Nemůžu přijít na jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1507
30.8.20 19:24

Tak to by byla fakt sranda mít oba kluky vlastně 4 :lol: a k nim jen dvě jména :D ale tak co, snazit si to jen kvůli bejvaly :D já zatím bříšku říkám „mimino“ :lol: :lol: (jsem ve 4 měsíci, začátek 5) no a přítel mu zase furt říká Danďa, takže nakonec to asi fakt bude Daniel, přitom jsme zezacatku byli oba pro Olivera a pak jsem jednou prohodila Daniela a hned se toho chytl :zed: :lol: jinak ano Nick je mé jméno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
30.8.20 21:25
@Valerie. Rie píše:
Tak to by byla fakt sranda mít oba kluky vlastně 4 :lol: a k nim jen dvě jména :D ale tak co, snazit si to jen kvůli bejvaly :D já zatím bříšku říkám „mimino“ :lol: :lol: (jsem ve 4 měsíci, začátek 5) no a přítel mu zase furt říká Danďa, takže nakonec to asi fakt bude Daniel, přitom jsme zezacatku byli oba pro Olivera a pak jsem jednou prohodila Daniela a hned se toho chytl :zed: :lol: jinak ano Nick je mé jméno 8)

Mě to přijde vtipný :) nerozhoduji se podle okolí ale aby se to líbilo nám :) jak Oliver tak Daniel jsou krásná jména hlavně aby miminko bylo zdravé my přežili porod a dělali nám jen radost :* já jsem teď 29tt a nějak rychle to utíká na můj vkus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
30.8.20 22:11

Utíká to strašně rychle, přijde mi to jako včera kdy jsem zjistila, že jsem těhotná (vím to fakt téměř úplně od začátku, mimčo bylo plánovaný a první 3 týdny jsem měla strašný bolesti v podbřišku :pocitac:).. Panejo se tak 2× vyspis a mimčo je tu :lol: ale přesně jak říkáš, hlavně ať jsou ty naše malé lásky zdravé a spokojené :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze