Nemocnice Pelhřimov ORL

744
7.10.15 09:08

Nemocnice Pelhřimov ORL

Ahoj, prosím má někdo zkušenosti s Orl v Pelhřimově? Dcera má jít na vyndání nosních mandlí. Zaslechla jsem pár stížností, tak nevím jestli tam máme jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.10.15 10:33

Já bych tam už nikdy nešla.. Hrozná zkušenost co se týče přístupu, péče… (nemyslím tím sestry)… Anonym je pochopitelný

• Citovat
  • Upravit
7.10.15 10:40

Já byla zde na mandlí s dětmi dvakrát, s prvním před dvěma lety, s druhým nedávno. Za mě vřele doporučují. Samozřejmě nevím, co se děje na sále, ale po přivezeni dítěte na dětské péče skvělá. Vše bez problémů, všichni ochotni. Oba neměli žádné komplikace a druhy den byli fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.15 10:41

@Jana.49 Ještě se zeptam, ty stížnosti byly na co přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
7.10.15 10:42

Ahoj, starší syn toto absolvoval. Leželi jsme na dětském odd., tam bylo vše super. ORL hodnotit nemůžu, ORL lékař dělal jen zákrok, u toho jsem pochopiltelně nebyla, tak nemůžu hodnotit. Ale u nás vše proběhlo bez problémů, tak bych neviděla problém.
Ale jít přímo na ORL do Pelhřimova se zánětem středouší apod. důrazně nedoporučuju! Přístup hrozný! Příště bych jela do jihlavy. Bohužel jsem k tomuto došla až po synově hrozné zkušenosti, mohl si ji ušetřit :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.15 10:45

My byli na ORL v Pejru většinou u MUDr. Veselé, ta je dobrá. Ostatní nevím. Ale šílené dlouho se tam vždy čeká a to i když dítě brečí bolesti s uchem, to tedy jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
7.10.15 12:12
@Medvídek Kulicka píše:
@Jana.49 Ještě se zeptam, ty stížnosti byly na co přesně?

No právě na péči o dítě. Bylo mi řečeno ať jdu raději s malou do Jihlavy.. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.23 20:38

Máte, prosím někdo aktuálnější zkušenosti s operací nosní mandle v Pelhřimově? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí