Neocate - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
777
15.1.15 10:31

@Jess609 Pokud prcek přibírá, tak to neřešte. Malej mi taky blindil jak alík, byla jsem z toho hotová. Podle rad dr. jsem se do něj snažila nacpat předepsané ml mléka. Jedl dlouho i třeba jen 30ml, nemělo smysl do něj rvát víc akorát pak vše vyhodil. Časem se to srovnalo. Takže to chce jen vydržet a moc to neřešit, pokud je jinak vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.1.15 22:39
@Jess609 píše:
@jitka.mat Chodím s malým na gastro a dokonce jsme kvůli tomu leželi i 4× v nemocnici :(.Na zahuštění používám Nutriton. Zahušťuji tak, že už to má skoro jako kašičku. Na váze nám to nikdy neškodilo. Přibírá krásně, což je každému divné, když spoustu toho, co sní jde ven. Teď jsme byli na kontrastním ultrazvuku a potvrdilo se, že je reflux opravdu velký :(Že bych měla mlíčko vysadit, mi řekl pediatr.Ale mezi tím jsme zase leželi v nemocnici a tam mi řekli, že s tím vlastně nic udělat nejde a časem by to mělo ustat samo. takže blinkáme dál a ještě máme asi alergii na lepek, takže máme opravdu veselo. Děkuji moc za reakci :)

Tak se nedá nic dělat, hlavně když přibírá. Tak to máte pěkný. My naštěstí jen alergii na bílkovinu kravského mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.2.15 14:28

Dobry den, s neocate mame dobre zkusenosti. Syn mel v 6mesicih ve stolici krev - neumel stravit nutrilon.Po pulroce uzivani jsme pomalu presli na nutrilon HA a pote na sunar. A nyni pije kravske mleko po litrech :) Chtela bych se optat, zdali nemate nevyuzite plechovky od umele stravy. Bohuzel byli nedopatrenim vyhozeny :( Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.7.15 23:46

@chijioke dobry den, obnovuji diskuzi, taky jsme na neocat, mohla bych se zeptat jakou deti mely stolicku? Ma byt tmava a leskla? Porad se u nas, resi problem hlenu a kysele zapachajicich stolic, jsem uz nesrastna a nic jineho neresim :( prvne jsme byly na AC, zlepseni na mesic..dekuji predem za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
15.7.15 07:44

Take jsme meli Neocate ale vubec nam nesedel. Mimo nej jsme meli i mlicka HA, AC, Nutrilon allergy digestive care… Nakonec jsme skoncili u Hipp Anti-Reflux (AR).
Je to jedine mlicko ktere nezvraci, krasne po nem kaka a celkove je videt ze je mu dobre. Zkusili jsme jich opravdu hodne, bohuzel. Ale az tohle nam sedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.7.15 11:19
@needzula píše:
@chijioke dobry den, obnovuji diskuzi, taky jsme na neocat, mohla bych se zeptat jakou deti mely stolicku? Ma byt tmava a leskla? Porad se u nas, resi problem hlenu a kysele zapachajicich stolic, jsem uz nesrastna a nic jineho neresim :( prvne jsme byly na AC, zlepseni na mesic..dekuji predem za odpoved

My jsem měli neocate od narození, stolici měl po tom tmavě zelenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.7.15 11:40
@bohyně píše:
My jsem měli neocate od narození, stolici měl po tom tmavě zelenou.

No presne to ma a leskla se nebo videla jste i natuhe stolici hlen? nebo s tim jste nemeli problem? my krev nemely, ale hlenu hodne a objemnejsi ridke, zelene :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.7.15 12:59
@needzula píše:
No presne to ma a leskla se nebo videla jste i natuhe stolici hlen? nebo s tim jste nemeli problem? my krev nemely, ale hlenu hodne a objemnejsi ridke, zelene :oops: :nevim:

lesklá nebyla a hlen jsme neměli to by bylo špatné, kam chodíte do gastro-poradny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.7.15 17:57
@bohyně píše:
lesklá nebyla a hlen jsme neměli to by bylo špatné, kam chodíte do gastro-poradny?

Tady na vysocine, no my s tim hlenem mame problem od zacatku :( zatim mi nikdo nedal odpoved z ceho to je a mysli si, ze zrejme abkm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.7.15 19:59
@needzula píše:
Tady na vysocine, no my s tim hlenem mame problem od zacatku :( zatim mi nikdo nedal odpoved z ceho to je a mysli si, ze zrejme abkm

ano je to příznak alergie na mléko ale jelikož mu dáváš neocete tak si myslím že by to mělo byt v pořádku ale jestli je alergický i na aminokyseliny to je to abkm tak to musí řešit doktor v gastro poradně, si myslím. my asi máme jen bkm, takže ti moc nepomůžu. co si myslím tak jedině změna mléka dokud to nebude dobrý ale nejsem doktor můžu se pléct. my chodíme do boskovic k Jimramovskýmu to je kapacita. a vždy se mě ptal jestli se objevila krev nebo hlen ale my jsme to měli po nasazení neo. vpořádku. nám se totiž objevila po porodu krev ve stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.7.15 21:56

@bohyně chodime na gastro a neocat mame zatim 14dni, no kdyz ja, uz nevim co je a neni normalni s tim hlenem:-( no uz sem to taky, resila s brnem na cernopolni a ti nam jeste doporucili na mesic biogaiu..tak uvidim.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.7.15 22:03
@needzula píše:
@bohyně chodime na gastro a neocat mame zatim 14dni, no kdyz ja, uz nevim co je a neni normalni s tim hlenem:-( no uz sem to taky, resila s brnem na cernopolni a ti nam jeste doporucili na mesic biogaiu..tak uvidim.. :nevim: [/cit
věřím ž je ti na nic, moc dobře si to pamatuju, pokaždé při přebalování strach co tam najdu…hrůza. brno je fajn on je tam primář Jimramovský. my byli 14 dní v brně než se malej dal dohromady. řby jsem se řídila jejich rady, ví co dělají.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.7.15 22:10
@bohyně píše:
@needzula píše:
@bohyně chodime na gastro a neocat mame zatim 14dni, no kdyz ja, uz nevim co je a neni normalni s tim hlenem:-( no uz sem to taky, resila s brnem na cernopolni a ti nam jeste doporucili na mesic biogaiu..tak uvidim.. :nevim: [/cit
věřím ž je ti na nic, moc dobře si to pamatuju, pokaždé při přebalování strach co tam najdu…hrůza. brno je fajn on je tam primář Jimramovský. my byli 14 dní v brně než se malej dal dohromady. řby jsem se řídila jejich rady, ví co dělají.

napsala jsi to presne, uplny strach, co tam najdu, no v srpnu budu volat a pry, se dal. uvidi, tak sem zvedava, nastesti je jinak spokojena, dobre prospuva, jen ted zjistili, ze dost chudokrevna, myslim si, ze je to tou alergiia diskomfortem ve strevech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.7.15 09:57
@needzula píše:
napsala jsi to presne, uplny strach, co tam najdu, no v srpnu budu volat a pry, se dal. uvidi, tak sem zvedava, nastesti je jinak spokojena, dobre prospuva, jen ted zjistili, ze dost chudokrevna, myslim si, ze je to tou alergiia diskomfortem ve strevech :think:

A to je důležité že malá roste a je v pohodě ono se to časem srovná a hlavně nic není definitivní, může z toho tzv, vyrůst, jsou případy že po roce alergie zmizela, já tedy doufám že malej taky bude časem ready.my máme 8 měsícu a právě jsme se s doktorem na poslední návštěvě domluvili že mu zkusím dát pečené mléko, v buchtě jak bude reagovat a musím říct že malej baští vše co upeču a stolice je v pořádku, tak hlavu vzhůru a pozitivně myslet.nic není tak horké jak se uvaří. držím vám palce at se dá vše do pořádku co nejdříve aby jsi si mohla konečne uživat mateřství jak se patří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.8.15 12:16

Neocate nám pomohl… začali jsme dávat zeleninu a střídám Neocate a kojení… a po krvi a hlenech ani památky.. ekzém dá se říct také o trochu lepší… ale doktorka mi řekla, že protože testy vyšli na alergii negativní, takže mi Neocate už předepsat nemůže.. že to pojištovna nezaplatí… že ji mám dát HA mléko.. máte někdo s tím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová