Nekončící škytavka

4155
3.1.11 15:47

Nekončící škytavka

Holky pomoc! Ráno jsem se srazila ve dveřích s doktorem, trochu jsem se lekla a dostala jsem škytavku. Škytám doteď a už mě to pěnkě ser…štve :pocitac: . Zatím jsem vyzkoušela zadržet dech a třikrát polknout, hodně se napít, napít se hodně studeného, napít se teplého a nic. Anežce to připadá strašně vtipný, mě zezačátku taky, ale je to už skoro osm hodin v kuse. Nějaké návrhy? Vyzkouším cokoliv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3328
3.1.11 15:51

Ahoj.Zkus se nadechnout,zadržet dech,polknout sedm doušků vody a pak teprve vydechnout. Mě to pomáhá.Držím pěsti,ať to brzo přestane. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
3.1.11 16:02

Nejdřív jsem se málem utopila :pankac: ale druhý pokus jsem zvládla. Ale nic, škytám dál, zkusím to ještě za chvilku znova. Snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
3.1.11 16:11

Teda to musi byt fakt neprijemny :think:
Napada me jediny - znova se leknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
3.1.11 16:12

No to je mazec 8-o 8-o .at ti dá napít někdo jinej,mě to pomohlo.ale asi je to blbost,ale v tvém případě bych zkusila vše.to musí být teda hodně nepříjemný :pocitac: .asi by si se potřebovala znova leknout :-D .přeju ti at se toho brzo zbavíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
3.1.11 16:12

Mysli na vuni pomerance :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
3.1.11 16:15

Tak mě pomáhá to samé co Jaruše jen já piju malé doušky co nejrychleji za sebou dokud vydžím s dechem pak se rychle nedchnu a opakuju znovu dokud nepřejde. A nejlépe bublinkaté nápoje nebo studené mléko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
3.1.11 16:41

Tak teď už nevypiju ani kapku :D Přepitá totálně, bohužel nepomohlo.
Tak si asi vyjednám někoho, aby na mě přišel v noci bafnout :D Jesli se do té noci nerozpadnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.1.11 16:47
Murka píše:
Tak teď už nevypiju ani kapku :D Přepitá totálně, bohužel nepomohlo.
Tak si asi vyjednám někoho, aby na mě přišel v noci bafnout :D Jesli se do té noci nerozpadnu :D

To sna ne 8-o :-) .Ale teď už asi pomůže opravdu jen další leknutí. :-) Ale pořádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
3.1.11 19:55

mě pomáhá zvednout ruce nad hlavu a někdo mě dá napít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
4.1.11 00:13

Murco jak jsi dopadla ??? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.1.11 08:24

Škytala jsem do půlnoci, pak jsem šla do sprchy (byla mi doporučena ledová sprcha) a pak to přešlo :nevim: Škytat ještě pár hodin, tak končím v blázinci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
4.1.11 09:09

Murko teda to muselo být strašný mě stčí když škytám pár minut. Takže sprcha jo?? no kdyby náhodou tak aspoň vím jak nato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.1.11 11:13

jo jo, sprcha pomohla, musí být hodně studená, aby to byl pro tělo šok, jsem myslela, že to nepřežiju, ale pomohla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí