Neocate - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
8.10.12 21:52

Do roka by mela proplacet pojistovna. Zkuste si obvolat lekarny, kde za jaky doplatek ho objednavaji, je to ruzne, da se sehnat za 250kc, ale i za 30kc. Odkud jste? je lepsi si zkontaktovat nejakou velkou lekarnu, nejlip tak v nejake nemocnici, tam to byva nejlevnejsi. A neocate vam fakt pomuze, mi ho mame uz 4.mesice a nas malicky po nem jen kvete a veskere priznaky nam vymizeli behem 14.dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.10.12 21:18

Tak nejlevněji jsem ho sehnala za 80 Kč, jsem z Trutvovska, ale jezdím hodně často do PHA, takže příště nakoupím tam :-) A je to fakt bezva mlíko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sumisinka
5.12.12 15:01

Ahoj, u nás ABKM tak úplně nezjistili, prý je to takové jako že ano i ne, takže pro jistotu máme vysadit Nutrilon a zavést Neocate. Podotýkám, že kojím, a ten Nutrilon byl na dopití, na dokrmení, protože malá moc neprospívá. Byla jsem v nemocniční lékárně a vybalili na mě cenu 279,–Kč:-( Tak zkusíme příště obejít jiné lékárny nebo nám to přiveze tchýně z Prahy z Karláku.

• Citovat
  • Upravit
21
5.3.13 21:08

neocate

Maminky, co mate neocate, prosim, jak je to teda s tim proplacenim, do kolika jej hradi pojistovna? My mame za tyden rok a pravdebodobne na nem jeste nejakou dobu budeme, tak at vim, s cim pocitat.Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.3.13 00:38

Ahoj, neocate má můj kluk už 6 měsíců a doplácíme 180 ma krabici s tím, že co je za rok nad 2500Kč tak se to proplaci, ne však v plné výši co platiš, ale nejméně co je v podobne skupině speciálních mlík..např.40kč ( místo těch 180)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bohemka2101
31.3.13 11:56

NEOCATE

Ahoj všem na Neocatu… Máme ho asi 4 týdny. Chut je příšerná, ale Max papá o sto šest. Vůbec žádný problém :dance:,ale také nám bylo doporučeno osladit Glukopurem. :D
Jinak co se doplatku týče u nás se nedoplácí nic!!! Jsme u VZP a opravdu nic nedoplácím!!!Nevím jak je to možné, asi opravdu dle lékárny.
Máme uplně černou stolici, ale zde sem se dočetla že je to normální, tak se mi i ulevilo… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2.4.13 13:24

Neocate

Ahoj všem,
po všech možných pokusech jsme skončili na neocatu…Píšete zde o doplatcích na mléko. My ho máme zcela zdarma.. Žádný doplatek… :! Stolice také černá a mazlavá!!!
Asi máme štěstí, ale Max pije o sto šest :potlesk:!!! Vůbec žádný protest… Ale také nám bylo doporučeno že kdyby byl problém at mu to přisladím Glukopurem. Jen se chci zeptat, Neocate má jen 2 druhy? Do roka a pak od roku? Pochopila sem to správně? A ještě sem slyšela že VZP hradí mléko do roku a pak se musí rozhodnout přes revizního lékaře! :x Máte někdo zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
18.6.13 22:52

Nemáte někdo zájem o pixlu neo cate? ex 2014 nechce se mi to vyhazovat, pošlu za poštovné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivonaaaa
13.8.13 13:20

Ahoj.. Můžu se zeptat v jaké lékárně kupuješ neocate? U nás v Jablonci nad Nisou doplácím 257 kč a jsem docela v šoku, že ty jen 30kč?! Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Ivonaaaa
13.8.13 13:31

Ahoj.. Můžu se zeptat, kde kupuješ mléko neocante? Já jsem z Jablonce a doplácím za něj skoro 300kč.. A zda ho ještě kupuješ za tuto cenu a jméno lékárny a popřípadě distributor. Děkuji ti za info

• Citovat
  • Upravit
13.8.13 14:58

Ahoj, za mléko nedoplacim ani korunu, ani za recept. Kupuji ho v lékárně, primo v nemocnici. V Boskovicich. Jmeno lékárny tu nemůžu najít, leda az tam pojedu..Co mas za pojišťovnu, my VZP. V lékárně v Blansku (Dr. Max) my řekli ze pokud budu mléko brát u nich pravidelně, nebudu také nic platit… Nevim jak je možné ze doplácí s tolik. Mozna by stalo za to jít se informovat na pojišťovnu.. Jak mas staré dítě, a co mu přesně je? Me vždycky nápisů v gastro poradnev10 balení a to jdu vyzvednout a bez doplatku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivonaaaa
13.8.13 17:38

Ahoj děkuji za info.. My máme také vzp a tam, když jsem se informovala, jak je možné, že třeba v Praze mají takové podmínky, tak mi odpověděli, že netuší a nikdo mi ani nenabídl takovou výhodu.. Jinak ani v lékárně a to jich tu máme hodně.. Holčinu mám starou 5 týdnů a napsali nám jen tři balení na gastru.. Diagnoza je abkm, ale testy nám nedělali ptž jsou u takhle malých dětí prý často nezjistitelné.. Jinak příznaky tomu odpovídají.. Tak nevím.. Jak si se o tom dozvěděla ty, že nemusíš nic doplácet? Oni ti to nabídli? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ivonaaaa
13.8.13 18:19

Ju a teda tobě nic pojištovna čtvrtletně nedoplácí, když skoro nic neplatíš za nc? prý mají přeplatky nad 2500 tis vracet, což nechápu jestli i těch 2500, nebo jen to nad.. Ptž, když si v lékárně domluvíš, že budeš platit pouze recept, tak jsi na tom podstatně líp :) Ju a na jak dlouho ti vydrží jedna pixla nc? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
777
13.8.13 19:53

Ja jsem z plzně a ve FN lochotín jsme dopláceli 80kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 14:17

Ahoj, no primář nám řekl že máme jít přímo k nim do lékárny a tam nám řekli že se nic nedoplácí… Podle mě je to na domluvě lékárny a dodavatele.. a asi i pojištovny.. Jak tam pojedu, tak se zeptám… Jinak nám ted již NC vydrží 5 dnů… ale dříve jen tak den a půl, jelikož pil jenom mléko. Ted máme 8. měsíců a papáme všechno + NC… Nám píší vždy 10 balení.. Hele zkus se domluvit přímo na gastru… Jinak co se týče proplácení od pojištovny- jako přeplatky atd, nemám vůbec tušení.. Já neplatím ani 30,– kč za recept!!! Také nám nedělali testy. Ty budou dělat až v roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová