty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
17.5.13 11:51

@fedokl vůbec bych se nedivila, myslím že u Pampers se platí jedině za značku.. ale nechme se překvapit :mrgreen:
@Aluse díky, dítě se mi ještě nenarodilo, ale čekám že bude atopik po mě. Nikde jsem neřekla, že chci ubrousky používat, ale právě kvůli složení bych ráda upozornila na určité složky, které ve věcech pro děti nemají co dělat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí