Nejvhodnější umělé mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3236
4.9.20 14:14

@Evi88 Zkus nějaké AR mlíko. To je proti blinkani i zároveň proti zácpě. Ale myslím si, že je třeba vzít v potaz, že ten trávicí systém ještě není úplně zralý. Může mít klidně nějaké trapeni po každém mliku. Já mám dítě kojene a taky docela dost ublinkava, někdy má zase zácpu a bolení bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
4.9.20 14:14
@Evi88 píše:
Ahoj holky, kolik umělých mlék jste vyzkoušely, než jste našly to správné? Já jsem střídala po dobrání celého balení, ale stále jsme nenašli to nejvhodnější. Díky za odpovědi :hug:

Nám vyhovovalo Holle, je z těch všech nejmíň éčkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
4.9.20 14:54

My měli Nutrilon a hrozná zácpa, tuhý, jako plastelína. Plakala a nemohla to vůbec vykakat. Přešli jsme na HiPP a po 4 dnech nádhera. Opět řidší stolice a bez pláče. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3180
4.9.20 22:26

Za nás Kendamil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
5.9.20 01:00

Mame Kendamil uz od prvniho dne, co jsme z porodnice doma, a super… male jsou tri mesice, krasne prospiva a problemy zadne, jen obcas ublinkne… urcite bych nemenila mleko kazdych par dnu, me rikala doktorka dokonce prvni 3-4 mesice nemenit vubec, pokud nejsou nejake vetsi problemy, jako zvraceni obloukem atd., miminko si navic na mleko opravdu zvyka tak jeden az dva tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
5.9.20 06:53

Jedine Kandamil. Pokud cloveku zalezi, aby do ditete necpal nejaky…Sunar, Hipp, Beba, Babylove, Nutrilon…atd, obsahuji soju, palmovy olej, rybi tuk…a jsou z odtucnenyho mleka.
Nejen, ze ty mleka smrdi jak bolava hnata, ale jsou to veci co by se do miminek cpat ani nemely.
Pak ještě co jsem zkoumala je složením dobry kozi mleko, myslim, ze se jmenuje Naše Mléko..
Nam s manželem celken dost záleží cim krmime malou, a rozhodně nekoukame na cenu. Kendamil je plnotucne mleko, bez tech srajdicek, krasne voni a chutna.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
5.9.20 09:42

@Konys Nám Kendamil bohužel nesedl a to jsme měli ten Organic, měl po něm strašné bolení a prdíky :,( A s těmi mléky, co neobsahují palmový olej, obsahují kokosový a ten je prý ještě horší, obsahuje 90% nasycených kyselin kdežto palmový jen 50% :nevim: Pokud chce mít člověk s tímto jistotu, pak asi jedině to Naše mléko, neobsahuje ani jeden :) Nad ním právě uvažuji, ale není ba to moc recenzí a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
17.9.20 21:13
@Evi88 píše:
@Konys Nám Kendamil bohužel nesedl a to jsme měli ten Organic, měl po něm strašné bolení a prdíky :,( A s těmi mléky, co neobsahují palmový olej, obsahují kokosový a ten je prý ještě horší, obsahuje 90% nasycených kyselin kdežto palmový jen 50% :nevim: Pokud chce mít člověk s tímto jistotu, pak asi jedině to Naše mléko, neobsahuje ani jeden :) Nad ním právě uvažuji, ale není ba to moc recenzí a tak :nevim:

Ahoj. Promiň, že se blbě ptám, ale chápu správně, že nakonec je ten HiPP lepší, protoze má palmový tuk? Dcera ho mela od půl roku a dobrý. Teď čekám druhé a nebudu moct kojit, bohužel. Tak přemýšlím právě nad hippem nebo tím kendamilem..Moc diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
18.9.20 09:17
@Baruunečka píše:
Ahoj. Promiň, že se blbě ptám, ale chápu správně, že nakonec je ten HiPP lepší, protoze má palmový tuk? Dcera ho mela od půl roku a dobrý. Teď čekám druhé a nebudu moct kojit, bohužel. Tak přemýšlím právě nad hippem nebo tím kendamilem..Moc diky :)

Ty nasycene mastné kyseliny obsahuje i mateřské mleko, takže si myslím, že ten kokosovy/palmovy olej má v UM asi nějaké opodstatnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.9.20 16:57

@Baruunečka Kendamil má plnotučné mléko, tudíž je tam těch rostlinných olejů potřeba míň než v UM, které obsahuje odstředěné mléko. Kendamil je určitě, co se složení týče, hodně dobré, já spíš reaguji na to, jak se stále poukazuje na to, že nějaké UM neobsahuje palmový olej a přitom tam pak kydnou kokosový :) Jediné mléko bez obou olejů je kozí mléko Naše mléko :) Je také z plnotučného mléka :) Ale celkově si myslím, že těch olejů tam nemůže být takové množství, aby to způsobilo miminku něco špatného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.9.20 17:01

@Baruunečka Jinak, pokud miminku sedne, tak určitě Kendamil nebo to Naše mléko, tím, že jsou z plnotučného mléka, obsahují i mléčný tuk :) Nám bohužel kvůli kolikám nesedlo ani jedno, takže máme Antikolikové mléko, ale jakmile koliky ustoupí úplně, hodláme se určitě vrátit buď ke Kendamilu nebo Našemu mléku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
29.9.20 10:46

Dcera trpěla na bolení bříška a pomohlo nám právě Naše mléko. Doporučila mi ho švagrová, která měla stejný problém a taky jí pomohlo. My už jedeme v těchto kozích produktech docela dlouho a nedám na ně dopustit. Dcera začínala na tomto mléku, pak jsme přidali i Kozí kaše, po roce i sušené kozí mléko. Já sama kozí produkty nemůžu ani cítit, ale ona je miluje a strašně jí vyhovují. To mléko je sice dražší, ale zase už jsem nemusela dávat žádné kapičky, takže to vyšlo na stejno. Ale samozřejmě je každé miminko jiné a každému sedne něco jiného. Zase plíny máme jen jednu značku a typ, po všech ostatních má prďku jak ohnivej květ a nemůžeme mít jiné co všem ostatním vyhovují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.6.21 16:24

Kazdy musi vyzkouset, kazdemu ditku muze sedet jine mlicko :nevim: Ale za me top mleka Kendamil a Nase mleko (kozi mleko firmy Goldim). Tyto mleka se i v nejakem hodnoceni objevily mezi tremi nejlepsimi UM. Jsou obe z plnotucneho mleka, chutove vyborne. Kozi doporucuji hlavne tam, kde boli brisko-kozi mleko je lepe stravitelne a blizsi materskemu mleku. Jedine co me mrzi, ze jsem kozi mleko neobjevila drive..opravdu se vyplati vyzkouset :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová