Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@1mila2 píše:
Zkus fakt nejaky supermarket, chodim od listopadu na brigadu a ted potřebujeme vic lidí.Jinak…pri podpore se muze chodit na brigadu? Ja myslela, ze to nejde
No tady ta brigáda zřejmě nebude oficiální, jinak by se podpora po dobu brigády nevyplácela.
@Anonymní píše:
Já pracuji ve zdravotnictví a potřebujeme sanitáře, pokud vím, ti jsou aktuálně potřeba ve více zařízeních. U nich je kurz třeba. Netuším, kolik je třeba dělníků ve zdravotnictví. MMCH - u nás, když na toto místa přijímají, jsou třeba další požadavky, třeba spešl řidičák atd.Prosím anonym, nechci psát veřejně o práci.
Já jsem taky zdravotník, standardně chceme taky sanitáře, teď jsme brali cokoliv. Dělník ve zdravotnictví = sanitář bez kurzu (jedna u nás třeba meje sklo).
Ja jsem taky zdravotnik a prijimame sanitare jen s kurzem.. O delnikovi ve zdravotnictví jsem nikdy neslyšela, u nás se na „myti skel“, berou uklizečky..
@Kfětoslava píše:
Té větě nerozumím. Pokud někdo žije od výplaty k výplatě, nemůže odložit 5 tisíc přece
Někdo vydělá třicet tisíc a reálný náklady má dvacet. Desítka mu zbyde a on místo toho, aby pět tisíc utratil za nesmysly a pět dal bokem, tak tu desítku utratí za nesmysly celou. Divila by ses, kolik takových lidí je.
Taky jsem zila v presvedceni, ze ted si i v supermakretu budou moct vybrat, koho zamestnaji, ale omyl! Nikdo se jim tam nehlasi a oni nevi, kam driv skocit. Nebo alespon u nas, na Vysočině.
@1mila2 píše:
Ja tomu rozumim. Spousta lidi nic neusetri, ale pak prijde vydaj navic, treba nová pracka, a oni si na ni nemusi pujcit, proste ji zaplati a pred vyplatou se kapku uskromni.
nevěřím, že by neušetřili. Jen kolik se v tomto státě a v rodinách prohulí. A to jsou zhusta tzv. sociální případy. Tak nelituji.
@1mila2 píše:
Taky jsem zila v presvedceni, ze ted si i v supermakretu budou moct vybrat, koho zamestnaji, ale omyl! Nikdo se jim tam nehlasi a oni nevi, kam driv skocit. Nebo alespon u nas, na Vysočině.
Protože je vždy snazší tahat prachy z daňových poplatníků a být v teple domova ![]()
Kamoska uklizi ve spitale, co vim, tak zadne kurzy nema. Hodne hledaji do potravin nebo skladu, je potreba to osobne obejit, nemaji to vseci vyvesene na nastenkach. Pokud mas RP, tak shani trebas aj na rozvozy atd. Kdo chce, vzdy najde