Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No on už to má asi 14 dní takže od 6 týdne, v pondělí má 8 týdnů. Já si myslím že tj růst.spurt. strašně křičí a nechce kojit jen si hraje s prsem no katastrofa. musím dávat umělé nebo odstříkávat ale moc toho není a má stejně po tom hlad. doufám že to brzy přejde nebo mě klepne. a jaký máš šátek nějakou značku?
No on už to má asi 14 dní takže od 6 týdne, v pondělí má 8 týdnů. Já si myslím že tj růst.spurt. strašně křičí a nechce kojit jen si hraje s prsem no katastrofa. musím dávat umělé nebo odstříkávat ale moc toho není a má stejně po tom hlad. doufám že to brzy přejde nebo mě klepne. a jaký máš šátek nějakou značku?
Já mám šanami.Koukala jsem se a mají tam supr sleva:
http://www.sanami.eu/detail.php?…
Za nový šátek tisícovku,já mám ten co jsem ti poslala v odkazu,5 m a stál mě těch 1800 Kč a ted ho mají za 1060 Kč,to je bomba ![]()
a tj pružné ten šátek? asi 60 ml a nakojím taky 60 ale ted ne ted nic nechce sat
a tj pružné ten šátek? asi 60 ml a nakojím taky 60 ale ted ne ted nic nechce sat
Není pružný.Mě malý „vypil“ třeba po 15 minutách 10 ml
A pak jak dostal s láhve stovku,tak se jen zaprášilo ![]()
A maličký se narodil předčasně?Koukala jsem,že měl 44 cm a 2,4 kg.
No přesně tak to dělá půl hod a nic moc nevypije a z láhve i 130 ml. a jak jste to vyřešili? pořád u toho spí a ted zase se vzteká. Jo byl měsíc předčasně.
xxpetka píše:
No přesně tak to dělá půl hod a nic moc nevypije a z láhve i 130 ml. a jak jste to vyřešili? pořád u toho spí a ted zase se vzteká. Jo byl měsíc předčasně.
Přešli jsme pak plně na um a byl klid.Sralo mě to šíleně,protože jsem moooc chtěla kojit,ale už jsem nemohla dál.A byl klid.A za to ticho doma to stálo.
xxpetka píše:
A nebude mu horko v té dece co prodávají? plena bude lepší ne? ale zas jde blbě zavázat. jsem to ted zkusila tak jsem zvědavá. křičí už od 7 rána furt vkuse. tak ho pořád krmím ale tj marné.
Já vážu ruce k tělu do pleny, pak ještě zavinovačkou a pak mi nezbývá nic jinýho než s ní i hodinu hopsat na míči. Většinou to bývá uspěšné, ale není to pravidlem. Většinou když už 5 minut spí tak ji pro změnu vzbudí bolest prdíků a pláče a pláče..a hopsání může začít na novo..je to šílený!!!!!
sonninka píše:
Já vážu ruce k tělu do pleny, pak ještě zavinovačkou a pak mi nezbývá nic jinýho než s ní i hodinu hopsat na míči. Většinou to bývá uspěšné, ale není to pravidlem. Většinou když už 5 minut spí tak ji pro změnu vzbudí bolest prdíků a pláče a pláče..a hopsání může začít na novo..je to šílený!!!!!
Tak to máš taky teda pěkně náročný.Já naštěstí nemusela hopsat na míči.On když jsem ho zavinula,tak usnul do pěti minut bez kraválu,škoda že jsem o tom zavinování nevěděla dřív,když mi řval třeba do 3 do 4 do rána
Tu dobu co řval tak spal se mnou,strčila jsem ho k prsu a tam ho měla přilepeného nekonečně dlouho,protože jsem už neměla sílu nosit.