Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Miksinka Teď mě to nechce pustit napsat ti zprávu, že mám málo příspěvků a můžu napsat až za hodinu, tak ti ho pošlu později ju?
Nechápu, proč ti doktor nechce dovolit se snažit o mimi při AD? Vždyť je přece lepší, když už je bereš, než kdybys je začal brát potom v těhu ne?
@MilujSvujZivot tak jsem na to koukala, to video jsem jěště neviděla, jen jsem to proletěla, škoda jen, že to je spoplatněné. Já jsem přímo z Ostravy:-).Četla jsem i knížku o Pp, blo to taky zajímavé. Holt musíme s tím bojovat:-) Vždycky když to na mě přijde, snažím se myslet na něco pozitivního, třeba na nějakou pěknou vzpomínku.:-).
To mi přijde taky divné, protože je hodně mamin co berou ad a v pohodě. před těhotenstvím, při i po porodu.
@Miksinka vysadit je i nepřijde jako dobrý nápad, ale uvidíš co na to doktor, já brala taky celé těhu léky i kojit jsem mohla.
@lucciieee Jasně, stojí to 600, ale dá ti to hodně, navíc ty semináře, co ta psycholožka normálně pořádá, stojí podobně, ale tohle si můžeš kdykoli pustit, já mám i ty mp3 nahrávky na relaxace stažené do mobilu a pouštím si je
Jo jo, musíme bojovat a nevzdávat se, co jiného nám zbývá, když chceme na tomto světě být ![]()
Asi to je tím ovzduším no
Hele a nestraště mě tím, že AD po čase nezabírají
To by mě asi švihlo, AD beru jako pojistku, že to může být ještě v životě ok… ![]()
@MilujSvujZivot neboj,na každého to působí jinak:-) a třeba už je za rok nebudeš ani potřebovat:-)
@lucciieee @Miksinka Díky za podporu!!
No uvidíme, naštěstí nemám ty panické ataky, ale ty pocity úzkosti jsou strašné a nikomu bych to nepřála! Taky jsem zjistila, že nemá cenu se o tom s někým z vašeho okolí bavit, protože vás nepochopí.. A rady jako: tak se vzchop nebo snaž se myslet na něco jiného, to mě opravdu od takových lidí pak odradí jim někdy ještě něco říci. Nejlepší přátelé to chápou a rodina.. S mým partnerem je to trochu složitější, někdy mě podporuje, někdy po mě vyjede, že si všechno jen vsugerovávám
Ale kdyby věděl jak mi je.. Ale třeba včera jak jsme jeli autem a viděl, že mi je zle, tak mě držel za ruku a stále se mě ptal, jestli to je už lepší, to bylo hezké ![]()
@MilujSvujZivot to znám. ono je i těžké to popsat. člověk, který to nezažil, nepochopí. to je dobře, že máš podporu v rodině i v příteli. Já taky, manžel mi taky dost psych. pomáhá. Jsme ženské a ty zvládnou vše, no ne?:-) ![]()
@lucciieee Jo zvládneme vše
Tak ještě jednou vám všem děkuji za podporu, i @Miksinka
Jsem ráda, že tahle diskuse funguje… Tak dejte občas o sobě vědět, jak se vám daří
Mějte se krásně ![]()
@MilujSvujZivot není vůbec zač:-) taky jsem ráda, že se tady dá takhle poklábosit:-) měj se fajn.