Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky všem
za prve moc gratuluji
já jsem 7+2
mám za sebou druhy ultrazvuk… jen trochu krvacim ale to prý přejde dostala jsem další prášky tak musím ležet a odpočívat ale prcek se má čile k světu
tlouklo jako o závod
@Dakanka Gratuluji
jen odpočívej..hlavně ať je vše v pořádku ![]()
@g.sandova to me mooc mrzi.snad se zadari co nevidet znovu a bude uz vse v poradku
Ahoj holky, s dovolením se přidám - zatím anonymně. Dnes bych měla být 6+6tt, ale ovulace byla později, což mi potvrdil i doktor minulý čtvrtek - srdíčko zatím nebylo, ale pulzujici cevka uz ano, tak snad vše půjde dobře i nadále. Je mi 30, povedlo se nám to s manželem napoprvé
stejně jako u prvního - máme doma 11ti měsíčního lumpa
mám trombofilii a určitě si zase budu tak půlku těhotenství pichat injekce na redeni krve, ale zvládlo se to i u prvního, tak se to zvládne i ted
uz beru Superfolin pro první trimestr… Tak snad nám to všem vyjde
ja bych ráda měla děti blízko u sebe
zatím mi skoro nic není az na občasnou odpolední nevolnost a lehké bolesti podbřišku..
@g.sandova to je mi moc lito… přeji at se brzy postesti znovu a uz bude vše v pořádku.. ![]()
@Anonymní píše:
@g.sandova to je mi moc lito… přeji at se brzy postesti znovu a uz bude vše v pořádku..
Děkuji. Teď nevím, jestli už to nevzdám
@g.sandova to neeeee nekdy je ta cesta slozita ale nekdy musi vyjit????
@doxicka když už mám děti tři a nejsem nejmladší. Jsem fakt smutná.
Ahoj dámy, také se přidávám. Dnes jsem 6+6, ale ovulaci jsem měla asi 17.den cyklu, takže tehotenství je spíš 6+4. S manželem jsme se snažili rok, po roce jsem dostala clostilbegyt a hned první cyklus otěhotněla. Radost veliká. Test byl pekně pozitivní už 28.den cyklu. Před týdnem v pondělí jsem měla hcg skoro 12000, v pátek už 32000. Před týdnem mi také praskla cysta, ani jsem nevěděla, že ji mám. Asi se vytvořila po těch hormonech. Na utz v nemocnici na ambulanci 5+5 dle MS (úterý) jsem měla gestační váček, žloutkový váček a naznačený embrionální pól, v pátek bylo embrio 3mm s AS
dostala jsem pro jistotu utrogestan. Tento pátek mám kontrolu u svého gynekologa, tak se těším na další zprávy ![]()
@Pařížanka1 Ahoj gratuluji
ja jsem dneska podle poslední MS 6+1 .. na kontrole jsem zatím nebyla , ta mě čeká až ve čtvrtek tedkom .. jsem zvědavá , jdeme tam s manželem a doufam , že už pujde neco videt
![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala
Dnes jsem 7+2. Mám za sebou dvě zamlkle těhotenství, kdy plod neměl srdeční akci. Posledni potrat jsem měla 3.6. což je vlastně moje poslední MS
. Včera jsem byla na kontrole a poprvé jsem slyšela větu, že miminku bije srdíčko
Byla jsem hrozně šťastná, i když vím, že to nic neznamená, tak věřím že tentokrát to dopadne dobře ![]()
Holky ahoooooj vitam nove prichozi.me to dneska nejak nedalo a tak sem si zatestovala.dnesja totiz citim nejake pnuti do briska ale ne dole ale spis okolo pupiku.ale carka nemizi ba naopak zesilija tak snad bude vse v poradku.ale dnes uz mi dosli i testy tak sem rikala te testovat nebudu a vydrzimdo pristiho ct rovnou k dr
Ja jsem mela usmevne zjisteni meho tehu. Syna jsem zjistila v den svych narozenin, ted je mu 7 let, dceru jsem zjistila v den meho svatku, ted je ji 4 a ted jsem 6 tyden tehu a opet jsem to zjistila, tak jak u dcery, tedy v den meho svatku. U dr uz jsem byla pred tydnem, to jsem byla 5 tt. Takze prepokladam, ze termin bude opet brezen ![]()