Není to hlad?

14046
21.8.19 08:10

To bude spurt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PaníKadrnožková
21.8.19 08:39

Máme, tehda jsem silela, ze mi doslo mlíko :D

• Citovat
  • Upravit
21614
21.8.19 08:43

Otázka je, jestli jí a nebo tě používá jako dudlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
21.8.19 08:44

Muze to byt i tim, ze dite je vnimavejsi, pres den toho vic stihne vstrebat a v noci ho budi, jak ty zazitky zpracovava. Taky jsme to tak meli, kolem pateho mesice zhorseni spanku a pak kolem sedneho mesice zase zlepseni. Kojeni neni jen o jidle a mnozstvi mleka. Dite samozrejme muze mit vetsi potrebu jist, ale muze tim uspokojovat i x dalsich potreb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
21.8.19 08:52

Myslela jsem si, že jde o nejotravnější větu novopečeného tatínka :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
21.8.19 09:09

@Kačus82 ja verim, mě pořád máma tvrdi, ze ma urcite hlad, ze bych mela zacit prikrmovat, ze uz ve ctyrech mesicich prikrmovala..nevím, no.. @nozu v 95% Pripadu prave ne @Hoa Mai aha, to me nenapadlo, dekuji za prispevek ;) @Bubla Bůčková a ono ne, ona i matka s tím prijde :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
21.8.19 10:12

Presne ve ctyrech mesicich jsem zacala davat na noc ridkou kasi do flasky a bylo to lepsi, s prsama jsme se trapili a muj spac byl najednou nespokojen. Po kasi spinkal jak andelicek. Ted nevim, jestli je vlna lepku nebo bezlepku, meni se to co 4 roky, zvaz to. Ale musim teda na rovinu rict, ze vecerni kase byla zacatek konce kojeni :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure