Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@nikina3 Ahoj, náhodou jsem narazila na tuto diskuzi - nakupuji věci pro mimi, co se mají narodit a zajímaly mě ty ubrousky… Jsou už známy výsledky?
Než budou výsledky, tak můžu doporučit variantu od Eone - což je úplně přírodní kosmetika.. olejíček smíchaný s vodou se šplíchá přímo na zadeček nebo ubrousek (také od nich).. já mám a můžu doporučit, není to namáhavější než ubrouskem a je mi příjemnější naolejovaná prdelka než nasmraděná a polepená od těch ubrousků ![]()
@nikina3 taky by mě zajímal výsledek, nebo aspoň přibližný termín, kdy by mohl být?
@nikina3 mohla by ses prosím vyjádřit jestli vůbec ještě čekat na výsledky po 3 měsících, nebo to máme vzdát?
@Tereza1986 Tyto vlhčené ubrousky používá dcera jako odličovací. Odlíčí i voděodolnou řasenku. To musí bejt sajrajt co ![]()
TTak miminka už se mi mezitím narodila
takze bych taky uvítala výsledky ![]()
Nečetla jsem diskuzi celou. Doma používám taky perlan a vodu, na cesty jsem mela Pampers Sensitiv, nemám je ráda, je to samá chemie. Dcera je atopik a když jsme byly u kožního (mmch nejlepšího pod sluncem
, tak se zrovna počůrala a já se jala přebalovat. Když uviděl Pampers, málem mi dal po hubě
Prý když už, tak jedině ubrousky od Bébé Klorane. Nejsou sice nejlevnější, ale jsou prý nejšetrnější. Já je kupovala za 170 Kč / 70 ks. Ale dívala jsem se, že se dají sehnat i za 120. A vzhledem k tomu, že použiju týdně tak jeden, je to dobrá investice ![]()