Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky
.najde se tady někdo,kdo by se mnou chodil cvičit??Potřebuju vypnout a dát dolů nějaké to kilčo
.Doma mě to nebaví…ozve se někdo prosím?Klidně budu i trochu dojíždět,nevadí jen at nechodím sama
![]()
Ahojky
. Před týdnem mi skončilo šestinedělí a taky se chystám pustit do nějakého cvičeni
. Bydlím ve Stodůlkách, přemýšlela jsem o pilates na Nových Butovicích
. Teď už jen to přemýšlení převézt v činy
.
ahoj, taky bych se sebou potrebovala neco delat!! @Jammiee25 kam chodis v butovich na pilates? bych se i pridala:)
Holky tak supér
.Tak kdy na to vlítnem???Taky bydlím ve Stodůlkách ![]()
Nevím jestli to sem můžu vložit, jestli mi to nesmažou, ale tak to zkusím
. http://www.sport-butovice.cz/aerobik#hero . To je vše co jsem tak poblíž našla, pak je něco na metru Luka a potom ještě Zličín, tam je to studio Olgy Šípkové. Ale mne se ty Butovice celkem zamlouvaj, ten pilates si holky hodně chválí. Já bych chtěla chodit aspoň 2×, 3× za týden, ale nevím jak to bude reálné. Jak jste na tom vy
? Tatínek slibuje hlídání, ale přeci jen plně kojím, maličké je teprv sedm týdnů
.
@Jammiee25 tak já bych snad mohla aspon dvakrát.S naším tatkou to není jednoduché.Má dvě práce,takže na pytel.Mrknu na to.Vím,že ještě na lukách je zumba.Kdyby to bylo odpoledne,tak můžu někdy děti šoupnout tchýni.
@kamikaa píše:
Holky tak supér![]()
![]()
.Tak kdy na to vlítnem???Taky bydlím ve Stodůlkách
Fakt
? A kde bydlíš? Já přímo u metra Stodůlky.
Jojo, takže spíš metro Luka, ne? Já pracovala v tom casinu jak je v tom nákupním centru, jak je tam Tesco
.
Jojo znám
.Já dělala zase v baru,tak si budeme rozumnět
.Tak jo,dáme ty luka a pak rychlou kávičku ![]()
a ja mam zas bliz to sportcentrum v butovicich.. jeste se mi tam libi ten fitball, hlavne neco klidnejsiho, pilates jsou idealni:) ze zumby mi hruzou vstavaj vlasy na hlave, holky, vy jste teda akcni!! ![]()
@sookie at je to co je to,hlavně potřebuju zhubnout,tak 6 kilo ideálně a co mi k tomu pomůže je fuk
.Pomalý,rychlý je to jedno
![]()
No na těch Butovicích je toho na výběr dost. Na Zumbě jsem byla jednou a teda nic moc, alespoň za mne. Ale možná to bylo tím cvičitelem, že mne to nenadchlo
. Takže já jsem taky pro Butovice, to s tím „takže spíš metro Luka,“ bylo ve spojitosti s Tebou, že to máš blíž tam, než metro Stodůlky. Mne je to cvičení vlastně taky jedno co to bude, hlavně že bude nějaký pohyb
.
jeste me neco napadlo - jednou jsem pri dopoledni prochazce v parku narazila na skupinu cvicicich maminek s kocarky, vypadalo to dobre a organizovane, nevite o tom nektera vic? na netu jsem o tom nic nenasla… kazdy pohyb se hodi a aspon se nebude slozite s tatinky vyjednavat hlidani;)
@sookie já o tom taky slyšela,ale pro mě to není teda
.Hlavně já mám skoro dvouletáky+8 měsíční takže to vůbec nehrozí,že by vydrželi v klidu v kočárku a hlavně nezhubneš,tak jak já bych chtěla.A navíc jsem ráda,že se jich zbavím a vypnu ![]()