Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nepleť se do toho! Nevíš, jak to mají mezi sebou dohodnuté. Třeba ani brácha neplodný není.
Příspěvek upraven 25.11.25 v 09:00
@Anonymní píše: Více
Hele tady je x diskuzí o neplodných ženách, které to mají potvrzené údajně od lékaře, a najednou jsou v tom. Takže kdo ví? Ona neví že je bratr údajně neplodný?
Hlavně se do toho nemontuj, není to tvoje věc.
@arinecka píše: Více
Po tom zákroku co podstoupil je 100% neplodný, o zdravotním stavu se rozepisovat nebudu, je to citlivé téma, jen se nemohu vnitřně smířit s necitlivostí jeho partnerky a kolik takových mužů je???
Nepleť se do toho…kdyby k ní nebyl hodný a laskavý, taky bych se ozvala a řekla mu to, tohle je ale trochu citlivější téma.
Přijde mi ta jeho teď upřímně jako pijavice ![]()
Taky bych se do toho nepletla, neni to tva vec. A kdo vi, treba osud tomu chtel jinak a miminko je vazne jeho.
Ale to je jejich problém. Tvůj bratr snad není nesvéprávný. A trochu mě udivuje, že jí takovou věc jako svou neplodnost zatajil. ![]()
@lísteček píše: Více
Nemůže být, není to možné, je to jako by mohla otěhotnět žena bez vaječníků…bohužel.
Nejde ani tak o zdravotní stav mého bratra jako o to co se děje a je to smutné…nebude jediný ![]()
Starej se o své. Je nech žít, jak chtějí. Tobě po tom může být leda houby.
Třeba podstoupila umělé. Každý se tím nechlubí na počkání.
Třeba se na tom domluvili, copak ty do jejich vztahu vidíš? Jestli se do toho začneš plést, tak o bratra přijdeš. Není to tvoje věc ![]()
Tak se snad zeptej bratra ne? On sam vi, ze je neplodny a urcite ti to vysvetli.
A jak víš, že nepodstoupili umělé oplodnění? Nebo bratr nemá ani spermie? Prostě to neřeš. Vychovává už dvě cizí děti, třeba chtěl vzít za své i další. Vždyť o tom nic nevíš.
A s bratrem jsi o tom mluvila? Třeba to plánovali a využili dárce spermií…
Mně spíš zaráží, že by ta žena nevěděla, že je její chlap neplodný. To neřešila antikoncepci, neměli sex? ![]()
Jestli ano, bratr o tom neví.
Tobě to přijde normální?
Nechtěl jí o své neplodnosti říkat, aby se kvůli tomu nerozešli, miluje jí a doufal, že když má dvě děti, bude jí to stačit a bude spokojená, že sám má její děti rád, stará se.
Tak se musím podělit, je to úsměvné, zároveň smutné,
můj bratr se seznámil s ženou s dvěma dětmi. Jedno školou povinné, druhé ještě ne.
Celou dobu jí miloval, zajistil výlety, dovolené a finančně se staral. Výživné na děti nebylo ze strany ex. moc vysoké a můj bratr to vynahrazoval.
Až do teď je vše v pořádku, jen za to všechno mu teď jeho přítelkyně řekla u nás na návštěvě a to docela „oslavně“, že je těhotná.
Ten pocit, co jsem zažila v té chvíli, můj bratr je po zdravotních komplikacích v dětství definitivně a 100% neplodný a s ní je, protože jí miluje a toužil po ucelené rodině s dětmi…
Zatím jí bratr nic neřekl, mám do toho vstoupit? Každopádně dítě neplánovali a zaslouží si to ten chlap??? Při představě, že by se vzali a dítě bylo „právně jeho“ i s alimenty po celou dobu