Nemůžu sehnat učebnice

114
6.9.22 23:22

Nemůžu sehnat učebnice

Dobrý den! Sháním učebnice pro střední školu ''Základy elektrotechniky -Leonid Javorský, Antonín Bobek, Rudolf Musil".V obchodech Prahy řikají že jsou neprodejné :roll: Zkusila jsem to hledat pres internet a nenašla jsem jí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9060
6.9.22 23:31

No to se nedivím. Na jaké škole jedou podle učebnice z roku 1981? 8o Půjč si ji ve knihovně a okopíruj si potřebné stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
6.9.22 23:54
@Serpentini píše:
No to se nedivím. Na jaké škole jedou podle učebnice z roku 1981? 8o Půjč si ji ve knihovně a okopíruj si potřebné stránky.
:mrgreen: střední elektrotechnicka, doufám že aspoň v knihovně bude :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18678
7.9.22 03:17
@anonym mmm píše:
Dobrý den! Sháním učebnice pro střední školu ''Základy elektrotechniky -Leonid Javorský, Antonín Bobek, Rudolf Musil".V obchodech Prahy řikají že jsou neprodejné :roll: Zkusila jsem to hledat pres internet a nenašla jsem jí :think:

Zkusila bych par antikvariátů. Za nás býval u Mánesa vyhlášeny na ucebnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17006
7.9.22 05:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
7.9.22 05:05

@anonym mmm bazary, antikvariát. Prostě z druhé ruky. Nebo od spolužáků půjčit a okopirovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17006
7.9.22 05:09

https://ulozto.cz/…sil-1981-pdf#!ZGAzZmR2AmAvBGR2ZGZ4ZmL5LzHmZTWIAH5LGaOSM1E6EmAxAt==

Pokud by nefungoval odkaz, dala jsem do vyhledávání základy elektrotechniky javorský bobek musil

A to se říká, že děti jsou technicky zdatné :D @anonym mmm - snad pomůže ;) Ať se ve studiu daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
7.9.22 05:44

Odkud ji maji spoluzaci. Jinak byva na skolach obvykle, ze starsi prodavaji mladsim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14640
7.9.22 07:55

My jsme třeba na střední měli burzu učebnic. Nebo si můžeš napsat inzerat, ze tu učebnici koupíš, a vyvěsit ho ve škole na nástěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
7.9.22 08:44

Měli by ji mít u vás ve školní knihovně tak tam kdyžtak okopírovat pokud neseženes jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.9.22 08:45
@Serpentini píše:

Ty už tam mít nebudou. Knihovny staré knihy vyřazují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
7.9.22 09:01
@anonym mmm píše: :mrgreen: střední elektrotechnicka, doufám že aspoň v knihovně bude :roll:

https://antikvariat-tomsik.eu/…rotechniky-l ale taky nechápu, že jedou podle tak staré knihy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14640
7.9.22 09:03

@smajlik345 třeba má učitel odpovídající věk :lol: ten podle toho učí už od toho 81, co ta kniha vyšla, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.9.22 09:12

Půjč si jí od spolužáků a okopíruj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23988
7.9.22 09:24

Dej si inzeráty na Bazoš, Seznambazar, atd., oběhni antikvariáty… 8) Možná by stálo za pokus i zajet /pokud to nemáš daleko/ do vetešnictví ke Kuřeti na zámek do Martinic, má tam v jednom křídle hafo regálů s knížkama, jsou jich tam tisíce, může se stát, že tam objevíš „poklad“… Ale chce to trpělivost, dobrý zrak a pokud možno s sebou baterku, je tam dost bídný osvětlení, denní světlo skoro žádný… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin