Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím kde píšou, že mateřství je idilicke? To bych si ráda přečetla ![]()
Odsávačku až mu to poteče z nosu nebude nebude moct pít, stříknout mořskou vodu a odsát.
Je to normalni. Na nanuchnane obrazky mimin a vysmatych rodicu z pitomych reklam zapomen
Hele, ja kdysi rikala, ze jednu vec jsem pred detma fakt netusila - jak silna je reakce na plac vlastniho ditete. I na knourani. A pokud se nevyspis, tak si vzpomen na to, ze odpirani spanku se pouziva jako forma muceni. Prdiky by se mely zacit pomalu zlepsovat, casto se toto zlomi nekde po tech 3 mesicich…a uvidis. Ja tvrdila jeeje ve 2 letech prvniho ditete, ze dalsi ani za milion
Pak zacal konecne aspon trochu spat a v jeho 2.5 jsem zas byla v tom…ale dve mi staci uz definitivne
Nicmene chut prastit do zdi mam obcas porad. Je to narocne. Ale stoji to za to! Drz se. Odpocivaj, co to jde, udelej si aspon male chvilky pro sebe, to pomaha.
Ahoj holky, chci se zeptat, máme tříměsíční miminko a celkově je to moc hodný chlapeček, trpí na prdíky, ale moc nepláče, spíš jen heká, v noci by bez prdíků spal krásně až do rána, spí několik hodin a pak k ránu to začne a já ksem strašně na nervy, když mu nedokážu pomoct, chce se mi brečet, křičet nebo dát pěstí do zdi, jsem kolikrát úplně na nervy a že to nedávám, ne z něj, ale z tech prdíků a říkám si, že druhé dítě v žádném případě a že mateřství není vůbec tak idylické, jak všude píšou
Synka miluji, ale v té chvíli jsem spíš nešťastná a neužívám si to. A když to ustane, vždy jsem v pohodě a říkám si, že to není ve finále tak hrozné, že to vlastně nic nebylo, že jiní to mívají o dost horší, jen já jsem takový rapl. Je to normální? Je tady někdo, kdo má taky takové nervy a pak jako mávnutím kouzelného proutku vše v klidu? Jinak na prdíky jsme už zkoušeli snad všechno, doktorka řekla vydržet. A ještě se chci zeptat, maličký má asi rýmu, trochu mu tam chvílemi v nosánku dost chrčí, ale jindy zase dýchá v pohodě, mám to řešit? A jak případně zacházet s odsávačkou na vysavač? Nebo to lze tou odsávačkou i ústně? Díky holky za odpovědi a omluva za anonym