Selhávání srdce, transplantace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.8.23 08:24

Selhání srdce

Dobrý den nemohl jsem dýchat srdce 15 procent bylo to v prosinci diagnóza rok života dojel jsem do nemocnice v Jihlavě váha 148 kg z toho 28 litrů vody po týdnu mě pustily z nemocnice šel jsem hned druhý den do práce moc to nešlo byl jsem hotovej hlásil jsem se u doktora u nas kardiolog Konečný řekl mi ty se nedozijes Vánoc a přihlásil mě na transplantaci do ICOMU nevím jestli jsem to napsal dobře 😄 už jsem k němu nešel našel jsem doktora Madrona v Jihlavě tenhle génius ktery začal nejdříve verze č.1 po měsíci verze č.2 nic nepomáhalo různě měnil prášky další měření asi po 5 už mě řekl primář který to prováděl že to nemá cenu byl jsem z toho hotovej mám 11 holku rád bych ji vychoval další postup říkaj tomu strojek který mě měli!!! Implantovat 7.7 30 dnů před zákrokem jsem požil každý den houbu která udělala zázrak dva dny před zákrokem který se nekonal mě to skočilo na 34pr.po 3 měsících na 50pr. doktor Madron se zeptal vy to umíte ovládat!!! Primář který měřil sílu srdce sestro podejte mi druhy přístroj nevěřil ptá se co jíte za prášky říkám stále ty stejný co mi předepsal doktor Madron nikdo nevěřil mám to vše zprávách od všech doktorů já vyzkoušel všechno nic jiného mě nezbývalo vše můžu doložit mám to schované. Samozřejmě bez doktora Madrona z Jihlavy který jediný vydržel bojovat až do konce je profík moc mu děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11768
14.8.23 08:47
@Mira131313 píše:
Dobrý den nemohl jsem dýchat srdce 15 procentbylo to v prosinci diagnóza rok života dojel jsem do nemocnice v Jihlavě váha 148 kg z toho 28 litrů vody po týdnu mě pustily z nemocnice šel jsem hned druhý den do práce moc to nešlo byl jsem hotovej hlásil jsem se u doktora u nas kardiolog Konečný řekl mi ty se nedozijes Vánoc a přihlásil mě na transplantaci do ICOMU nevím jestli jsem to napsal dobře 😄 už jsem k němu nešel našel jsem doktora Madrona v Jihlavě tenhle génius ktery začal nejdříve verze č.1 po měsíci verze č.2 nic nepomáhalo různě měnil prášky další měření asi po 5 už mě řekl primář který to prováděl že to nemá cenu byl jsem z toho hotovej mám 11 holku rád bych ji vychoval další postup říkaj tomu strojek který mě měli!!! Implantovat 7.7 30 dnů před zákrokem jsem požil každý den houbu která udělala zázrak dva dny před zákrokem který se nekonal mě to skočilo na 34pr.po 3 měsících na 50pr. doktor Madron se zeptal vy to umíte ovládat!!! Primář který měřil sílu srdce sestro podejte mi druhy přístroj nevěřil ptá se co jíte za prášky říkám stále ty stejný co mi předepsal doktor Madron nikdo nevěřil mám to vše zprávách od všech doktorů já vyzkoušel všechno nic jiného mě nezbývalo vše můžu doložit mám to schované. Samozřejmě bez doktora Madrona z Jihlavy který jediný vydržel bojovat až do konce je profík moc mu děkuji :srdce:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
14.8.23 10:19

Zcela jistě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...