Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den! Sháním učebnice pro střední školu ''Základy elektrotechniky -Leonid Javorský, Antonín Bobek, Rudolf Musil".V obchodech Prahy řikají že jsou neprodejné
Zkusila jsem to hledat pres internet a nenašla jsem jí ![]()
No to se nedivím. Na jaké škole jedou podle učebnice z roku 1981?
Půjč si ji ve knihovně a okopíruj si potřebné stránky.
@Serpentini píše:
No to se nedivím. Na jaké škole jedou podle učebnice z roku 1981?Půjč si ji ve knihovně a okopíruj si potřebné stránky.
@anonym mmm píše:
Dobrý den! Sháním učebnice pro střední školu ''Základy elektrotechniky -Leonid Javorský, Antonín Bobek, Rudolf Musil".V obchodech Prahy řikají že jsou neprodejnéZkusila jsem to hledat pres internet a nenašla jsem jí
Zkusila bych par antikvariátů. Za nás býval u Mánesa vyhlášeny na ucebnice
@anonym mmm bazary, antikvariát. Prostě z druhé ruky. Nebo od spolužáků půjčit a okopirovat
https://ulozto.cz/…sil-1981-pdf#!ZGAzZmR2AmAvBGR2ZGZ4ZmL5LzHmZTWIAH5LGaOSM1E6EmAxAt==
Pokud by nefungoval odkaz, dala jsem do vyhledávání základy elektrotechniky javorský bobek musil
A to se říká, že děti jsou technicky zdatné
@anonym mmm - snad pomůže
Ať se ve studiu daří
Odkud ji maji spoluzaci. Jinak byva na skolach obvykle, ze starsi prodavaji mladsim
My jsme třeba na střední měli burzu učebnic. Nebo si můžeš napsat inzerat, ze tu učebnici koupíš, a vyvěsit ho ve škole na nástěnku.
Měli by ji mít u vás ve školní knihovně tak tam kdyžtak okopírovat pokud neseženes jinde
@Serpentini píše:
No to se nedivím. Na jaké škole jedou podle učebnice z roku 1981?Půjč si ji ve knihovně a okopíruj si potřebné stránky.
Ty už tam mít nebudou. Knihovny staré knihy vyřazují.
@anonym mmm píše:střední elektrotechnicka, doufám že aspoň v knihovně bude
https://antikvariat-tomsik.eu/…rotechniky-l ale taky nechápu, že jedou podle tak staré knihy ![]()
@smajlik345 třeba má učitel odpovídající věk
ten podle toho učí už od toho 81, co ta kniha vyšla, ne? ![]()
Dej si inzeráty na Bazoš, Seznambazar, atd., oběhni antikvariáty…
Možná by stálo za pokus i zajet /pokud to nemáš daleko/ do vetešnictví ke Kuřeti na zámek do Martinic, má tam v jednom křídle hafo regálů s knížkama, jsou jich tam tisíce, může se stát, že tam objevíš „poklad“… Ale chce to trpělivost, dobrý zrak a pokud možno s sebou baterku, je tam dost bídný osvětlení, denní světlo skoro žádný…
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.