Nemám na zaplacení nájmu

Anonymní
5.4.20 10:26

Nemám na zaplacení nájmu

Vyhodili mě z prace hotelové recepční před 2 měsíci. Beru podporu 60% plus příspěvek na bydlení. Práci teď nemohu najít - mám brigádu na rozvoz jídla, ale to mi přidá cca 2400-3000 měsíčně. Teď mi podpora klesne. Co budu dělat pokud si nic nenajdu do doby než o podporu přijdu? Mam nárok alespoň na nějaký příspěvek a životní minimum i s tou almuznu za rozvoz? :,( k rodině jít bohuzel nemohu..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4380
5.4.20 10:32

Neverim, ze nemuzes najit praci. Berou ted snad do kazdeho řetězce s potravinami. Lidl, Kauf, Tesco. Nabizeji docela pěkné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.4.20 10:34
  • Citovat
  • Upravit
42205
5.4.20 10:35
@Anonymní píše:
Vyhodili mě z prace hotelové recepční před 2 měsíci. Beru podporu 60% plus příspěvek na bydlení. Práci teď nemohu najít - mám brigádu na rozvoz jídla, ale to mi přidá cca 2400-3000 měsíčně. Teď mi podpora klesne. Co budu dělat pokud si nic nenajdu do doby než o podporu přijdu? Mam nárok alespoň na nějaký příspěvek a životní minimum i s tou almuznu za rozvoz? :,( k rodině jít bohuzel nemohu..

Tak jdi pracovat do nemocnice. Jen k nám jsme za posledních 14 dní nabrali 3 brigádníky na pozici sanitář/dělník ve zdravotnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
5.4.20 10:39
@Anonymní píše:

Berou sklady, eshopy, obchody, zdravotnictví, sociální služby, atd… Takže co budeš dělat? Pracovat :)

• Citovat
  • Upravit
37132
5.4.20 10:41

Práce je dost, kazdej supermarket, ridici na rozvozy, nemocnice, vsude se hledaji
 lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
5.4.20 10:46

Teď hodně shánějí různé supermarkety, eshopy, sklady atd…mně třeba taky vypadla brigáda na letišti, protože nic nelítá, tak jsem si sehnala brigádu na doplňování zboží v tescu…ségře taky vypadla brigáda v hotelu, tak šla dělat do skladu mall.cz - takže brigády jsou a něco určitě najdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
@Kriss Tina píše:
Práce je dost, kazdej supermarket, ridici na rozvozy, nemocnice, vsude se hledaji
lidi

Jste si tím jista? Zkusila jste se podívat na pracovní agentury?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli

Možná lidi konečně pochopí, proč si mají dělat rezervy.. jinak práce je fakt dost, jen asi budeš muset slevit ze svých požadavků na teplý místečko.

• Citovat
  • Upravit
37132
5.4.20 10:50

@Kadet Biegler tak agentury netusim na ty nekoukam, ono to chce se angazovat osobne a ne pres prostrednika, proste zajit nekam do marketu a poptat se na praci, i kdyby jenom brigadu pres tu koronakrizi. Přítel přišel o práci jak zavřeli krámy a behem tydne měl novou, prace je dost, jenom to chce hledat a ne sedet doma a brecet ze mi dochází podpora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
5.4.20 10:52

Jednak nechápu, proč nemáš něco našetřeno, když je doporučeno mít naspořeno nejméně 6 měsíčních výplat.
Navíc práce je i v této době dostatek. Třeba v nemocnici apod., na pozici sanitář, pečovatel, po Tobě okamžitě sáhnou. Stačí chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
5.4.20 10:55
@Janli píše:
Možná lidi konečně pochopí, proč si mají dělat rezervy.. jinak práce je fakt dost, jen asi budeš muset slevit ze svých požadavků na teplý místečko.

Nepochopí. Nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.4.20 10:56

U nás v zemědělským družstvu zoufale shání lidi, protože jim odjeli ukrajinci. Placeno slušně, ubytování zdarma a stravování v závodní jídelně. Práce venku a kolem krásná příroda… Co ty na to? A nemusiš fňukat, že nemáš na nájem… ;)

• Citovat
  • Upravit
106404
5.4.20 10:59
@Havlova píše:
Tak jdi pracovat do nemocnice. Jen k nám jsme za posledních 14 dní nabrali 3 brigádníky na pozici sanitář/dělník ve zdravotnictví.
co ta pozice obsahuje za činnost?
@alena1995 píše:
Berou sklady, eshopy, obchody, zdravotnictví, sociální služby, atd… Takže co budeš dělat? Pracovat :)
vážně ..já taky koukám po nějaké brigádě a zase tak moc toho není .Kde koukáš na inzeráty ?
@Jana-86 píše:
Jednak nechápu, proč nemáš něco našetřeno, když je doporučeno mít naspořeno nejméně 6 měsíčních výplat.
Navíc práce je i v této době dostatek. Třeba v nemocnici apod., na pozici sanitář, pečovatel, po Tobě okamžitě sáhnou. Stačí chtít.

to se dá uplně lehce pochopit, pokud máš plat, s kterým vyjdeš…z čeho bys chtěla ušetřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
5.4.20 11:00

Zkus fakt nejaky supermarket, chodim od listopadu na brigadu a ted potřebujeme vic lidí.

Jinak…pri podpore se muze chodit na brigadu? Ja myslela, ze to nejde 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect