Nenechat miminko plakat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
30.4.12 14:31

Souhlasím naprosto s tebou. není to žádný zločin nechat chvilku dítě řvát… když má všechno obstarané… nejsem jeho otrok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.4.12 14:34

Souhlasím s Pansy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.4.12 15:55

@pansy jako ja s tebou souhlasim, ze nic se nema prehanet, ale ten satek bych dala na roven postylce - ne-li vys, pac, pokud je spravne uvazany (a ze se musim taky casto drzet, abych to dite z matky neodmotala), tak vlastne simuluje delohu a to si myslim, ze je pro mimca dobre. Spani v nem povazuju taky za prospesne, me v nem dcera hned vytuhla.....Ale svoji cast v postylce by melo dite stravit taky, to je jasne. Nejlepsi je tak nejak stridat vsechno.

ja jsem tolik nenosila, jak bych si byla byvala prala, prislo mi, ze zada trpi, ale co je ted dcera vetsi, tak mam pocit, ze vic unesu a druhe ditko budu nosit asi mnohem vic, ono to taky bude podle me praktictejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jannnysssek
2.5.12 17:20

Já teda nevím, jsem matka samoživitelka, mám velkého psa a bydlíme v paneláku, neumím si představit, že bych skákala na každé fňuknutí… Samozřejmě nenechat zbytečně, ale nadruhou stranu si nesmí mimčo přeci zvyknout, že se pořád chová a nosí.. Musí chvíli vydržet v postýlce.. Mám teda třeba v kuchyni lehátko, takže když vařím, kouká na mě, většinou jí u toho zpívám, u mě v ložnici má jednu postýlku a na noc má svůj pokoj.. Asi 2 noci trvalo než pochopila, že v této postýlce se neblbne, ale spí.. Je náročnější chodit při breku přes celý byt, ale stojí to za to.. A to je jí deset týdnů… Nehledě na to, že v šátku se nemůže tolik mrskat…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure