Někdy nesnesitelná panická porucha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.5.13 13:00

@lucciieee A přidej si před ten odkaz http:// :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.13 13:20

@Miksinka Teď mě to nechce pustit napsat ti zprávu, že mám málo příspěvků a můžu napsat až za hodinu, tak ti ho pošlu později ju? :) Nechápu, proč ti doktor nechce dovolit se snažit o mimi při AD? Vždyť je přece lepší, když už je bereš, než kdybys je začal brát potom v těhu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.5.13 13:22

@MilujSvujZivot tak jsem na to koukala, to video jsem jěště neviděla, jen jsem to proletěla, škoda jen, že to je spoplatněné. Já jsem přímo z Ostravy:-).Četla jsem i knížku o Pp, blo to taky zajímavé. Holt musíme s tím bojovat:-) Vždycky když to na mě přijde, snažím se myslet na něco pozitivního, třeba na nějakou pěknou vzpomínku.:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.5.13 13:24

To mi přijde taky divné, protože je hodně mamin co berou ad a v pohodě. před těhotenstvím, při i po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.5.13 13:27

@Miksinka vysadit je i nepřijde jako dobrý nápad, ale uvidíš co na to doktor, já brala taky celé těhu léky i kojit jsem mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.13 13:28

@lucciieee Jasně, stojí to 600, ale dá ti to hodně, navíc ty semináře, co ta psycholožka normálně pořádá, stojí podobně, ale tohle si můžeš kdykoli pustit, já mám i ty mp3 nahrávky na relaxace stažené do mobilu a pouštím si je ;) Jo jo, musíme bojovat a nevzdávat se, co jiného nám zbývá, když chceme na tomto světě být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.5.13 13:35

@Miksinka ty jsi taky někde odsud?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.5.13 13:42

@Miksinka že by tady bylo něco v ovzdušì?:-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.13 13:46

Asi to je tím ovzduším no :D Hele a nestraště mě tím, že AD po čase nezabírají :lol: To by mě asi švihlo, AD beru jako pojistku, že to může být ještě v životě ok… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.5.13 13:52

@MilujSvujZivot neboj,na každého to působí jinak:-) a třeba už je za rok nebudeš ani potřebovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.13 14:12

@lucciieee @Miksinka Díky za podporu!! ;) No uvidíme, naštěstí nemám ty panické ataky, ale ty pocity úzkosti jsou strašné a nikomu bych to nepřála! Taky jsem zjistila, že nemá cenu se o tom s někým z vašeho okolí bavit, protože vás nepochopí.. A rady jako: tak se vzchop nebo snaž se myslet na něco jiného, to mě opravdu od takových lidí pak odradí jim někdy ještě něco říci. Nejlepší přátelé to chápou a rodina.. S mým partnerem je to trochu složitější, někdy mě podporuje, někdy po mě vyjede, že si všechno jen vsugerovávám :D Ale kdyby věděl jak mi je.. Ale třeba včera jak jsme jeli autem a viděl, že mi je zle, tak mě držel za ruku a stále se mě ptal, jestli to je už lepší, to bylo hezké :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.5.13 14:17

@Miksinka přesně tak. a ty to máš jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.5.13 14:22

@MilujSvujZivot to znám. ono je i těžké to popsat. člověk, který to nezažil, nepochopí. to je dobře, že máš podporu v rodině i v příteli. Já taky, manžel mi taky dost psych. pomáhá. Jsme ženské a ty zvládnou vše, no ne?:-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.13 14:28

@lucciieee Jo zvládneme vše ;) Tak ještě jednou vám všem děkuji za podporu, i @Miksinka ;) Jsem ráda, že tahle diskuse funguje… Tak dejte občas o sobě vědět, jak se vám daří ;) Mějte se krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.5.13 14:39

@MilujSvujZivot není vůbec zač:-) taky jsem ráda, že se tady dá takhle poklábosit:-) měj se fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí