Neplodný bratr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.11.25 09:11
@Hermina.p píše: Více

Mluvila, cítí se podvedený, nic neplánovali, stále jí ale má rád. Dost hrozné.

• Citovat
  • Upravit
40418
25.11.25 09:12
@Anonymní píše: Více

Mohla jít na kliniku a dostat dárcovské spermie.

Nechtějí o tom mluvit, je to jejich soukromí.
Nenapadlo by mě se do toho plést, pokud by bratr o to neměl sám zájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9020
25.11.25 09:13

Ty s nimi žiješ, že znáš detailně jejich životy? Nebuď primitivní vtěrka. Starej se o sebe. Bratr je spokojený, že má rodinu. Ty si založ svoji a jim dej pokoj. Když se do nich budeš motat, akorát tebe vymaže ze života, že jsi nepříjemná veš.
Edit. Tohle bude další andromedovina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
25.11.25 09:14

Takže ji tvůj bratr podvedl první. :zed: Víš, že kvůli tomuto by povolila rozvod i církev?

Ale začínám si myslet, že si z nás děláš dobrý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.25 09:16
@free333 píše: Více

Neměl o to zájem, dvě děti jsou tak akorát, když se jim chceš věnovat, zájem neměl a dost tím trpí, otázka zní, zda to mám rozseknout za něj.
On jí má hodně rád, koneckonců není takový sám, to dítě nechce, není jeho a ona s ním nic neplánovala a nemluvila s ním o tom.
Přece se na kliniku nechodí jako pro rohlíky…

• Citovat
  • Upravit
22048
25.11.25 09:16

Nechápu, jak můžeš byť jen uvažovat, že bys do toho nějakým způsobem vstupovala - co si to dovoluješ? 8o

Myslet si o tom můžeš svoje - svůj názor můžeš i říct bratrovi - ale plést se mezi něj a jeho partnerku v takto citlivém tématu je tak nebetyčná drzost, že nad tím zůstává rozum stát… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
25.11.25 09:19

Dostalas docela cocku :lol:
A jaky mas z bratra pocit? Je happy? Jestli jo, neplet se do toho. Jestli ne, tak se treba neprimo zeptej, jestli si nechce o nečem promluvit.
Prijde mi, ze potrebujes ulevit svemu svedomi. Kdyz se zeptas neprimo, das mu sanci, ale zaroven do niceho primo nerypnes. Jestli je happy, tak na to kasli, on prece musi vedet, jak to je….treba se nejak dohodli, ale nemaji potrebu to vysvetlovat….

Příspěvek upraven 25.11.25 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14623
25.11.25 09:20

Nemontuj se do toho :roll: Brácha snad není blbej, ví, jak se dělají děti a je jen jeho věc, jak tuhle skutečnost přijme. Třeba i tak budou šťastná rodina. Blbé je, že se takhle vrství lež na lež, rodině bude jasné, že dítě není biologicky jeho, všechno jsou to citlivé záležitosti… čím míň lidí se do toho bude plést a vyptávat se, tím líp, tak vezmi zpátečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.25 09:20
@BohunkaP píše: Více

Takže podle tvého příspěvku je zahýbání běžná a tolerující praxe…je mi zle.
Ona mu totiž po tom všem zahnula.

• Citovat
  • Upravit
21388
25.11.25 09:21

Ty jsi chlap, ze.

Tento pribeh jsem tady na emiminu uz cetla pred par lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1407
25.11.25 09:22

To vypadá jakože ona ale neví, že je neplodný. To by byla od muže také podpasovka. Nebo ví to?

Přeci by to takhle veřejně nevyhlašovala, kdyby věděla že to má s někým jiným před ním a rodinou ( asi by si to řekli nejdříve soukromě).

Buď to to neví nebo mají dohodu nebo se jen m to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14623
25.11.25 09:22

Otázka zní, jestli to máš rozseknout za něj? 8o 8o 8o NE!!! To ses snad zbláznila, že tě taková věc napadne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
25.11.25 09:24

Tak pokud on je 100% neplodny, tak to sam vi a musi s touto informaci nalozit sam. Videli jste teorii tygra? Tam to prece taky bylo..neplodny pan nechtel o „kukacce“ ani slyset, dite bylo proste jeho a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14623
25.11.25 09:27
@lísteček píše: Více

Nebo Medvídek… tam za Trojana zaskočil řidič dokonce třikrát, jestli se nepletu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.25 09:29
@lísteček píše: Více

Děkuji za odpovědi všem, nechám bratra samotného, ať si to dořeší a žije jak chce.
Nakonec pro mě byla diskuze prospěšná, sama za sebe bych jednala jinak. Naštěstí nejsou vzatí, když půjdou od sebe, bude to snadné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky