Neobvyklé jméno pro holčičku k českému příjmení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1349
28.12.13 21:56

Naše malá se jmenuje Tarja. Jinak pokud se povede druhá holčička budeme vybírat z těchto jmen: Elizabeth, Kira, Anika, Abigail a nebo Vivien.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
28.12.13 22:10

Moje kamarádka se jmenuje Darina a oslovení Darča se mi moc líbí…i když já jsem zastáncem klasických jmen, mám doma Adámka a pro holčičku jsem chtěla Emu nebo Anežku… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
28.12.13 22:14

Vždy jsem chtěla Samuela..představovala jsem di že mu budu říkat Semi, Seme..jenže jsem zjistila že se tak začalo jmenovat okolí..no a ted jeto Luboš. Jestli budu mít někdy druhého kluka tak asi jméno Oliver, jestli holčičku tak asi Daniela, Valentýna nebo Elena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
28.12.13 22:54

Hlavně ignorovat, co chtějí mužští, jinak se pěkného jména nedočkáte :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 22:56
@little-foxi píše:
Hlavně ignorovat, co chtějí mužští, jinak se pěkného jména nedočkáte :roll: :D

Chlapi chtějí Ronalda nebo Jaromíra. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
28.12.13 22:58

@Burj Chalifa Ronald ujde, i když já se vyhýbám jménům s r, bohužel. Pořád ale lepší ronaldo než Martin nebo Aleš :roll: Lucie také super :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
29.12.13 11:01
@brumdinka píše:
jé to byla moje spolužačka, vlastně hned dvě a ta jedna měla sestru Sabinu…taky zajímavé jméno :)jinak né moc časté dnes je Šárka…krásné české jméno 8)

Edita je moje nevlatní ségra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.12.13 11:06
@Burj Chalifa píše:
Chlapi chtějí Ronalda nebo Jaromíra. :(

no však Jaromír je hezký český jméno, jmenuje se tak náš kamarád a stejně mu všichni říkaj Míro 8)

jinak neklesejte na mysli - my sme se u druhýho kluka dohadovali ještě v porodnici až už z nás sestra byla neštástná chvíli před porodem, že tam do těch papíru fakt už musí něco napsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
29.12.13 11:20

@little-foxi Můj manžel chtěl Soledat nebo Meredith :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
398
29.12.13 11:27

@Sandra752 Koukal na Esmeraldu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
29.12.13 11:41

@little-foxi NEVÍM,ALE MÁLEM JSEM SE POLOŽILA :-D

• Citovat
  • Upravit
324
29.12.13 11:50
@Sandra752 píše:
@little-foxi Můj manžel chtěl Soledat nebo Meredith :zed: :lol:

Ach ti chlapi. :lol: Ten můj nejprve vymyslel jména Věnceslav a Dobromila. 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
29.12.13 12:15

@evapraga S Věnceslavem jsem také laškovala, abych svého popíchla :D Nicméně jsem mu vyhrožovala, že když nebude na podruhé kluk, bude holka Naděžda nebo Slavěna, tak se snažil a bude kluk :D Ale i u něj máme problém se domluvit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
29.12.13 21:18

Měli jsme podobné nároky, plus tedy ještě další, každopádně u nás byly ve výběru jména: Adina, Darja, Valerie, Stella, Edita
a nakonec máme Beatu a jsme moc spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
29.12.13 21:29

@eseta Krásná jména. Já bych si vybrala. Kamarádka zatím pořád tápe - prý ji nic nejde z pusy v souvislosti s maličkou v bříšku. Chtěla bych jméno, které by mělo spoustu variant, zdrobnělin… Jak třeba říkáte Beatě? Beo, Beuško, Beátko..? Ráda bych ji nějak motivovala, ale moc se mi to nedaří. Kamarádka má svou hlavu. :D Jak by šlo říkat Adině? Adino, Adinko, Aduško, Ádo, Adí, Adíku… Je toho taky dost, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze