Neplodný bratr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41251
25.11.25 10:28
@Anonymní píše: Více

a o tom to je…třeba se rozhodne, že s ní zůstane a nechá ji v tom, že dítě je jeho :think: což je za mě ale taky trochu podraz. Měli by si to vyjasnit všechno a hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10886
25.11.25 10:28
@Jiřina a píše: Více

Ja vim, ze mela delohu :mrgreen:.
Ja jen rikam, ze pokud ma zena vajecniky, aspon jeden vejcovod a delohu, tak proste taky nejde 100% rict, ze je neplodna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15548
25.11.25 10:29
@Keyllah píše: Více

A třeba jeho je … :nevim: se podívej jen tady na emiminu. Tady se to těmi ´neplodnými ´ jenom hemží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41251
25.11.25 10:29

to promin, ale zatajit neplodost není zločin??!! 8o to je těžká podpásovka a pro většinu důvod pro ukončení vztahu…opravdu to obhajuješ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41251
25.11.25 10:30
@Šmoulice píše: Více

přesně, kdo ví…viděla jsi Teorii tygra? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5476
25.11.25 10:32

Měla bys sem napsat, jak víte, že je bratr neplodný. I pod nickem bys tu byla anonymní, takhle jsi ještě anonymnější. Ne v kruhu kolegů nebo tak něco. Třeba ti tu někdo vysvětlí, proč se o stoprocentní neplodnost nejedná a bude to dobrá zpráva. Třeba je to dítě bratrovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15295
25.11.25 10:34

A jak tvůj bratr reagoval když mu řekla, že je těhotná? Mlčel? Nechá jí vsude vykládat, ze spolu čekají dítě, aniž by ji rekl o své neplodnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41251
25.11.25 10:46
@Alušáček píše: Více

nebo si to nechá pro sebe a za pár let to nevydrží a vytáhne to v nějaké hádce, až si dítko a všichni okolo budou myslet, že k sobě patří…no, chudák dítě. Měli by si to vyjasnit hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.11.25 10:47

Jinak celé mi to přijde jak obslehnute z Manuely :mrgreen: pamatujete někdo? Tam taky dotyčná slavnostně oznámila těhotenství za přítomnosti celé rodiny (už to samo o sobě je dost mimo) a všichni kromě ní věděli, že chlap je neplodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
25.11.25 10:52

@Tarena doktoři to berou na 100% od 19 let nemám antikoncepci a to jsem říkala, že si těhotenství vyloženě nepřeji. Bylo mi řečeno že nebude a ani být nemůže. A to mám dělohu i vejcovody v pořádku. Měla bych si to asi jít vyřídit lépe díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
25.11.25 10:55

Zakladatelko, ty teda dostáváš čočku, jen co je pravda, ale to už holt tady místní zvyk, divím se, žes diskuzi nenechala uzavřít.
Jinak jeho partnerce bych nic neříkala, akorát bych si tedy s bratrem promluvila, jestli byl celý nesvůj - určitě nechat udělat testy DNA a jinak celkově vztah nechat na nich. Když se do nich budeš montovat, ještě se to všechno proti tobě obrátí - zvlášť, pokud by s ni i nadále zůstal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5476
25.11.25 10:59
@Jiřina a píše: Více

Rozhodně. Je lékařsky zaznamenaný případ (byť teda z Afriky), kdy otěhotněla nějaká mladá holčina bez vagíny. Dohledávala jsem si to z mnoha zdrojů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.11.25 11:17

Tak zločin to není, ale dost podstatná věc ano. Nechápu proč jí to proboha neřekl.

A nepochopila jsem jednu věc, nečetla jsem tedy vše, tak to tu možná zaznělo..ale.oa to jako oznámila sama bez něj? Nebo jako jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
25.11.25 11:23

Co znamená, že je stoprocentně definitivně neplodný? Já jsem taky neplodná, akorát jsem se dozvěděla až poté, co jsem porodila dvě děti.
Ať si nechá udělat testy otcovství, jestli pochybuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5476
25.11.25 11:27
@marinka5 píše: Více

Na návštěvě u zakladatelky, druhý odstavec, úvodní příspěvek. ;)
řekla u nás na návštěvě a to docela „oslavně“, že je těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria