Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky pomoc! Ráno jsem se srazila ve dveřích s doktorem, trochu jsem se lekla a dostala jsem škytavku. Škytám doteď a už mě to pěnkě ser…štve
. Zatím jsem vyzkoušela zadržet dech a třikrát polknout, hodně se napít, napít se hodně studeného, napít se teplého a nic. Anežce to připadá strašně vtipný, mě zezačátku taky, ale je to už skoro osm hodin v kuse. Nějaké návrhy? Vyzkouším cokoliv ![]()
Ahoj.Zkus se nadechnout,zadržet dech,polknout sedm doušků vody a pak teprve vydechnout. Mě to pomáhá.Držím pěsti,ať to brzo přestane. ![]()
Nejdřív jsem se málem utopila
ale druhý pokus jsem zvládla. Ale nic, škytám dál, zkusím to ještě za chvilku znova. Snad to vyjde.
Teda to musi byt fakt neprijemny ![]()
Napada me jediny - znova se leknout ![]()
No to je mazec
.at ti dá napít někdo jinej,mě to pomohlo.ale asi je to blbost,ale v tvém případě bych zkusila vše.to musí být teda hodně nepříjemný
.asi by si se potřebovala znova leknout
.přeju ti at se toho brzo zbavíš.
Tak mě pomáhá to samé co Jaruše jen já piju malé doušky co nejrychleji za sebou dokud vydžím s dechem pak se rychle nedchnu a opakuju znovu dokud nepřejde. A nejlépe bublinkaté nápoje nebo studené mléko ![]()
Tak teď už nevypiju ani kapku
Přepitá totálně, bohužel nepomohlo.
Tak si asi vyjednám někoho, aby na mě přišel v noci bafnout
Jesli se do té noci nerozpadnu ![]()
Murka píše:
Tak teď už nevypiju ani kapkuPřepitá totálně, bohužel nepomohlo.
Tak si asi vyjednám někoho, aby na mě přišel v noci bafnoutJesli se do té noci nerozpadnu
To sna ne
.Ale teď už asi pomůže opravdu jen další leknutí.
Ale pořádný.
Škytala jsem do půlnoci, pak jsem šla do sprchy (byla mi doporučena ledová sprcha) a pak to přešlo
Škytat ještě pár hodin, tak končím v blázinci ![]()
Murko teda to muselo být strašný mě stčí když škytám pár minut. Takže sprcha jo?? no kdyby náhodou tak aspoň vím jak nato.
jo jo, sprcha pomohla, musí být hodně studená, aby to byl pro tělo šok, jsem myslela, že to nepřežiju, ale pomohla ![]()