Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dobrý den,mám jen malou otázečku.dnes jsem měsíc po revizi,byla jsem u mudr a ten mi řekl že děloha je čistá jenže těhotenský test mám pořád dost pozitivní a podle slov mudr už by měl být negativní.máte některá zkušenost s tím že vám hcg neklesalo??co to může způsobit?našel mi i cystu ale neříkal že ta by zato mohla ![]()
Děkuji za odpovědi
Bajča píše:
dobrý den,mám jen malou otázečku.dnes jsem měsíc po revizi,byla jsem u mudr a ten mi řekl že děloha je čistá jenže těhotenský test mám pořád dost pozitivní a podle slov mudr už by měl být negativní.máte některá zkušenost s tím že vám hcg neklesalo??co to může způsobit?našel mi i cystu ale neříkal že ta by zato mohla
Děkuji za odpovědi
Slyšela jsem, že toto způsobují cysty, tak nevím ![]()
já právě taky ale já blbá se nato doktora nezeptala tak pátrám aspoň tady.zas si říkám že proč by mě nato neupozornil že to může být tou cystou když jsem mu o tom testu říkala
Jj, některý cysty za hladinu hcg můžou, je to psaný i v letácích u TT. A nebo je taky možnost, že tu revizi udělali špatně. Četla jsem příběhy některých mamin, který byly buď na potratu a nebo na revizi a vzešlo z toho mimi, tak nevím co si o tom myslet
Takže si myslim, že by tě doktor měl pořádně překontrolovat.
No, já se vždycky dočetla, že pozitivní test nemusí znamenat těhotenství, ale i cystu. A kdy tam zase jdeš?
jdu tam za týden.špatně vyčištěná snad nebudu.před 2 týdny mi řekl že děloha je čistá a dnes mi to potvrdil
já myslím že nejdřív chce počkat až ná vysledky krve a pak mi k tomu asi dá větší vysvětlení
Záleží na tom, ve kterém týdnu byla ta revize,ji měla ve 12tt a pozitivní test jsem měla ještě před druhou MS což bylo 58 dní od revize. Do té doby byla na Mamatestu sice slabá, ale viditelná čárka, ostatní testy byly negativní. HCG jsem si nechala před tou MS měřit a bylo 8. Mrzí mě, že ti to nevyšlo, četla jsem si diskuzi a záviděla těhu, protože jsem zrovna byla po té revizi a zdálo se mi to čekání na nové snažení nekonečné a v neděli po necelých 5 měsících konečně zase //, tak držím palce, ať to rychle uteče a co nejdříve zase //.
Příspěvek upraven 05.04.11 v 11:25
Mrzí mně, co se ti stalo.
Cystě bych nevěřila. HCG obecně může klesat pomalu, důležité je, že byla děloha čistá. Nemůžeš ten test vyfotit, ať vidíme, jak moc pozitivní je? Úplně nejlepší by bylo dojít na krev. Měl tě tam poslat doktor, ale pokud neposlal, tak si můžeš dojít i jako samoplátce. Já si takhle pro sychr radši došla. HCG by mělo klesnout cca do měsíce, důležitý je klesající trend.
holky vyfotím ale až nabiju foťák.fakt mamatest pozitivní a jiné negativní,fakt??
holky holky tak jsem si udělala jiný test,od jiné firmy a je uplně negativní
no rozumíte tomu???
AHoj,
kolik máš hCG, jaká je dynamika poklesu? Kolik bylo hCG před revizí? Revize proběhla proč?
„Dost pozitivní test“ je hodně vágní vyjádření. Důležitá je hodnota z krve!!!
MT
krev mi brali teprve včera takže nemám tušení jaká je přesná hodnota.jaké jsem měla hcg před revizí tak to fakt nevím,toto mi nikdo neřekl