Nepapá vůbec nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VERONIKA
12.2.10 11:17

Já jsem ze začátku krmila skoro v leže aby to byl problém vyplivnout.
Ono když odhadneš tu hustotu a nemůže jídlo vyplivnout, vytlačit jazýčkem … tak do ní něco dostaneš, ale moc ji nenuť ať jí jídlo úplně nezhnusíš.

• Citovat
  • Upravit
19746
12.2.10 11:56

Já bych tedy jídlo rozhodně nenutila a ani nějaký ležící taktiky kvůli plivání a neplivání nezkoušela…

Každé dítko je jiné, některé papá hodně, jiné ne.

Naše malá moc nejí dodnes, když to spočítám za celej den, tak možná některé roční toho spořádá více.

My jsme začali přikrmovat taky kolem 5. měsíce, ale hodně pozvolna a než snědla celej oběd jenom z příkrmu (max půlku skleničky), trvalo to snad 4 měsíce.

Takže radím pomalu, pozvolna, na mlíčko, ať už MM nebo UM mají miminka nárok :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
12.2.10 12:15

ahoj kamarádka měla to samé a tak do 18ti měsíců vesměs jenom kojila, málokdy holčička chtěla něco jiného a pokud ti nebude ubývat na váze tak bych to asi moc neřešila a hlavně ji do ničeho nenuť děti si rychle vypěstují odpor k jídlu. zkusila bych třeba kukuřičné křupky, ty chutnají všem! přeji hodně trpělivosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
12.2.10 12:20

Já si myslím, že každá lžička co sní je dobrá - ať už je jedna nebo tři, v leže nebo vestoje :nevim:

Ale cpát dítko kukuřičnýma křupkama, když nejí nic jiného není asi moc dobré!
Mmj. náš malý je rád neměl

• Citovat
  • Upravit
1288
12.2.10 12:24
cinkxa píše:
ahoj kamarádka měla to samé a tak do 18ti měsíců vesměs jenom kojila, málokdy holčička chtěla něco jiného a pokud ti nebude ubývat na váze tak bych to asi moc neřešila a hlavně ji do ničeho nenuť děti si rychle vypěstují odpor k jídlu. zkusila bych třeba kukuřičné křupky, ty chutnají všem! přeji hodně trpělivosti!

Tak to neznám,kde se to dostane a jak to vypadá,já vím blbej dotaz,ale ještě jsem to fakt neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
12.2.10 12:25

Jo jako myslíte ty obyčejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
12.2.10 12:28

mimo jiné dneska jsme spapali asi 3 lžičky ale dělala jsem na ni u toho takové opičky,že jsem skoro ráda že mně nikdo neviděl. tak ještě zkusíme vydržet a když se to nepoddá tak to asi odložíme na později alespoň o 14 dní.A jinak díky vám všem za rady nebo alespoň za uklidnění,že to bude lepší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
12.2.10 13:05

Jani - TOTO jsou kukuřičné křupky, jednu dobu to každý vozil z Polska, je to takové bez chuti :nevim:
Určitě to není vhodné pro 5 měs. malocha.

No vidíš, tak aspoň něco!

My tu u jídla taky děláme opičky, kdyby nás někdo viděl tak si řekne, že jsme utekli z blázince :roll:

Určitě i jíst se musí dítě naučit tak jako všechno ostatní!

U Kubíka jsem to neřešila a říkala jsem nejí tak nejí a teď má s jídlem celkem problémy, jí málo a je pořád v jednom kole - skorro v 5 letech váží 16 kg :oops: :zed:

S Karolínkou jsem to tak neudělala a jí úplně ukázkově, sní úplně všechno :palec:

Je pravda, že každý je jiný, ale aspoň trošku se jíst musí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1288
12.2.10 13:36
VERONIKA píše:
Jani - TOTO jsou kukuřičné křupky, jednu dobu to každý vozil z Polska, je to takové bez chuti :nevim:
Určitě to není vhodné pro 5 měs. malocha.

No vidíš, tak aspoň něco!

My tu u jídla taky děláme opičky, kdyby nás někdo viděl tak si řekne, že jsme utekli z blázince :roll:

Určitě i jíst se musí dítě naučit tak jako všechno ostatní!

U Kubíka jsem to neřešila a říkala jsem nejí tak nejí a teď má s jídlem celkem problémy, jí málo a je pořád v jednom kole - skorro v 5 letech váží 16 kg :oops: :zed:

S Karolínkou jsem to tak neudělala a jí úplně ukázkově, sní úplně všechno :palec:

Je pravda, že každý je jiný, ale aspoň trošku se jíst musí :nevim:

No právě na jednu stranu ji nechci nutit na druhou stranu si říkám,co když to odložím a pak to bude stejné ne-li horší.No uvidíme časem.Každý je jiný to je pravda,asi to má fakt v genech,přítel ten by dodnes mohl mít akorát polívku a rohlík! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
12.2.10 13:38

Na ty křupky se podívám,ale myslím že by to asi ještě bylo pro ni brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
12.2.10 13:39

Dávej jí po troškách, co si sní tak sní!

Určitě to bude časem lepší :hug: , chce to mít trpělivost a nespěchat na ni.

Jak říkám u nás se to zlepšilo kolem těch 6 měs. a od té doby pohoda - ze začátku jse mz ní taky šílela, že nic nechce a byla jsem ráda za každou pidilžičku :potlesk:

Kolik ti malá přibere za měsíc?

• Citovat
  • Upravit
13503
12.2.10 14:09

ja si myslim ze je jeste brzo na to aby dcerka toho snedla vice..
Ja bych klidne zacala az pozdeji,i 2 lzicky jsou uspech.
Mala taky nechtela otvirat pusinku,neslo ji to,zkousela jsem veeeeeeeelmi pomalu.
Pokud pribira tak se rid svou intuici. :wink:

Mmch krupky i nas jednu dobu HODNE frcely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
12.2.10 16:12
VERONIKA píše:
Dávej jí po troškách, co si sní tak sní!

Určitě to bude časem lepší :hug: , chce to mít trpělivost a nespěchat na ni.

Jak říkám u nás se to zlepšilo kolem těch 6 měs. a od té doby pohoda - ze začátku jse mz ní taky šílela, že nic nechce a byla jsem ráda za každou pidilžičku :potlesk:

Kolik ti malá přibere za měsíc?

naposled přibrala 600g jenže to bylo ještě před těma příkrmama a vypila za den i víc jak litr mlíka tak proto ty příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
12.2.10 17:05

Tak to krásně přibírá :palec:

Uvidíš kolik ti přibere teď,je možné, že už jí to mlíčko nestačilo. :think:

Fakt vydrž, určitě se to bude lepšit :hug:

• Citovat
  • Upravit
598
12.2.10 22:15

ahoj na tyhle křupky není brzo moje malá je baštila od 5tého měsíce ,dají se sehnat ve zdravé výživě a už je začínají mít i v obchodech jako je plus či tesco. neobsahují lepek a tak jsou pro takto malé děti vhodné ahlavně se dětem krásně rozpustí v pusince,tak se jimi ani nedáví. moc doporučuji, ty moje holky po nich opavdu šílí ani nechtějí jiné mlsy a stačí jim tyto křupky kdy velký pytlík stojí 15kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí