Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
No jelikož jí zatajil, že je neplodný, tak si asi myslí, že to jeho je.
@Anonymní píše: Více
Hele, tahle diskuze dále nemá cenu, ty nejsi vůbec schopna pochopit, co se ti člověk snaží říct, jedeš jen to svoje. ![]()
Zakladatelko a bratr je nesvéprávný, že to musíš řešit za něj?
On jako neví, jestli v tom vztahu chce zůstat a živit další kukačku s ženskou podvodnicí?
Tak to řeš s bratrem, ať si v tom udělá on sám pořádek. A jestli on to řešit nechce, tak ho nech být, ať si žije jak chce, ne?
To není tvůj život a ty to za něj nežij.
@lucad77 píše: Více
A co když to s tou jeho neplodností není zas tak žhavý, a to dítě je opravdu jeho ![]()
@arinecka píše: Více
I to je možnost. A nebo žádný takový bratr ani neexistuje, celé je to divné.
@lucad77 ano, tam bych spis hledala pravdu, vubec to cele nevypadá věrohodně. A ty zakladatelciny reakce…
Aby se zas všichni neposra- li…podle mě je zakladatelka jen brutálně nasra-na na to, že je její bratr ko-kot, co ze sebe nechá dělat vo-la a na ní, že si to dovolila.Koho by nesra-lo, kdyby se to stalo komukoliv z vás… jasně je to jeho život bla bla bla…to je vše pravda…ale určitě by jste všichni se sluníčkove usmívali jak je vlastně vše jeho věc
a nechtěli aby měl radši někoho, kdo ho opravdu miluje…než dojnou krá-vu co mu lže do ksi-chtu
Kdyby to zakladatelka myslela vážně, tak dávno napíše, co se mu v tom dětství stalo, že tak dobře ví, že je neplodný.
Takhle je to buď troll / výmysl, nebo zakladatelka ví, že bratr nějakou zdravou spermii vyprodukovat může a hledala tu podporu proti bratrově přítelkyni, kterou nesnáší. Nebo sem píše přímo ten bratr. ![]()
@bigl píše: Více
Od začátku diskuze jsem přesvědčený, že jde o klasický trolling, ale jak vidno podle podle počtu příspěvků, mnozí z nás trolleni být chtějí ![]()
@Anonymní píše: Více
I manzel muze poprit otcovstvi. Takze zadne „pravne se neda vyhnout zavazku“ - da.
Nevim, proc tak upis o nespravedlnosti. Tvuj bratr se do toho RL nechat zapsat nemusi, kdyz si mysli, ze dite neni jeho. Ale vzhledem k tomu, ze bratr mlci a nechava pritelkyni radostne oznamovat tehotenstvi rodine, tak to bude asi cele trosicku jinak, ze.
@Sandman1 píše: Více
Já jsem takový důvěřivý blbec, že na to vždycky skočím. ![]()
@bigl píše: Více
Ne, jsi citlivý idealista a takoví jsou třeba. Nevzdávej to. ![]()
2 dny se to tady řeší… Mě by zajímalo, jestli se ti bratr ozval nebo jste od té doby spolu mluvili?
Takhle to už začíná být diskuze o ničem, protože nejsou žádné nové informace a všechno je to jen kdyby a už se to točí jen na spekulacích.