Nemám nárok na PPM, ale formulář mám, co s tím?

5165
16.8.13 19:53

Nemám nárok na PPM,ale formulář mám,co s tím?

Jelikoz mi skoncila smlouva na dobu urcitou, vim, ze nemam narok na PPM. Nyni jsem na RP. O RP budu zadat po porodu, ale od dr. jsem dostala vyplneny formular na PPM.Co s nim? Mam ho nekam odevzdat, nekde neco potvrdit? nebo staci jen jit na pracak a tam prehodit pobirani RP na druhe dite? Diky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
16.8.13 19:55

Formulář po mě chtěla dvakrát úřednice při žádosti o RP, když jsem neměla nárok na PPM, takže uschovat a odevzdat při žádosti o RP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
16.8.13 19:57

Já ho dala na sociálce a dostala jsem za něj papír, že nemám nárok, který jsem pak přiložila k žádosti o RP.

• Citovat
  • Upravit
9556
16.8.13 20:09

Po me ho nechteli k zadosti o RP. pry si mam skocit na OSSZ nechat potvrdit, jestli nahodou nemam nárok na MD, ale vedela jsem, ze nárok nemam, nikam jsem nesla a papir asi vyhodila, ani nevim, kde skoncil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.8.13 20:12

Schovat a na OSSZ/MSSZ si nejlépe nechat potvrdit, že Ti nevznikl nárok na PPM. Zrovna jsem to řešila teď u druhého dítka. Taky jdu z rodičáku na rodičák, ono potvrzení jsem neměla a bez toho není možno u nás vyřídit rodičák. Takže ač mi na OSSZ řekli, že by jim mělo stačit moje čestné prohlášení a v podstatě to po mě na ÚP nemají co vyžadovat, tak bohužel. Papír mi naštěstí posílají z OSSZ poštou, takže nikam nemusím a pak s oběma žádat o rodičák na ÚP. Někde to potvrzení chtějí, někde ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
16.8.13 20:19

:mavam:
nikde ho po mně nechtěli, formulář skončil v koši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
16.8.13 20:43

Diky holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marlenka.x
16.8.13 20:55

Ja byla na ossz a oni mi potvrdili, ze narok nemam. U nas na urade prace na ssp by mi rodicak bez toho papiru vubec nevyridili, pry to jejich vedouci vyzaduje. takze doporucuji overit.

• Citovat
  • Upravit
6926
16.8.13 20:55
@Monika92 píše: :mavam:
nikde ho po mně nechtěli, formulář skončil v koši ;)

Taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
17.8.13 06:32

Schovej si ho, někde ho chtít určitě budou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.8.13 07:58

A já ten formulář chtěla odmítnout, že je mi k prdu, takže si ho radši nechám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat