Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@jitka.mat já bych to zkusila přes to gastro, pokud budou rozumní, tak Vám neo předepíší. našemu malému to v nemocnici i míchali, moje mléko + neoc., takze proc prestavat kojit, kdyz to vyhovuje Vam i prckovy
vysetreni muzete vzdy odmitnout
Já už jsem z toho docela nešťasná je to hodně peněz 1800,– je fakt dost. Asi mi nic jiného nezbyde. Teď pojedem do nemocnice na očkování tak se jich tam zeptam. uvidíme. Zatím chtěli pokaždé abych přestala kojit a podepsala jim to a pak, že mi ho napíšou na 3 týdny a pak, že by ho zkusili převést na jiné a když to nebude snášet tak zase zpět. Mně to přijde docela hloupé když to malej dobře snáší tak proč expeerimentovat a nenechat ho na tom aspoň do půl roka ideáln roka. Vymizel m i ekzém takže ho to dráždilo hezky.
Ale děkuju, kdyby jste někdo měl info jak to probíhalo na gastru když vám to psali tak dejte prosím info děkuji za každou radu.
Potřebovala bych jich víc, ale děkuju, kdyby se nikdo neozval budu ráda i za tu jednu.
Už není k dispozici.
Ale jinak přeci můžete říct, že nekojíte
A bezmléčnou dietu dodržujete?
Betmléčnou dietu dodržuji, to je ten problém oni chtějí, aby jsem s ním pak chodila na kontroly každých 14 dní a rozdíl ve stolici poznají to už nás taky napadlo a hlavně to chtějí podepsat.
Kombinaci kojení a Neocate ve stolici nepoznají. Klidné bych to podepsala nebo změnila dr., protože Neocate oproti podpisu, to neni normalni ![]()
To me prijde nejake divne, ze po vas chteji podepsat papir.Po me to to tedy nikdo nechtel.Byli jsme na gastro, nic male nedelali, jen v roce ji odebrali krev, aby se potvrdila alergie. Neocate nam normalnbe predepisovali, zadne kontroly za 14 dni.Jen jednou do roka. Stejne jsem pak ale odesla, zdalo se mi, ze s malou nic nedelaji. Nasla jsem si soukromou imunologicko-alergologickou Mudr.,ktera nam udelal kompletni krevni testy a kozni testy a bylo vse jasne. Urcite bych to neplatila sama. Bezte skusit tu gastro, zadne hadicky nikam nestrkaji
.A krevni testy berou vetsinou az v roce, drive to neni uplne jasne.
Neocate jsme meli do dvou let a tri mesicu.
My meli Neocate snad do 10 měsíců, ani nevím přestně, pak jsme přes Nutrilon AC velmi rychle přešili na HA formuli a pak normální formuli. A to měl původně fakt hodně krve ve stolici, žádné nitky.
To podepisování čehokoliv mi taky právě příjde divné, změnila bych určo doktora
Kombinace kojení na přísné bezmléčné dietě a Neocate mi naopak příjde jako ideální řešení ![]()
Děkuju za podporu taky si myslím, nechci to vzdávat když už jsem se do toho pustila. Změnu lékaře určitě zvažuji. Jen co zkončí dovolené a ještě zkusim nemocnici, uvidim.
Kdyby jste věděla o někom kdo by měl mlíčka navíc tak je koupím.
To bohužel nevím. Ale určitě se někdo najde, kdo nestačil spotřebovat.
Ja si myslim, ze dnes muzete jit k jakemukoli doktorovi bez pediatra? Ja jsem u te soukome byla taky sama, bez doporuceni. Urcite neco skuste. Mi jsme presli hned na normalni Nutrilon a dobry.
Drzim palce. ![]()
Tak dnes jsme byli v nemocnici a narazli jsme na velmi příjemnou paní doktorku, apsala nám 2 balení Neocate a objednala nás do alergologicko imunologické poradny. U malého to vypadá na nějaký problém s alergii protože reaguje i na očkování drobným rozkrvácením. Budou nám psát mlíčko kolik bude a malého v roce vyšetří, kde je chyba dřív se to bohužel nezjistí.
Jinak mi řekli, že když tam budou sem tam nitky, že to nevadí, nesmí se rozkrváce a kojení plně podporují ba naopak obdivují, že vydržím takovou dietu, ale že to kojení má pro něj značný význam.