Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky by me ta 100% neplodnost zajimala. Muzska neplodnost je vetsinou lecitelna, i vasektomie se da zrusit, a kdyz nic jineho tak spermie pouzit na umele oplodneni.
@TRG jo díky, každopádně…zvláštní říct to na oslavě dřív než partnerovi
Tak predpokladam, ze on uz byl o tom tehotenstvi informovan predtim, nez to slavnostne ohlasili pred rodinou, takze na to aby ji rekl, ze to nemuze byt jeho, protoze je neplodny, cas byl. Pokud se presto rozhodli, ze dite bude jejich, tak bych se do toho nemontovala, maximalne bych se brachy zeptala, jestli je stastny a pokud by nebyl, nabidla bych mu oporu. Chapu, ze to vnimas jako podvod z jeji strany, ale on budto svou pritelkyni podvedl take, kdyz ji zatajil, ze je neplodny, nebo ona s tim byla srozumena a rozhodli se to vyresit po svem.
@marinka5 píše: Více
Jo jo, taky jsem to psala. Buď jsou spolu krátce a nemluvili o tom, jestli chtějí děti, pak je to velmi divné, že mu to takhle řekla. Nebo jsou spolu dlouho a on jí neřekl, že je neplodný a děti buď nechtěli, nebo se o tom ani po dlouhé době spolu nepobavili, pak je to ještě divnější. Nebo je to další vymyšlená diskuse.
@Keyllah píše: Více
Me to taky připadá divny. Ženská nevěrná, chlap ulhanej, chudák dítě.
@marinka5 píše: Více
Tomu nejak neverim, ze by to na nej vybalila az prede vsema. ![]()
@Anonymní píše: Více
neplodnost u mužů nemusí být 100%, vůbec bych se do toho nepletla a bráchovi to přála - pokud si myslí, že je tátou, nechala bych ho při tom, testy paternity si může nechat udělat vždy…
pokud mu zahla, je to mrcha a testy a rozchod by si zasloužila, ALE TO JE ČISTĚ JEJICH VĚC - NE TVOJE!
Fakt bych se stáhla, do tak citlivé věci bych vůbec nekecala nikomu, ani bráchovi…
Teda, to je příběh. Já to vidím tak, že on by ji měl sdělit veškeré podrobnosti o svém zdravotním stavu, pokud by si ji bral. K tomu ale nedošlo. A vůbec nevím, jak bych se s tou (slušný výraz mě nenapadá) dál stýkala, seděla s ní u jednoho stolu a hrála tu hru. Neplodnost si představuji třeba tak, že bratr nemá varlata, ale implantáty. Nevím, proč jste se tu do zakladatelky tak pustili, přeci ta paní dělá blbečka i z ní. Z celé jejich rodiny.
@TRG píše: Více
To, ale neznamená, že bratrovi neřekla o těhotenství už před tím… Tohle jsem pochopila jako oznámení rodině. Proto nechápu, proč bratr mlčí o své neplodnosti a nechá ženskou vsude hlásat, ze čekají dítě i když to neni pravda.
@Alušáček píše: Více
Výborná poznámka, taky mě to napadlo, ale psala to tak, že to vypadalo, že to tam bratr slyšel poprvé.
@mokkk Jestli tu zakladatelka nenapíše, co že se mu to v dětství stalo, tak bych si pořád nechala jako jednu z variant to, že se stalo téměř nemožné a dítě je jeho.
@lísteček píše: Více
Nojo, vlastně, tam taky ségra šila do bráchy, že to dítě, co jeho žena čeká, není přece jeho a on jí řekl, že bude buď podvedenej de.bil, nebo šťastnej táta. On si vybral to druhé. Třeba si to vybral i brácha zakladatelky.
Akorát že v tom filmu nebyl ten chlap takovej podrazák, aby takovou zásadní info jeho žena nevěděla. A zakladatelce se to zdá jako nepodstatný detail
Celej ten příběh zní ale dost divně. A nedovolila se montovat komukoliv do vztahu.
@mokkk píše: Více
Tak ona ta rodina nejdřív udělala blbečka z té paní, čili je to teď tak trochu karma. ![]()
Příspěvek upraven 25.11.25 v 13:32
@lucad77 píše: Více
Tak cela rodina těžko, tohle je vec bratra a ten a nikdo jiny by to sve partnerce mel rict…
Stejně jako ona měla nejdříve o těhotenství rict svemu paetnerovi.
A tedy bez ohledu na to komu co rekl a nerekl neni duvod, aby se do toho zakladatelka michala.
@j.a.n.i1 píše: Více
Však jo, já jsem to záměrně přehnala, protože to jakože kukaččí těhotenství je taky především věcí těch dvou a ne celé famílie.