Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
a o tom to je…třeba se rozhodne, že s ní zůstane a nechá ji v tom, že dítě je jeho
což je za mě ale taky trochu podraz. Měli by si to vyjasnit všechno a hned.
@Jiřina a píše: Více
Ja vim, ze mela delohu
.
Ja jen rikam, ze pokud ma zena vajecniky, aspon jeden vejcovod a delohu, tak proste taky nejde 100% rict, ze je neplodna.
@Keyllah píše: Více
A třeba jeho je …
se podívej jen tady na emiminu. Tady se to těmi ´neplodnými ´ jenom hemží ![]()
to promin, ale zatajit neplodost není zločin??!!
to je těžká podpásovka a pro většinu důvod pro ukončení vztahu…opravdu to obhajuješ? ![]()
@Šmoulice píše: Více
přesně, kdo ví…viděla jsi Teorii tygra? ![]()
Měla bys sem napsat, jak víte, že je bratr neplodný. I pod nickem bys tu byla anonymní, takhle jsi ještě anonymnější. Ne v kruhu kolegů nebo tak něco. Třeba ti tu někdo vysvětlí, proč se o stoprocentní neplodnost nejedná a bude to dobrá zpráva. Třeba je to dítě bratrovo.
A jak tvůj bratr reagoval když mu řekla, že je těhotná? Mlčel? Nechá jí vsude vykládat, ze spolu čekají dítě, aniž by ji rekl o své neplodnosti?
@Alušáček píše: Více
nebo si to nechá pro sebe a za pár let to nevydrží a vytáhne to v nějaké hádce, až si dítko a všichni okolo budou myslet, že k sobě patří…no, chudák dítě. Měli by si to vyjasnit hned…
Jinak celé mi to přijde jak obslehnute z Manuely
pamatujete někdo? Tam taky dotyčná slavnostně oznámila těhotenství za přítomnosti celé rodiny (už to samo o sobě je dost mimo) a všichni kromě ní věděli, že chlap je neplodný.
@Tarena doktoři to berou na 100% od 19 let nemám antikoncepci a to jsem říkala, že si těhotenství vyloženě nepřeji. Bylo mi řečeno že nebude a ani být nemůže. A to mám dělohu i vejcovody v pořádku. Měla bych si to asi jít vyřídit lépe díky ![]()
Zakladatelko, ty teda dostáváš čočku, jen co je pravda, ale to už holt tady místní zvyk, divím se, žes diskuzi nenechala uzavřít.
Jinak jeho partnerce bych nic neříkala, akorát bych si tedy s bratrem promluvila, jestli byl celý nesvůj - určitě nechat udělat testy DNA a jinak celkově vztah nechat na nich. Když se do nich budeš montovat, ještě se to všechno proti tobě obrátí - zvlášť, pokud by s ni i nadále zůstal.
@Jiřina a píše: Více
Rozhodně. Je lékařsky zaznamenaný případ (byť teda z Afriky), kdy otěhotněla nějaká mladá holčina bez vagíny. Dohledávala jsem si to z mnoha zdrojů.
Tak zločin to není, ale dost podstatná věc ano. Nechápu proč jí to proboha neřekl.
A nepochopila jsem jednu věc, nečetla jsem tedy vše, tak to tu možná zaznělo..ale.oa to jako oznámila sama bez něj? Nebo jako jak?
Co znamená, že je stoprocentně definitivně neplodný? Já jsem taky neplodná, akorát jsem se dozvěděla až poté, co jsem porodila dvě děti.
Ať si nechá udělat testy otcovství, jestli pochybuje.
@marinka5 píše: Více
Na návštěvě u zakladatelky, druhý odstavec, úvodní příspěvek. ![]()
„řekla u nás na návštěvě a to docela „oslavně“, že je těhotná“