Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Druby Nina je krásná
Moje srdcovka největší je a byla vždycky Natálie, ale je jich tak moc, že se mi až zprotivila… ![]()
Ninu jsme měli mít my..
,ale nakonmec to je Natálie a lituju, že Ninu nemáme :-/
Vidíš a mě by to nezajímalo, kolik Natálek je v okolí, tak samo mě nezajímalo kolik Honzíků je v republice (a že jich je
). Mě se spíš líbí česká jména, než mít Leylu či Lorelai a podobné nesmysly…
@Sandra752
no fakt
já jsem jednou na e-miminu četla deníček, který se jmenoval na Lorelai se moc těším a nějak mi to uvízlo v paměti… ![]()
@Druby Tak já mám kluka Martina, taky nijak neobvyklý jméno to není
Ale v okolí v jeho věku žádný není. Navíc se jmenuje po tátovi
Ale těch Natálek je tak strašně moc, v jakýmkoliv dětským věku snad. Jedna známá má čtyřletou, jedna cca roční a další se má brzo narodit… Tak nevím. Ale prostě Natálie bude u mě vždycky numero uno ![]()
@Salvaje Jooo Jonáška už v rodině máme:-) taky úžasný jméno ![]()
Jinak NIkol jsme chtěli taky:).. ale nakonec nic nic:D.. Gabriela je úžasný jméno, ale je fakt, že Gábina už se mi taky nelíbí:D
![]()
Jitka, Karla, Hana, Pavla, Kateřina, Radka - moje oblíbená, klasická jména, která už se dneska skoro vůbec nedávají. Kdo chce být dneska originální, tak většinou dopadne tak, že se jeho dítě nakonec jmenuje stejně jako půl pískoviště - to je případ Sebastianů, Maxmiliánů, Sofií, Nel apod. Já jsem v tomhle ohledu konzervativní.
Byla tu zmíněna Adina, Nina, Emílie, Magdaléna, Alžběta - pro ty bych taky hlasovala ![]()