Nejméně závadné vlhčené ubrousky - zapojte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16631
17.5.13 11:48

Ještě tu mám vlhčený ubrousky od Teny - wet Wipes 3v1.

velikost 32×20cm.

Složení:

Aqua, phenoxyethanol, parafinum liquidum,
Sodium bnzoate, glyceryl stearate citrate, Isopropyl myristate, Potassium sorbate, Disodium EDTA, Citric acid, Parfum, Sodium Hydroxymethyl glycinate, Dimethicone PEG7 cocoate, Chamommila, Glycerin, Aloe, Acetate, Benzyl salicylate, Buthylpenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3cyclohexane Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.5.13 11:49

@Aluse psala, že ona sama je atopik, takže je tam riziko, že dítě může být též atopik. proč to pokoušet chemickýma ubrouskama a případně to zbytečně rozjet, když existují šetrnější varianty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
17.5.13 11:51

@fedokl vůbec bych se nedivila, myslím že u Pampers se platí jedině za značku.. ale nechme se překvapit :mrgreen:
@Aluse díky, dítě se mi ještě nenarodilo, ale čekám že bude atopik po mě. Nikde jsem neřekla, že chci ubrousky používat, ale právě kvůli složení bych ráda upozornila na určité složky, které ve věcech pro děti nemají co dělat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
17.5.13 11:55

@nikina3 ja jsem tvuj prispevek pochopila ze je nechces pouzivat kdyz ses atopyk tak ze hrozi ze i maly bude taky. a jsem zvedava na vysledek zkoumani, nikdy me to nenapadlo nad slozenim dumat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
17.5.13 11:58

@Gladys ano to jsem cetla ale taky v uvodnim prispevku nenapsala ze je mini pouzivat jen ze dela pruzkum, ale ty si hned prispela, jak kdyz je mini pouzivat. promin je to z my strany OT, ale me proste vytaci jak musis byt v kazdem zalozenem tematu i kdyz je tvoje rada uplne mimo, ale hlavne ze muzes neco napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
17.5.13 11:59

@Aluse já začala už když se mi do ruky dostal první krém na strie od GS Mamavit.. a byla jsem v šoku. od té doby na složení koukám, chci aspon tušit, co kupuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
17.5.13 12:00

@nikina3 jak sem to opisovala tak vubec nevim co je co, napises tam pak i vysvetlivky na co bacha a tak :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
17.5.13 12:01

@nikina3 ale minule sem si rikala jak to delaj ze vydrzej bejt mokry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
17.5.13 12:02

@Aluse :palec: jasan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
17.5.13 12:03

@nikina3 a tusis kdy to tak budes nit po kupe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
17.5.13 12:05

@Aluse já jsem se jen pokusila dát dohromady podklady, netušila jsem takovou odezvu a jsem za ní ráda :palec: přepošlu to kamarádce a pak je to na ní. ale chvilku to potrvá, čas nemá dneska snad nikdo, ještě když je komunikace ztížená časovým pásmem čr / kalifornie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.5.13 12:06

@Aluse zajímavé je, že teda o perlanu tu psalo víc uživatelek, ale terčem tvé zloby jsem se stala jen já. No jo, kdo chce psa bít… Jen si vybij svou frustraci, já to snesu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
17.5.13 12:16

@Gladys ja nejsem frustrovana :lol: ano psalo vic uzivatelek, ale jak sem napsala vyse, me to vadi u tve osoby jelikoz ty musis byt v kazdem tematu…u tech co pisou o perlanu, jsem si teto uchylky opravdu nevsimla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
17.5.13 12:25

Clever sensitive (Billa):
Aqua, propylene glycol, phenoxyethanol, coco-glucoside, glycerin, sodium cocoyl glutamate, aloe barbadensis leaf juice, benzoic acid, octyldodecanol, bisabolol, chamomilla recutita flower extract, dehydroacetic acid, citric acid

No fuuuuj :lol: :lol:
Na doma používáme perlan a Medvídka, případně myju pod sprchou dětským mýdlem.. cestovní balení ubrousků ale kupuju na ven abych měla s sebou v tašce. Obvykle DM Babylove bílé, ale tentokrát jsem se do DM nedostala, tak jsem koupila tyhle Clever, protože byly nejmenší..

Jsem vážně zvědavá na výsledky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.5.13 12:25

@Aluse :roll: božínku. Ty máš pravdu, já mám klYYYYd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí