Neplodný bratr

Anonymní
25.11.25 08:51

Neplodný bratr

Tak se musím podělit, je to úsměvné, zároveň smutné,
můj bratr se seznámil s ženou s dvěma dětmi. Jedno školou povinné, druhé ještě ne.
Celou dobu jí miloval, zajistil výlety, dovolené a finančně se staral. Výživné na děti nebylo ze strany ex. moc vysoké a můj bratr to vynahrazoval.

Až do teď je vše v pořádku, jen za to všechno mu teď jeho přítelkyně řekla u nás na návštěvě a to docela „oslavně“, že je těhotná.
Ten pocit, co jsem zažila v té chvíli, můj bratr je po zdravotních komplikacích v dětství definitivně a 100% neplodný a s ní je, protože jí miluje a toužil po ucelené rodině s dětmi…

Zatím jí bratr nic neřekl, mám do toho vstoupit? Každopádně dítě neplánovali a zaslouží si to ten chlap??? Při představě, že by se vzali a dítě bylo „právně jeho“ i s alimenty po celou dobu :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24692
25.11.25 08:53

Nepleť se do toho! Nevíš, jak to mají mezi sebou dohodnuté. Třeba ani brácha neplodný není.

Příspěvek upraven 25.11.25 v 09:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33664
25.11.25 08:57
@Anonymní píše: Více

Hele tady je x diskuzí o neplodných ženách, které to mají potvrzené údajně od lékaře, a najednou jsou v tom. Takže kdo ví? Ona neví že je bratr údajně neplodný?
Hlavně se do toho nemontuj, není to tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.25 09:02
@arinecka píše: Více

Po tom zákroku co podstoupil je 100% neplodný, o zdravotním stavu se rozepisovat nebudu, je to citlivé téma, jen se nemohu vnitřně smířit s necitlivostí jeho partnerky a kolik takových mužů je???
Nepleť se do toho…kdyby k ní nebyl hodný a laskavý, taky bych se ozvala a řekla mu to, tohle je ale trochu citlivější téma.

Přijde mi ta jeho teď upřímně jako pijavice :roll:

• Citovat
  • Upravit
1041
25.11.25 09:03

Taky bych se do toho nepletla, neni to tva vec. A kdo vi, treba osud tomu chtel jinak a miminko je vazne jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.25 09:03
@lucad77 píše: Více

Tak po tom zákroku tam dole 100% je. Bohužel.

• Citovat
  • Upravit
24692
25.11.25 09:04

Ale to je jejich problém. Tvůj bratr snad není nesvéprávný. A trochu mě udivuje, že jí takovou věc jako svou neplodnost zatajil. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.25 09:05
@lísteček píše: Více

Nemůže být, není to možné, je to jako by mohla otěhotnět žena bez vaječníků…bohužel.

Nejde ani tak o zdravotní stav mého bratra jako o to co se děje a je to smutné…nebude jediný :(

• Citovat
  • Upravit
9020
25.11.25 09:05

Starej se o své. Je nech žít, jak chtějí. Tobě po tom může být leda houby.
Třeba podstoupila umělé. Každý se tím nechlubí na počkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
25.11.25 09:06

Třeba se na tom domluvili, copak ty do jejich vztahu vidíš? Jestli se do toho začneš plést, tak o bratra přijdeš. Není to tvoje věc :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.11.25 09:06

Tak se snad zeptej bratra ne? On sam vi, ze je neplodny a urcite ti to vysvetli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
25.11.25 09:07

A jak víš, že nepodstoupili umělé oplodnění? Nebo bratr nemá ani spermie? Prostě to neřeš. Vychovává už dvě cizí děti, třeba chtěl vzít za své i další. Vždyť o tom nic nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
25.11.25 09:08

A s bratrem jsi o tom mluvila? Třeba to plánovali a využili dárce spermií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
25.11.25 09:09

Mně spíš zaráží, že by ta žena nevěděla, že je její chlap neplodný. To neřešila antikoncepci, neměli sex? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.25 09:10

Jestli ano, bratr o tom neví.
Tobě to přijde normální?
Nechtěl jí o své neplodnosti říkat, aby se kvůli tomu nerozešli, miluje jí a doufal, že když má dvě děti, bude jí to stačit a bude spokojená, že sám má její děti rád, stará se.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky