Neplodnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
17.3.04 20:49

Holky „snobský“ :wink: vydržte!! a na anonymku :evil: se vyserte!!!!! Neví o čom je řeč. A že jí mizí kamarádky se vůbec nedivím!!! Přeji Vám všem „snobačkám“ hodně štěstí !!!!! Zuzka z Pardubic :wink:

• Citovat
  • Upravit
211
17.3.04 20:53

Víš, co ty anonymko jedna ubohá, piš si co chceš, myslím, že už nemá smysl na Tebe reagovat…

Jsi ubohá, a je z Tebe cítit zášt, a nenávist. Jak si kdo ustele tak si lehne…
Starej se o svý.

Holky, myslím, že už nemá smysl s ní komunikovat. Přece jí neuděláme radost a nebudeme zaplňovat našemi reakcemi její ubohost a prázdnotu.

kosinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
17.3.04 21:13

Neplodnost

Ještě jsem to úplně z hlavy nepustila. Anonymko, jistě jsi pročetla hodně, ale nevzala jsi si z toho to nejdůležitější. Snad jsi to vůbec nepochopila. Já jsem nováček a tyhle stránky jsem četla teprve pár dní. Zpětně jsem přečetla dost článků. Je tady plno nezdarů, zoufalství, starostí, radostí, štěstí, zkušeností k nezaplacení, rady, pohoda, přátelství… Všechno tohle má ale jeden velký podtext: MIMINO! Ať už snažilky, těhulky, nesnažilky, maminky, všechny tu jsou proto, aby se podělily, poradily, pomohly si. Tady je v žebříčku hodnot nejvýš právě to mimčo! Klábosí se, neuráží se. Těhulky na sebe plivou těhulkovské bacilky, ale ty pliveš něco hroznýho. Popovídat si o aktuálním problému a probrat ho je nejlepší s člověkem, který ten problém má taky. Nechci např. zatěžovat svými starostmi někoho, kdo mi stejně nemůže poradit, tady na netu o všem můžeme klábosit věčně a nikoho tím neobtěžovat. Zpestření a odreagování tématy deníčků při tom (např.snažilkovském stresu) uvítá každá. A vo tom to je.
Tak už neplivej, neurážej a nesuď.
P.S.
Každý stvůrcem svého štěstí jest.
Pavlína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.3.04 04:16

Jako nezávislý pozorovatel, hodně souhlasím s holkama z webu, i když si jen občas - teda dosta pravidelně :D něco přečtu. Ale jedna věc ti anonymko uniká. Pochybuji že na tyto stránky nahlíží moc holek z garsonek, co třeba žijou od výplaty k výplatě. Z jednoho prostého důvodu. Nemaj většinou z finančních důvodů přístup k netu :( Já sama mám tu možnost jen proto, že jsem student a bydlím na kolejích. A až se s přítelem konečně jednou přestěhujem do nějakého bytu, těžko si asi budem moct net dovolit. A tak ačkoliv bych se stašně ráda jednou zařadila mezi zdejší holky právě jako snažilka nebo rovnou (když budu mít štěstí) jako těhulka, budu mít asi smůlu ať chci nebo ne. Jsem totiž rozhodnutá, hned jak skončím na to jít :D Tak to jen tak na okraj. Ahoj
 Míša

• Citovat
  • Upravit
1154
18.3.04 06:59

To je hrůza

Je neuvěřitelné,jak si někdo může léčit komplexy.Nevím,co má co dělat bydlení s problémem otěhotnět.Proč ta slečna nenapíše rovnou do našeho deníčku?Asi se boji konfrontace s matýsky.
Jestli považuje snažilky za snobky,tak já jí za nezodpovědnou potvoru.Přivede děti do garsonky,kde vyváří pleny v hrnci a když se chce s manželem milovat,tak musí děti vyhodit na balkon.První starostí každé maminky by mělo být přivést děti do adekvátního prostředí a zajistit jim co nejlepší podmínky pro jejich vývoj.A o to se zařizování svých hnízdeček snažilky snaží.Tak ať se jde ta domněla zasloužilá mamina bodnout a své závistivé komplexy léčit jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
18.3.04 08:47

jak už jsem i napsala, myslím si, že se prostě jen ta POTVORA asi děsně nudí a tak chtěla čeřit vodu, což se jí povedlo, ale ne až tak jak sama asi chtěla. My jsme sice , nemilá anonymko, vytočený, ale hlavně držíme všechny při sobě! a TĚŠÍ nás, když si přečteme o úspěchu té druhé.
Když jsi tak úžasně spokojená se svým bytem a dvěma dětmi, tak co prudíš?
a představ si, že člověk aby dosáhl něčeho, musí hnout zadní částí těla a ne jen nehorázně komentovat něčí úspěchy, což obnáší být třeba 12 hodin v práci denně, pořád se učit apod.
Já se těším až jednou přivezu své mimčo z porodnice a budu mu moci dopřát vše, bez toho abych byla nervózní a neustále z něčeho vytočená. Každému vyhovuje něco jiného a je jen na něm co udělá pro svoji spokojenost. Ty evidentně spkojená nejsi, tak to změň! a pak nám napiš!
Možná pak pochopíš, že nic není zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
18.3.04 09:20

Holky, nenechte se vytáčet a prostě Anonymku ignorujte 8) . Buďto je tak hloupá, že to co píše myslí vážně, a pak jí nevysvětlíte, že to tak není. Nebo je to jen provokatérka, která se teď nesmírně baví, že se jí podařilo někoho vytočit.

Že má někdo vilu a mercedes přece neznamená, že je to snob, že se kouká skrz prsty na „ty co nemaj“ a hlavně, že si nezaslouží mít děti (a dobře mu tak, když se nedaří). To je jen ubohý útok závistivé hlupačky. (A pokud se opravdu chtěla zastat, těch, co fakt dřou, aby něco měli, tak to činí zvláštním způsobem. Chci-li se někoho zastat, tak vyzdvihuji jeho přednosti a ne jen pomlouvám nedostatky těch ostatních.)

Tenar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.3.04 09:42

Ahoj holky,
do diskuze na tomto serveru se zapojuji poprvé, protože jsem začala tyto stránky navštěvovat teprve nedávno, když jsme se spřítelem rozhodli pro malého broučka :D , na kterého čekají už i rodiče. Předem bych vám všem chtěla říci, že ikdyž vás nezmám, tak jste mi velice sympatické a opravdu je fajn, jak se dokážete podporovat a společně se radovat a také občas (snad minimálně) truchlit. Proto se nedivím, jak jste se vypořádaly s anonymem, který nemá dost odvahy, aby se pod svůj ubohý příspěvek podepsal. Já osobně souhlasím s názorem, že je rozhodně lepší přivést miminko do upraveného a pohodlného hnízdečka, kde se bude cítit dobře a kde se budou cítit dobře i jeho rodiče. A to že budu mít hezký byteček, kde se budu cítit fajn, snad neznamená, že se odsoudím k tomu nemít děti. To mi přijde hodně postavené na hlavu. Nechápu jak někdo dokáže tyto dvě absolutně rozdílné věci dávat do souvislostí.
A proto si tím nelámejte hlavičky a buďte spokojené, aby se i na vás usmálo štěstíčko v podobě malého broučka.
Ahoj Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
18.3.04 09:47

Ahojky holky,
myslela jsem,ze velice spatne vidim,kdyz v diskusi neplodnost narazim na ubohe nesmyslne komentare jedne zapskle anonymky.Ne,nesokovalo me,ze ctu zavistlive slova,spise,ze se neco takoveho objevi tady- na e-miminu a jeste k tomu v diskusi neplodnost.
Nejsem sice snazilka,ale jiz tehulka a snad prave proto fandim vam vsem snazilkam.Neznam vas denicek,ale vubec mi neprijde nic zleho na tom,povidat si o zarizovani budouciho hnizdecka pro mimisky,mozna i lepsi nez myslet stale na MS,OVU atd…
Chci vam rict,ze ja pracuji v docela velke firme,ktera nicmene sidli v mensi dedince,tutiz je zde i hodne zamestnanych prave odsud.A zavist tady opravdu kvete.A to az do takove miry,ze nejlepsi na svete je ten,kdo nic nema(nevadi,ze vse utrati za alkohol a cigara nebo nesmyslne veci jako dvakrat rocne dovolena-a pritom se nema do ceho obleknout)Je to proste chudacek ubohy,ktery potrebuje litovat.Kdezto kdyz zijete tak nejak normalne,za usetrene vydelane penize si koupite neco do bytu(nedej boze na sebe) a jeste k tomu jste mladi a nemate zadne trable(myslim tim,ty ktere porad vykrikujete do sveta,aby to kazdy vedel) zaslouzite si opovzeni.Tady to takhle funguje.Velmi smutne.Jednoduche a proste.Mas se zle-jsi skvely,mas se dobre-jsi padouch.(zavistlivcum to zrejme takhle v chorobnych hlavickach pracuje)Reaguji tak hlavne zeny,starsi zeny-a ted nemyslim fyzicky.Myslim stare na dusi.Takze tahle zahorkla a zakompexovana anonymka je hoooodne stara osoba a nevim proc holky jako vy-my,ktere maji v hlavne krasne veci jako jsou miminka maji lecit bolistky ze zivotnich neuspechu prave takove osobe,ktera sem prispela az tak hodne ubohym nazorem.
Zavist je nejstarsi,nejhrozivejsi a nejvice nebezpecna lidska vlastnost.Jedina obrana proti ni je-ignorovat ji.
Takze,mile snazilky,moc vam fandim a preji vam velmi brzo mimiska v brisku :))
Any+lvicatko 19tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
18.3.04 11:11

Ahojky holky!
Tenhle server jsem objevila nedavno, kdyz jsem zacala uvazovat o mimi,ale zacina me to tu bavit. A taky jako vam se mi nelibi, kdyz nekdo prezentuje sve nazory tako hrubym zpusobem jako ona „anonymka“. Vypada to ze jste tu prima parta, ze dokazete jedna druhou podrzet
A to budu asi potrebovat i ja..Chci mimi, akorat to moje rodinka asi nepochopi (samozrejme krome meho muze). Totiz - nemam dostudovanou skolu (uz me nebavi) a chci s tim seknout a mit mimi a odstehovat se od rodicu..
for Radina: zatim jsem z Brna, ale budu se stehovat za muzem do vesnice u Prerova, tak kdybys chtela navazat kontakt (nevim ci jsi uz cekatelka, snazilka nebo snad uz mamulka..), tak muzes napsat na antakarana@seznam.cz.
Jedine co me mrzi na tom ze se budu stehovat je to, ze pak asi nebudu moc casto na net, abych mrkla „o cem je rec“ :(
Ale zatim se muzu pripojovat ze skoly, tak se tu snad s vami jeste nejakou dobu budu potkavat
pa pa Klaris
PS: Mimochodem my se s muzem asi zaradime do te sorty „chudi“ - nemame luxusni vilu ani auto, mozna budeme mit tak tak na zivobyti, ale ja si ani nestezuju ani nikomu nezavidim. Kazdy ma co ma nebo co mit chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
18.3.04 11:26

Já se tedy dobrovolně přiznávám,že pravopis nikdy nebyl mojí silnou stránkou :oops: Jinak ale myslím že je čas toho dohadování nechat.Já nechci a vlastně nemám zapotřebí se před nikým hájit.Žiju si tak jak já chci a nikomu do toho nic není.
 Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.3.04 12:32

Ahoj holky!
Tak jsem myslela, že si přečtu něco o neplodnosti (která se mě bohužel taky týká a kupodivu nejsem milionář :wink: ) a nemůžu uvěřit vlastním očím. My jsme nikdy neměli moc peněz a jedna doba byla dost zlá a k tomu už jsme měli jedno dítě a nepřipadá mi ,že je to uplně nejlepší když člověk musí počítat každou korunu. Teď když se konečně máme dobře, tak se za to mam stydět? Ani náhodou, jsem hrdá na to,že jsme z toho dostali a konečně můžeme žít v klidu.
Deníček Matýsků se mi moc líbí a je pro mě aktuální. Budeme totiž předělávat celý byt a hrozně mě baví vybírat dlaždičky a barvy, které si nechám namýchat na zakázku! :lol:
Jen jedna věc se mě opravdu dotkla a to je , že teploměr tam dole mi dítě neudělá atd. Jsi hrozná ubožačka a nevíš co to je toužit po dítěti!!!
Všem snažilkám (samozřejmě i ostatním) přeju krásné a zdravé děti!
Mějte se hezky Molly

• Citovat
  • Upravit
83
18.3.04 13:05

Nestačím se divit. Sice nemám vilu a 5 koupelen ani mercedes a bazén, ale můžu říct, že holky na emiminu mi moc pomohly a pořád pomáhají. Ani jednou jsem tady nepocítila žádnou snobárnu a jsem moc ráda, že si tady můžu napsat své problémy, starosti a trápení. Získávám tady spoustu cenných rad a informací. Holky, jsem ráda, že jsem tady s váma a věřte mi, že i když bydlím v bytě 2+1 a nemám bazén tak vám nic nezávidím a nestěžuju si. Myslím si, že tady na emiminu nás spojují úplně jiné věci než majetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.3.04 13:24

Ty nadhero anonymni,
vzdyt ty ani zdaleka nechapes, o cem tady pises!
Nikdy bych nekomu, dokonce ani tobe, neprala zazit to, co zazivaji snazilky kazdy mesic. Ted myslim tu nejistotu, jestli MS prijde ci ne a to kazdy mesic opakujici se zklamani! Vubec nezalezi, zda clovek zije v luxusnim domecku nebo nezarizenem byte 1+1.
Promin nam tedy, ze se snazime od tohoto zklamani nejakym zpusobem odreagovat - at uz debatou o zarizovani bytu nebo jak upect dobrou babovku. Pokud se zena snazi otehotnet, hraje v tom svou (a da se rici, ze dosti podstatnou) roli take dobra psychika a tu mi proste ziskavame timto pro tebe zrejme nepochopitelnym zpusobem. Proto te, nejen za sebe prosim, pokud se ti prispevky, at uz v KRASNEM denicku matysku nebo jakemkoliv jinem nelibi, proste je necti a kdyz uz si je (pro me z nejasnych) duvodu prectes, tak si sve UBOHE reakce nech jen pro sebe.
Je mi lito, ze 2 deti vychovava takove neprejici a zavistive stvoreni jako jsi ty.
Dam ti jednu radu, nez priste neco reknes ci napises, tak se nad tim nejdrie zamysli a taky nezapomen, ze vsechno, co clovek v zivote udela (at uz dobreho nebo spatneho) se mu jednou vrati.....
Takze pro priste: NEJDRIV MYSLET!!!!
Zdravi te Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.3.04 19:47

Tak to opravdu není možne ty jedna anonymko.Je to jedno kde bydlíš,ale jde videt že opravdu nevíš co to je čekat na dítě 7 let a přečti si pozorně 7 let.Ty musíš mít iq tykve mi bydlime s rodiči v jedmom pokoji a deti nemáme tak si promysly co píšeš ahoj havlička snažilka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex