Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pikola píše: Více
Nikdo není překvapen, nikdo není v šoku a budoucí maminka nic nepozná ![]()
Nebuď zlá
. To je, jak kdyby sám zloděj psal, ať chytí zloděje
.
@PaníBovaryová píše: Více
A ano neplodnost jí zatajil, to přeci ale není zločin. Stará se o ní a o její děti, má jí rád, hodně rád, Finančně vše drží, strašný zločin asi spáchal.
Buď také trochu soudná.
@Anonymní píše: Více
No tak pokud ona deti jeste chtela, s novym partnerem, mit kompletni rodinu, tak ano, zatajit neplodnost je prasarna.
Ahoj neni to tvoje věc, ale já jsem také neplodná. V caru jsem se poznala s jednou ženou. Která byla také neplodná a nakonec otěhotněla úplně přirozeně bez pomoci lékařů. Byl to takový zázrak, ale muže se stát.
To tedy je, pokud ona chtěla mít další děti. A on ji vědomě nesdělil něco tak zásadního.
Jestli je to pravda, tak bratr stejně nemůže strčit hlavu do písku. Celá jeho rodina ví, že to nemůže být jeho, bude to neustále viset ve vzduchu. A nebo není zcela neplodný, což by ale stejně bylo vhodné si nechat nezávisle otestovat, ať mají v ruce papír pro kohokoliv, kdo by si chtěl otevírat pusu.
Zakladatelko mě je taky zle. Ale z tebe. ![]()
Ty nemáš svůj život? Že musíš řešit životy druhých?
Nestrkej do takových věcí nos. Mohlo by se ti to dost šeredně nevyplatit. ![]()
@Jiřina a píše: Více
Tak evidentne u pani to byla spatne stanovena diagnoza. Kdyby treba nemela delohu, tak k „zazraku“ nedojde.
@Tarena píše: Více
„kompletní rodinu“ dvě děti a dva dospělí není kompletní rodina? Když muž má děti opravdu rád?
Co k tomu je ještě potřeba? Okovy? Nebo chomout a okovy?
Láska dnes už nestačí? Finanční zajištění a láska nestačí? A když by spolu už nebyli, tak každý sám za své závazky, co je na tom celém tak k nepochopení?
Tak mohla chtit dalsi dite.
Bud jsi natvrdla, nebo trollis.
Ne. Nejsou kompletní rodina. A ani ten vztah nestojí za moc. Když si lžou a podvádějí se.
A jako mě osobně by hodně zajímala ta diagnóza. Protože 100% neplodných už tady bylo
![]()
@Tarena ne dělohu měla. Neměla ovulaci a měla endometriózu či co, už si to moc nepamatuju je to hoodně let zpět.
@Šmoulice píše: Více
A v kazdem prispevku zminuje ty penize. Hlavne, ze plati a ma je rad. To staci. Ze lze uz je fuk.