Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, ono to ve finále bude celé o špatné komunikaci.
Oba na tom mají svůj podíl viny, takže by bylo konečně vhodné to vybalit. A za mě je úplně jedno, kdo to udělá.
On s ní zůstat chce a ona s ním pravděpodobně taky.
Takže okořenit ten vztah pravdou není vůbec špatný nápad.
Pokud budu vycházet z toho, že je opravdu neplodný, tak hrát celý život takové divadlo není ani zdravé, byt tím chlapem, tak mi to určitě zkrátí život. Protože tohle je něco, co mas před sebou opravdu dlouho.
Diskuzi sleduju od začátku. Nevěru jako takovou sama o sobě nenávidím. Ale tady opravdu nevíme jak to vůbec bylo. Nevíme ani co tedy bratr v dětství prodělal, že je údajně neplodný.
Na jednu stranu bych i zakladatelku pochopila. Ale na druhou stranu ta nenávist k přítelkyni bratra ze zakladatelky stříká.. Mě se líbí jak tady, zakladatelko, až slepě obhajuješ bratrovo mlčení, ale jeho přítelkyni kvůli těhotenství nemůžeš přijít na jméno. Tipla bych si že jsi k ní měla už dřív výhrady. Že na situaci má i bratr svůj podíl viny a ne zrovna malý, to přehlížíš záměrně nebo jak tomu rozumět?
Jo on si myslel.. Zakladatelko, víš kolik manželství a vztahů ztroskotalo na tom, že si jeden z partnerů něco myslel a nechával vyhnít?? A pak jsou ohromně překvapeni že že mlčením a neřešením problémů se nejen že nic nevyřešilo, ale kupodivu ještě zhoršil. Ono se ne nadarmo říká, že myslet znamená houno vědět.. Myslet si, že téma děti (ano či ne) není důležitá, když jeden (nebo oba) nějaké děti z předchozího vztahu mají, to je fakt hloupé a naivní. A bratrovi se to vymstilo. Nabízí se říct (napsat) dobře mu tak..
A že schválně nenapíšeš co bratr má za diagnózu, beru od tebe jako účelové, abys tu přítelkyni postavila do špatného světla a abys mohla bratrovi ukázat, že jsi od začátku měla pravdu, že ona je.. (dosaď si dle sebe). Jinak bys to tu normálně napsala. Ale ono hrozí, že kdybys to tu napsala, tak by ses taky mohla dozvědět, že to není 100% neplodnost a nemohla bys ji pomlouvat..
@Trojlístek píše: Více
A třeba to ti dva mezi sebou mají ujasněné, jen to zakladatelce neřekli. Čemuž bych se ani nedivil. Ostatně proto jsem odkazoval na ten film teorie tygra, kde je stejná situace dobře vysvětlená.
@lucad77 píše: Více
Ja si tedy neplodný jak píše zakl, překládám jako spermie nefunkční nebo rovnou nepřítomné, prostě zdravotní stav vylučující jakékoli oplodnění ženy, i umělé.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Jen s tím rozdílem ze v tom filmu se ten chlap své partnerky zastal..
Tady bratr zakladatelce prý odpověděl že je z toho celý špatný. Konkrétně napsala zakladatelka toto:
Cítí se podvedený, nic neplánovali, stále jí ale má rád. Dost hrozné.
@werajsik píše: Více
Tak to mi mezi příspěvky uniklo. Pak je to opravdu o té velmi špatné komunikaci.
@werajsik píše: Více
Coz taky nema logiku. On se citi podvedeny, protoze neplanovali dite, ne protoze ho udajne podvedla…
@mikča89 píše: Více
Ona napsala, že ví, že je 100% neplodný, protože v dětství podstoupil nějaký zákrok. Víc nenapsala a jediný typ dotazů na které neodpovídá, je, co se mu to v dětství stalo, že jsou si jistí, že je neplodný. Kvůli soukromí.
Akorát že není problém napsat, kolik má partnerka dětí, co všechno jim brácha platí, kde jim to řekla, jak jim to řekla, o čem si ta partnerka s jejím bratrem povídala ve dvou v soukromí… ale co se stalo tomu bráchovi, to ne. Protože on ten bratr třeba nějakou mizivou šanci na to, že bude mít vlastní děti má a to dítě je jeho.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Tak ve finále oni dva to můžou mít mezi sebou vyřešené. Ale existuje i možnost že bratr bude něco jako benjamínek /mamánek. Prostě srábek, co není schopný se za svou partnerku před rodinou postavit a zastat se jí. A tak raději hraje před sestřičkou divadýlko, než aby bouchl do stolu a řekl dej už jí konečně pokoj. A možná pracuje i ego. Ono je těžké přiznat okolí, že neplodný muž bude mít dítě.. A třeba to ta partnerka už ví, nebo přinejmenším tuší. Třeba oznámení těhotenství on stále odkládal. Tak to holt vyřešila za něj, že to oznámila přede všemi, aby on se nemohl na nic vymlouvat. Ale možná netuší, že ji partner za jejími zády takhle podrazil.
Vím, skládám už konspirační teorie, ale i tohle může být jedna z variant. V reálu to není až tak výjimečné.
@Anonymní píše: Více
Já teda myslím že ten příběh je děravý jak cedník.
Toto se neprovedlo
![]()
Jako ono to není vtipné, ve finále to zase odnese jen to dítě, nicméně jsou dospělí, spali spolu bez ochrany, ona věděla, že případné těhotenství by neřešila, dokonce by byla ráda, ale aby chlap spoléhal na svou neplodnost a nijak si nezjistil, jak se chrání partnerka, když on jede na ostro je taky level “osel”
Klidně mě sežerte, ale pokud on tedy to ví, že je neplodný a zakladatelka se do toho musí mermo moci vložit, tak ať to provalí-bude to chvíli dramatické, ale pak se pročisti vzduch, který vzápětí shnije v okamžiku, kdy ta paní nechá udělat testy a bude opravdu jeho, tak u toho bych chtěla být ![]()
@Trojlístek píše: Více
Jo, evidentně se se švagrovou stejně rády nemaj, tak je to asi jedno ![]()
Ty nic nevíš, Johne Sněhu!
Nevidíme do toho úplně, tak je těžké zaujmout stanovisko!
Mám s tím jisté zkušenosti. ![]()
@Silverine247 píše: Více
To je, ale nehorázná blbost tohle srovnání. Srovnáváš neplodné s kriminálníky, dokonce vrahy. Wow! Máš velmi zvláštní morální hodnoty. Seš úplně mimo. O neplodnosti jí určitě říct měl. Ale nesrovnávala bych neplodnost s vraždou.