Neocate - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
20.8.14 11:50

Na gastro nemusíme za to jsem ráda, jen kdyby byly nějaké komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.8.14 12:50

Tak to je dobre.Jsem Vam rikala, ze je lepsi jit k odbornikovi.Tak hlavne, ze je vse vyreseno. Hodne stesti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.8.14 13:24

Jinak děkuji všem za rady fakt mi to pomohlo i po psychické stránce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
20.8.14 23:06
To jsem si přesně myslela :palec:, nechápu, kde předtím s tím kojením při dietě nesouhlasili :nevim:
@jitka.mat píše:
Jinak mi řekli, že když tam budou sem tam nitky, že to nevadí, nesmí se rozkrváce a kojení plně podporují ba naopak obdivují, že vydržím takovou dietu, ale že to kojení má pro něj značný význam.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
20.8.14 23:07

Taky jsem ráda, že to dobře dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.8.14 06:47

To byla jiná paní doktorka v té samé nemocnici + pediatrička. Záleží na koho člověk narazí. Co doktor to jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.8.14 10:11

Ještě se chci zeptat, když jste začínali s příkrmy, míchali jste příkrm s neocate - ředili? Na stránkách neocate.cz varují, že některým dětem zachutná příkrm a pak odmítají mlíčko, takže doporučují přidávat mlíčko do každého příkrmu, máte stím někdo zkušenost? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
21.8.14 12:56

@jitka.mat Ahoj, my jsme taky na Neocate (ted uz Neocate Advanced) a nemame a nikdy jsme nemeli problemy s odmitanim mlika. Naopak, kdyz je syn treba nemocny, tak odmita veskere prikrmy a pil by jen mliko. Akorat jednou se stalo, ze nam dali omylem ochucene (nejaka umela bananova prichut nebo co - fakt hnus :poblion: ), a to nechtel. Tak jsem mu to redila tim normalnim v pomeru 3-4:1, protoze mi to bylo lito vyhodit (krabice tu stoji vice nez 100 EUR, i kdyz my to mame teda na pojistovnu). Nastesti jsme toho meli jen jednu krabici.

Jinak pristup tveho prvniho doktora nechapu, ja jsem ze zacatku taky drzela dietu a castecne kojila a Neocate nam bez problemu predepisovali. Dobre, ze jste lekare zmenili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
21.8.14 22:03

Nás syn mel Neocate rad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
22.8.14 07:22

Možná je to jen tah výrobce, aby byla větší spotřeba :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.14 09:23

Holky prosim vás potřebuju radu: malej se mi kroutil u kojení asi týden, zařadila jsem znovu biogaiu a dobrý, ale začali jsem teď s příkrmy a řekla bych, že má problém to vytlačit vim, že mrkvička staví dávam příkrm od Hippu první mrkev můžu mu tam přidat slunečnicový olej bio nevim kolik. Měli jste s tím někdo problém u ABKM jsme na neocate infant a konečně nám ho bez problému píšou a dokonce jsme objevila lékárnu, kde nebudu doplácen ani korunu když budu brát jen od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
5.9.14 16:27

Můžeš dát lžičku oleje, dala bych olivový…prohřát to s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.14 19:20

Já chtěla dát taky olivový, mam tu panenský bio, ale doktorka mi řekla, že u něj by byla opatrná kvůli alergii a tomu ekzému? dneska jsem mu tam dala rači jen kapku teprve začínáme a dostanu do něj tak 5 lžiček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
5.9.14 21:09

Aha, tak to se raději porad, který olej je nejvhodnejsi s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.11.14 16:06
@vodolejka píše:
My máme příští týden jít na expoziční test…

můžu se zeptat co je to za test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna