Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Neverim, ze nemuzes najit praci. Berou ted snad do kazdeho řetězce s potravinami. Lidl, Kauf, Tesco. Nabizeji docela pěkné peníze.
@Anonymní píše:
Vyhodili mě z prace hotelové recepční před 2 měsíci. Beru podporu 60% plus příspěvek na bydlení. Práci teď nemohu najít - mám brigádu na rozvoz jídla, ale to mi přidá cca 2400-3000 měsíčně. Teď mi podpora klesne. Co budu dělat pokud si nic nenajdu do doby než o podporu přijdu? Mam nárok alespoň na nějaký příspěvek a životní minimum i s tou almuznu za rozvoz?k rodině jít bohuzel nemohu..
Tak jdi pracovat do nemocnice. Jen k nám jsme za posledních 14 dní nabrali 3 brigádníky na pozici sanitář/dělník ve zdravotnictví.
@Anonymní píše:
Vyhodili mě z prace hotelové recepční před 2 měsíci. Beru podporu 60% plus příspěvek na bydlení. Práci teď nemohu najít - mám brigádu na rozvoz jídla, ale to mi přidá cca 2400-3000 měsíčně. Teď mi podpora klesne. Co budu dělat pokud si nic nenajdu do doby než o podporu přijdu? Mam nárok alespoň na nějaký příspěvek a životní minimum i s tou almuznu za rozvoz?k rodině jít bohuzel nemohu..
Berou sklady, eshopy, obchody, zdravotnictví, sociální služby, atd… Takže co budeš dělat? Pracovat ![]()
Práce je dost, kazdej supermarket, ridici na rozvozy, nemocnice, vsude se hledaji
lidi
Teď hodně shánějí různé supermarkety, eshopy, sklady atd…mně třeba taky vypadla brigáda na letišti, protože nic nelítá, tak jsem si sehnala brigádu na doplňování zboží v tescu…ségře taky vypadla brigáda v hotelu, tak šla dělat do skladu mall.cz - takže brigády jsou a něco určitě najdeš
@Kriss Tina píše:
Práce je dost, kazdej supermarket, ridici na rozvozy, nemocnice, vsude se hledaji
lidi
Jste si tím jista? Zkusila jste se podívat na pracovní agentury?
Možná lidi konečně pochopí, proč si mají dělat rezervy.. jinak práce je fakt dost, jen asi budeš muset slevit ze svých požadavků na teplý místečko.
@Kadet Biegler tak agentury netusim na ty nekoukam, ono to chce se angazovat osobne a ne pres prostrednika, proste zajit nekam do marketu a poptat se na praci, i kdyby jenom brigadu pres tu koronakrizi. Přítel přišel o práci jak zavřeli krámy a behem tydne měl novou, prace je dost, jenom to chce hledat a ne sedet doma a brecet ze mi dochází podpora.
Jednak nechápu, proč nemáš něco našetřeno, když je doporučeno mít naspořeno nejméně 6 měsíčních výplat.
Navíc práce je i v této době dostatek. Třeba v nemocnici apod., na pozici sanitář, pečovatel, po Tobě okamžitě sáhnou. Stačí chtít.
@Janli píše:
Možná lidi konečně pochopí, proč si mají dělat rezervy.. jinak práce je fakt dost, jen asi budeš muset slevit ze svých požadavků na teplý místečko.
Nepochopí. Nikdy.
U nás v zemědělským družstvu zoufale shání lidi, protože jim odjeli ukrajinci. Placeno slušně, ubytování zdarma a stravování v závodní jídelně. Práce venku a kolem krásná příroda… Co ty na to? A nemusiš fňukat, že nemáš na nájem… ![]()
@Havlova píše:co ta pozice obsahuje za činnost?
Tak jdi pracovat do nemocnice. Jen k nám jsme za posledních 14 dní nabrali 3 brigádníky na pozici sanitář/dělník ve zdravotnictví.
@alena1995 píše:vážně ..já taky koukám po nějaké brigádě a zase tak moc toho není .Kde koukáš na inzeráty ?
Berou sklady, eshopy, obchody, zdravotnictví, sociální služby, atd… Takže co budeš dělat? Pracovat
@Jana-86 píše:
Jednak nechápu, proč nemáš něco našetřeno, když je doporučeno mít naspořeno nejméně 6 měsíčních výplat.
Navíc práce je i v této době dostatek. Třeba v nemocnici apod., na pozici sanitář, pečovatel, po Tobě okamžitě sáhnou. Stačí chtít.
to se dá uplně lehce pochopit, pokud máš plat, s kterým vyjdeš…z čeho bys chtěla ušetřit?
Zkus fakt nejaky supermarket, chodim od listopadu na brigadu a ted potřebujeme vic lidí.
Jinak…pri podpore se muze chodit na brigadu? Ja myslela, ze to nejde ![]()
Vyhodili mě z prace hotelové recepční před 2 měsíci. Beru podporu 60% plus příspěvek na bydlení. Práci teď nemohu najít - mám brigádu na rozvoz jídla, ale to mi přidá cca 2400-3000 měsíčně. Teď mi podpora klesne. Co budu dělat pokud si nic nenajdu do doby než o podporu přijdu? Mam nárok alespoň na nějaký příspěvek a životní minimum i s tou almuznu za rozvoz?
k rodině jít bohuzel nemohu..