Neohlášené návštěvy babičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
20.10.23 07:46
@Anonymní píše:
Děkuji za reakce.
  1. oni si návštěvu nedomlouvají beze mě, ta SMS partnerovi byla oznamovací věta. Přijedu.
  2. volat jí nebudu, číslo sice mám, ale ona moje ne a nechci, aby ho zatím měla ( v létě ho zneužila).
  3. partner už je mimo mobil, takže nemůže nijak komunikovat.

Výjimečně bych na ni počkala a řekla jí, že příště ať píše alespoň den dopředu, že jsem měla naplánovaný jiný program. Udělala bych si na ni hodinu čas a pak se zvedla s tím, že musím jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
@Lady_M píše:
Ahoj,

toto je přece normální, se mnou taky tchyně nekomunikuje a řeší přes manžela, já bych mu napsala podle pravdy. Např. Dneska ale nebudu doma, máme v plánu jít do lesa a pak budeme unavení. Můžu ale v sobotu, tak jí řekni, ať dorazí v sobotu nebo pak v neděli.

Logicky, ona neví, že máš plány, manžel neví, že máš plány… Řekneš manželovi, že máš plány, on to řekne jí a je to.

Pokudby mi nevadilo, že plány musím změnit, počkala bych na ni.

Pokud mi to vadí, oznámím, že nejsem doma a nebudu doma.

Trochu mi přijde divný, že její manžel neví, že ona má nějaké plány. :) my si vše říkáme den dopředu, kdyby se něco stalo aby jsme věděli kde ten druhý je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
@Anonymní píše:
Děkuji za reakce.
  1. oni si návštěvu nedomlouvají beze mě, ta SMS partnerovi byla oznamovací věta. Přijedu.
  2. volat jí nebudu, číslo sice mám, ale ona moje ne a nechci, aby ho zatím měla ( v létě ho zneužila).
  1. jeji problém, narazi na zamčené dveře, když ten s kym resila navstevu bude v praci
  2. jeho problém, mel ti zavolat, rekla bys mu to rovnou, takhle nemuzes za to, ze si neprecte sms
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.10.23 07:47
@Anonymní píše:
@Semtex děkuji. Má to ale jeden problém, o víkendu jezdí špatně autobusy 😀 posledně ji partner musel o víkendu přivést autem.

A to je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
20.10.23 07:47
@Anonymní píše:
@Semtex děkuji. Má to ale jeden problém, o víkendu jezdí špatně autobusy 😀 posledně ji partner musel o víkendu přivést autem.

No ale tak to je lepší, ne? To byste tam mohli zajet naopak vy, a až budete chtít, zvednete se a pojedete pryc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
20.10.23 07:48
@Nela266 píše:
Trochu mi přijde divný, že její manžel neví, že ona má nějaké plány. :) my si vše říkáme den dopředu, kdyby se něco stalo aby jsme věděli kde ten druhý je…

No, me spis prijde divny = silně neslusny domlouvat nekomu falsimu navstevu a pouze mu to oznamit jako hotovou vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.10.23 07:49
@Anonymní píše:
@Nela266 1. No, co je neohlášená, vím. A myslím, že pokud bys zažila její „návštěvy“ v létě, mluvila bys jinak.

Jo :D tak ti chodí v 6 ráno a mlátí na dveře, následně skritizuje vše co děláš :D pak skritizuje 2lete dítě jak je neschopný… Neustále nějaké kecy a řeči, jako že ještě v 6 ráno spím, jaktoze není snídaně na stole. Proč už není uklizeno… Ex tchýně je psychický llabilní a ex taky… Takže já si prožila fyzické i psychické násilí… Takže tak co píšeš není neohlášena návštěva… Naštěstí to je vše jen ex a oba teď mají nástup do psycharny :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
20.10.23 07:50
@Lady_M píše:
Ahoj,

toto je přece normální, se mnou taky tchyně nekomunikuje a řeší přes manžela, já bych mu napsala podle pravdy. Např. Dneska ale nebudu doma, máme v plánu jít do lesa a pak budeme unavení. Můžu ale v sobotu, tak jí řekni, ať dorazí v sobotu nebo pak v neděli.

Logicky, ona neví, že máš plány, manžel neví, že máš plány… Řekneš manželovi, že máš plány, on to řekne jí a je to.

