Neobvyklý vánoční dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2144
5.11.14 14:52

Mě osobně by to nenadchlo, manžela už vůbec ne. Ale fakt záleží na konkrétním člověkovi :-) Já být tebou, tak se ho na to nenápadně zeptám. Jen na jeho názor, ne jestli by ho to potěšilo k Vánocům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.11.14 14:55

Ja bych to jeste prijala ve smyslu " jeee dekuju to je darek s napadem - super " muj partner by to bral jako, ze si z nej nekdo dela spatnou legraci. Vubec by to neakceptoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
5.11.14 14:56

Asi máte pravdu v tom, že možná by ho spíš potěšilo něco víc praktického, tohle je dost abstraktní a taky to není levné, asi mu koupím to co jsem chtěla původně a to kameru do auta :think: Kdybych se ho nenápadně ptala na ten rozbor osobnosti tak si myslím, že by mu došlo proč to chci vědět a to by pak stejně nebylo překvapení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.11.14 14:58

@Flora111 fakt zalezi jakej je. Ja znam muze, kteri se o tohle okrajove zajimaji neni jich moc, ale jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
5.11.14 15:00

Mě by to nepotěšilo, manžela taky ne. Co by nás ale moc potěšilo, rodokmen rodiny. Ovšem cena za něj by mě nepotěšila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
5.11.14 15:01
@Litta píše:
Mě by s tím můj poslal do háje, tomuhle se vysmívá. Vyhozené peníze. ;)

u nás nápodobně ;) ani sama nevím, jestli by mě to vyloženě potěšilo… :nevim: řekla bych, že je to dárek z kategorie „neurazí“, ale nic víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
5.11.14 15:02
@Šarlota4 píše:
@Flora111 fakt zalezi jakej je. Ja znam muze, kteri se o tohle okrajove zajimaji neni jich moc, ale jsou.

No můj se o to právě nezajímá, co ho baví je sport, auto, válečné filmy, taky dělat něco v dílně atd. Není moc na tyhle vědy ale tak jsem prostě chtěla být originální no :lol: a dát mu rozbor osobnosti. Ale docela jste mi to rozmluvily a myslím, když se zamyslím na svým mužem, že by se na to díval jako většina zatím diskutujících, že to stojí peníze a jeho by to neoslovilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.11.14 15:05

Leda co by možná manžel vzal, tak to by muselo být něco vtipného na téma Jáchymě hoď ho do stroje, nějaká legrácka, ale maximálně tak za deset korun :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
5.11.14 15:08
@FikuLenka píše:
Mě by to nepotěšilo, manžela taky ne. Co by nás ale moc potěšilo, rodokmen rodiny. Ovšem cena za něj by mě nepotěšila :)

To jsem kdysi sama dělala ale máme rodinu tak různě po světě, že je to prakticky nemožné ale tenhle dárek kdyby udělal někdo pro mě tak by se mi to teda líbilo. Ale ta cena je vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.11.14 15:08
@Flora111 píše:
To jsem kdysi sama dělala ale máme rodinu tak různě po světě, že je to prakticky nemožné ale tenhle dárek kdyby udělal někdo pro mě tak by se mi to teda líbilo. Ale ta cena je vysoká.

Kolik to stoji cca? Ze zvedavosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.11.14 15:10

A uz sem to vygooglila 6 generaci rodiny pres 20.000 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
5.11.14 15:14

@Flora111

Jestli mu to opravdu chceš dát, tak mě napadlo - zjistit možnosti v okolí, zajít to tam omrknout a pozeptat se, jak by to probíhalo i na cenu a jak to tam chodí časově - prostě být v obraze, nic dopředu neplatit. A pod strom bych mu vyrobila dárkovou poukázku s pozvánkou na rozbor osobnosti. S tím, že kdyby reagoval špatně nebo byl na rozpacích, vždy to lze svést na recesi a společně se tomu zasmát ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
5.11.14 15:25

Tak mě by především naštvalo, že má ten druhý potřebu rozebírat mou osobnost. Buď mě zná, miluje a dovede sám říct, co se mu na mně líbí nebo nelíbí (a pak se může placený rozbor úplně seknout), nebo se chce taky něco dozvědět a víc bude věřit tomu napsanému? Nevím, mě by to možná potěšilo jako dárek od kamarádky, šla bych tam bez vědomí manžela, ale mezi partnery mi to přijde divné, bála bych se toho, že budou vztahovat konkrétní prkotiny na to, co se dočtou (např. Tady píšou, že jsi vznětlivý, víš jak ses naštval tenkrát kvůli…). Nechtěla bych, aby se v něčem takovém partner pitval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
5.11.14 15:33

Tak asi bys měla aspoň tušit, jak se manžel k takovým věcem staví. Mně osobně tohle někdo dát, tak nejdu, nevěřím tomu, nezajímá mě to, manžel by mě nakopal do zádele, že rozhazuju peníze. Ale věřím, že někoho, kdo tomu věří, to může potěšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 15:34

Prijde mi to nevhodne…nevyzadany dar…muzi k tomuto nemivaji vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat