Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Sluka píše:
My jsme takovouhle scénu nezažili. Doktor pouze upozornil, že některé z těch nemocí mají život ohrožující průběh. Pak nás nahlásil sociálce, kde jsme se jednoho dne všichni i s doktorem sešli, on nás tam obhajoval, jak se vzorně staráme o děti, a jak máme všechno načteno - jsem měla chvílemi pocit, že si ho muž zaplatil jako oadvokáta…
A od té doby kdykoli jsme přišli na kontrolu (a že jsme chodili poměrně často), tak pokaždé nějaký problém, ale takové to.. Zdá se mi, že fontanela se neuzavírá, to je nedostatek vitamínu D, příště uděláme rozbory.. Příště to zase bylo, je nižší než průměr, může to být… - mám v péči několik dětí, které jezdí na hormonální léčbu.. A takhle to bylo pořád, já vyklepaná z každé návštěvy. Počkali jsme, až se uzavře neočkování dalšího dítěte a pak změnili doktora. Od té změny máme najednou zdravé a prospívající děti.
A jinak je pan dr zdrav
![]()
@quinny píše:
A jinak je pan dr zdrav
Dle klasické medicíny ano ![]()
@eMamina99 Ahoj,vítej, ten článek je des, škoda, co s tím novináři dokáží udělat. Vzpomínám jen na jednu ženu ze zdejší diskuse, která dostala pokutu, jinak celkem často žádnou pokutu nedostáváme, ale problémů z toho je mraky, hlavně školka a kontakty pediatrem. Rtuť v základním očkování naštěstí už není, ale to neznamená, ze je bezpečné, jak se na svém, okolí stále přesvědčuji.
@Sluka píše:
Dle klasické medicíny ano
no jamyslim ze vysetreni psychiatrem by motna bylo na miste…minimalne rozpolcena osobnost
![]()
Holky update / volala jsem na socialku, ze jsme mimo CR a zda to muzeme resit pisemne, a vlastne o co se jedna. Pani byla uplne v pohode a mila, prej proste bychom si na setkani rekli to, co vi oni a vime my… sepsali papir a tecka… prej kdyz dostanou hlaseni, tak se tim hold musi zabyvat..
mne toto na nasi spolecnosti fascinuje, kazdy vi, ze jsou to nesmysly ale musi se to udelat… no takze, pani dostane email, kde ji napiseme nekolik teplych vet, proc odkladame a je to vybavene… tedy doufam…
@Sluka píše:
Začal nás vypruzovat ohledně prospívání dětí, ale tak meziřádkově. Mně to dost rozhazovalo, protože to mělo vždy takové vyznění do prázdna, ale žádné závěry ve smyslu, že by nás někam poslal, udělal nějaké rozbory.. Zkrátka manipulátor, což se projevilo už na sociálce.
Zdravim my meli to same doktorka nas stale zastrasuje jak mu pomalu zarusta fontanela ze udelame rozbory na ktery jsme nesli fontanelu ma momentalne v pohode zatazenou i bez rozboru
pak ze nesmi jist rohliky v obchode ze by mohl neco chytit ze beni ockovanej a stale zastrasuje ![]()
Omlouvam se za anonym, zijeme docasne v zahranici, planujeme se ale vratit do prahy, deti neockujeme, nechodime ani na preventivky, protoze tady to nikdo neresi, duvody tady nebudu rozepisovat… kdyz se vratime do ceska a nebude od deti zdravotni dokumentace zadna myslite ze to bude nejak dat uhrat na to ze ockovani jsou? Deti budou ve veku 3 a 5 let…prosim o anonym par lidi me tady zna a podporu v okoli nenajdu to jiste chapete…
Zdravím prý už schválili nějakej novej zákon, že i neočko děcka můžou do školky
, víte o tom něco?
Anonymni, myslim, ze lepsi varianta je najit vstricneho pediatra a mit normalne neockovane deti. Varianta „uhrat to, ze ockovane jsou“ mi prijde naprosto silena a nebezpecna a vubec uplne hloupa.