Pokudby mi nevadilo, že plány musím změnit, počkala bych na ni.

Pokud mi to vadí, oznámím, že nejsem doma a nebudu doma.

Tak logicky, pokud nevim neci plany, tak mu nedomlouvam navstevu, ne 8o Snad by se on nejdříve mel zeptat ji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
20.10.23 07:51
@Anonymní píše:
Děkuji za reakce.

V tom případě bych napsala manželovi, že ale dnes bohužel doma nebudu a nijak by mě neštvalo, že se to tchyně nedozví. Je to její problém. Kdybys musela k doktorovi, taky bys to jen kvůli ní a jejímu oznámení přes další osobu změnila? Asi ne…

Kdyby byla tchýně normální, předpokládám, že bys to neřešila. Jelikož se bojíš s ní být sama, tak je to jasný, nebuď doma. Nikdo tě nemůže nutit být sama s člověkem, se kterým sama být nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.10.23 07:52
@j.a.n.i1 píše:
No, me spis prijde divny = silně neslusny domlouvat nekomu falsimu navstevu a pouze mu to oznamit jako hotovou vec.

Mě ne, ona je dospěla on ji to přetlumočil pouze to že tchýně přijde a ona má teď tchýni napsat, že se jí to nehodí. Ale daný anonym mi přijde trochu jako kdyby byl nesvéprávný… Každý jiný by zvedl mobil a zavolal, popřípadě může v klidu odejít a ať si tchýně přijde. :D ví dopředu, že přijde tak ať se tomu prizpusobí. Jak má dát tchýně vědět anonymovi, že přijde, když na ní nemá telefon, tak hold to napsala chlapovi…

Vidím tu zásadní problém
1. Chlap není informovat (asi mezi manželi vážne komunikace) o tom, že jeho žena s dětmi mají plán
2. Tchýně nemá číslo na manželku a proto to nemohla napsat manželce a musí psát manželovi
3. Manželka bude trochu hysterická, když neví jak se zachovat pro návštěvě, která je dopředu ohlášena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.10.23 07:53
@j.a.n.i1 píše:
Tak logicky, pokud nevim neci plany, tak mu nedomlouvam navstevu, ne 8o Snad by se on nejdříve mel zeptat ji…

Ona je blbá, že mu neřekne co má v plánu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
20.10.23 07:54
@j.a.n.i1 píše:
@LadaSva No, reseni je úplně stejné jako u zakladatelky, jak zacnou, ukoncit hovor nebo odejit z návštěvy.

Jasně, ale problém je v tom, že se syn přistěhoval zpátky k nám do domu a s bývalou jsme pracovně stále v kontaktu. Oni prostě nechtějí tu prosbu respektovat. Asi budeme muset učinit „razantnější řez“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
20.10.23 07:55
@Nela266 píše:
Mě ne, ona je dospěla on ji to přetlumočil pouze to že tchýně přijde a ona má teď tchýni napsat, že se jí to nehodí. Ale daný anonym mi přijde trochu jako kdyby byl nesvéprávný… Každý jiný by zvedl mobil a zavolal, popřípadě může v klidu odejít a ať si tchýně přijde. :D ví dopředu, že přijde tak ať se tomu prizpusobí. Jak má dát tchýně vědět anonymovi, že přijde, když na ní nemá telefon, tak hold to napsala chlapovi…Vidím tu zásadní problém
1. Chlap není informovat (asi mezi manželi vážne komunikace) o tom, že jeho žena s dětmi mají plán
2. Tchýně nemá číslo na manželku a proto to nemohla napsat manželce a musí psát manželovi
3. Manželka bude trochu hysterická, když neví jak se zachovat pro návštěvě, která je dopředu ohlášena.

No, manzel je informovan, ze jeho zena nechce na navstebu jeho matku, pokid u toho nebude on a presto ji domluví. Tak kdo je tady nesvéprávný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
20.10.23 07:55
@Anonymní píše:
Děkuji za reakce.

No tak holt babička přijede a nikdo nebude doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
20.10.23 07:57
@LadaSva píše:
No tak holt babička přijede a nikdo nebude doma.

Asi tak… jak uz tu nekdo psal, treba ji to po par zbytecnych cestach prestane bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová