Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Docinek chudak malinkej
mne osobne prijde zvlastni, ze vas nechala pani doktorka prejit rovnou na Hipp Combiotik a nemate zadny mezistupen
ale nejsem doktor a i doktori maji kazdy svuj postup. Tak snad bude brzy lepe
@pampeliska.1990 píše:
@Docinek chudak malinkejmne osobne prijde zvlastni, ze vas nechala pani doktorka prejit rovnou na Hipp Combiotik a nemate zadny mezistupen
ale nejsem doktor a i doktori maji kazdy svuj postup. Tak snad bude brzy lepe
To dle dr. z gastra - reeliminacni test, či jak se to jmenuje..
@Docinek píše:
To dle dr. z gastra - reeliminacni test, či jak se to jmenuje..
To mela mala taky, ale prechazela z Neocatu na Nutrilon Allergy Care. Ted za mesic ji to ceka znovu a pujde z AC na HA
A snesla přechod vpohodě?..dr chce ještě zkusit to bezlaktozove mléko a kdyby to nepomohlo tak do nemocnice.. Tam se mi ale nechce.. Nemyslím si, že by nám ta hospitalizace pomohla.. Tak nevím co dělat ![]()
@Docinek krom problemu s chuti nastesti nebyl zadny problem.
Taky nevim, jak by vam mohli v nemocnici pomoct ![]()
@Docinek mame za sebou taky strasne obdobi, jsme na Neocate mesic a pul, akt.5,5 mesicni holcicka. Myslim ze Hipp Combiotik neni moc dobry kdyz davate jeste Biogaia. V mleku jsou taky probiotoka tak aby maly nebyl predavkovany probiotiky, fakt na to pozor, muze to delat neplechu. Jinak to vidim na koliku, my ji meli az do 4 mesice. Neboj a vydrz bude to vsechno v poradku, taky jsem neverila a ted je nam uz o mnoho lip.
@Eunnika děkuji..my měli Hipp Comfort, ale jen 14 dní a nesedl nám..strašně malého proháněl..teď máme už víc jak 3 týdny Bebu senzitive.. Je to už určitě lepší, ale to bříško bolí pořád..Hlavně v noci..ty větry trápí..už nějak nevěřím, že to přejde.. Děkuji za podporu
@Docinek chudacek maly
noo ti chlapecci na ty koliky trpi vic. Posilam moc sil na dalku. U nas hruza 4 m, ale jinak prdy ma mala porad dost, ale je to i tim Neocate. Taky jsme zkouseli ruzny mlicka nez se prislo na ABKM, ale za to zeje ji mame u nas mohla spatna poporodni pece personalu, mala dostala infekci moc.cest a v 10 dnech ATB, hospotalizace, bohuzel bez protekce probiotiky, tudiz ji znicili komplet strevni mikrofloru a nasledne strevo, ktere bylo propustne pro vsechny alergeny takze pruser byl na svete. Tim chci jen rict, ze te moc chapu jak je to tezke obdobi, nevyspani, unaveni, stres a nervozita…noo hrozne, ale jses silna. Ja tu svou berusku strasne miluju, ale kolikrat uz jsem zoufalstvim pomyslela nad psychiatrii, zdravotni stav mam v haji, zazivani znicene a vazim min jak pred otehotnenim i pres o bych ji nedala
drzte se cela rodina, bohuzel nektere to nemame zrovna jednoduche ![]()
@Eunnika tak to je strašný..nám právě na gastru dr. řekl vysadit a když se stav rapidně nezhorší, je tím potvrzeno, že to abkm není..malýmu se z krve nic nepotvrdilo..u první dcerky jsem si myslela, že už mám vybráno, brečela do dvou let (to už tedy jen v noci)..dloouho jsem druhé odkládala, bála se, že to bude stejné a je to snad ještě horší..teď už to přes den jakš takš jde, ale ty noci jsou fakt výživné..pořád ho nosíme na rukách, houpeme na míči..Vy už máte maličkou trochu větší..už dáváte příkrmy?..člověk by si měl toto období užívat a já se přiznám, že se těším až vyroste..jj, nad psychiatrii jsem už taky přemýšlela..kdybyste chtěla, napište zprávu..
@Docinek @pampeliska.1990
Dobrý den, mohu se zeptat, jak to u vás aktuálně vypadá a zda už bolesti bříška pominuly? My si teď procházíme tezkym obdobím. Malé, 2,5 měsíce se zřejmě také objevila ABKM, která ale dospěla do fáze, kdy z ní šly jen obří krvavé hleny. Takže hospitalizace, zákaz kojení a nasazen Neocate. Po dvou týdnech se stolice zlepšuje, krve ubývá, ale přijde mi, že ji po Neocatu začalo bolet brisko. Je plačtivá, kroutí se, což paradoxně nebylo ani při těch nejhorších stolicích, ale až teď s Neocatem. Tak potřebuji slyšet nějakou zkušenost, jak dlouho to trvalo u vás, abych měla alespoň malou naději, že to jednou skončí.
@Kristina14 ahoj
moji princezně je už 18 měsíců a je úplně zdravá a i bez ABMK. Ji všechno, už pila i přímo kravské mléko a pohoda. Kdyz si vzpomenu na dobu, kdy to pro nás bylo aktuální, tak po Neocatu se jí trávení spravilo a přestala kadit krev. Ale silene (tím myslím fakt hrozně) se jí zhoršili ty prdíky. Bylo to sileny. Sama si moc ulevit neuměla. Co zabíralo aspoň trochu, tak byly kapky BabyCalm. Pak jsem ji také do každé lahvičky s mlíkem dávala půl kávové lžičky odvaru z kmínu a také to pomohlo. Co ale pomohlo spolehlivě, byl až čas. Po 3 měsíci se začala víc hýbat a tím i lip prdět. A teprve pak byl klid (ne od prdiku, ale od řevu)…
@Docinek
Ahoj, máme skoro úplně podobnou zkušenost. Jak to nakonec se synem dopadlo? Můžete se mnou sdílet Vaší zkušenost? Máme tedy ABKM potvrzenou, ne z testů, ale proto, že po nasazení skoro ihned zmizela krev ve stolici, jenže koliky zůstaly, ba ještě přitvrdily.
Předem děkuji za odpověď.