Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To tady nikdo netvrdí. Naopak si myslíme, že ten chlap je svepravny, ví že je neplodný (navíc úmyslně své partnerce lhal a tuto skutečnost zatajil) a tohle by si měl řešit sám. Ne že sedí v koutku a ty za něho řešíš nějaké jeho záležitosti. To je na tom nejtrapnější.
Připomíná mi to film Teorie tygra.
Hele a jak se tvářil? Nemají to spolu nějak domluvené? Mě se zdá divný, že by jí takovou věc neřekl po nějaké době vztahu…
A podle tvých je běžná praxe, že se partnerovi zatají neplodnost a ještě se mu určuje, kolik dětí je tak akorát. ![]()
No jak se to vezme… bude v RL? Vyřešit si to musí oni. Podvádění je podle mě špatně. Ale nějaký úlet, to je hned… to dítě může milovat jako vlastní. Taky záleží, co bio otec…
Hele, oni mají naloženo teď dost a je to jen a jen na nich. Já bych byla akorát opatrná, co se zápisu do RL týče.
Bratr není nesvéprávný, aby si svůj život nevyřešil sám. Pokud mu nevadí v jaké situaci je, je to jeho věc. Každopádně by pritelkyni měl říct, že je neplodný..
Já bych zase nečekala, že někomu přijde taková pohodička tajit neplodnost, jak kdyby šlo o lupy. Člověk je překvapený každou chvíli.
Čístě teoreticky mi přijde mnohem horší zatajit, že jsem neplodný, než podvést s jiným partnerem.
Tak pokud nejsou manzele, staci aby nepodepsal prohlaseni otcovstvi. Az se dite narodi, lehce si udela testy DNA a bude jasno.
@tini píše: Více
Máš pravdu…a pak ať si žijí a když nebudou chtít, bude to snadné, děkuji za názor.
Předám
Plácáš nesmysly.
Zahýbání není běžná a tolerující praxe - ale konkrétně tobě do vztahu tvého bratra a jeho partnerky vůbec nic není. Jak jsem psala - jakýmkoli způsobem se do toho snažit vměšovat je od tebe nebetyčná drzost.
Když si zakladatelko taková moralistka, tak jak hodláš vyřešit a rozseknout situaci, že jí tvůj bratr lhal o své neplodnosti?
@Sany80s píše: Více
Také názor, neodsuzuji, jen se divím. Sama ale mám odlišný pohled na nevěru. Myslím si, že si ho chtěla pojistit a bude překvapená, až se k výsledku nebude bratr hlásit jako otec, protože jinak by měl po případném rozchodu dost problémů. Jinak mohou být třeba šťastní. Nejsou naštěstí vzatí…to by bylo všechno jinak, dost šílená představa.
Zaskakování je tedy běžná a veselá věc, nechť muži zahýbají je to fajn a všechny to tolerujeme…
tak tohle jsem nečekala…takový náhled na nevěru