Nepociťuju lásku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky chapu te jak se citis ja mam mesicni holcicku a ta proplakala celej den i noc skoro celej mesic.Muj je od rana do vecera v praci takze sem na tu malou byla sama.jeden den uz sem to nevydrzela a zacala sem byt protivna z nevyspani arogantni na rady agresivni a na plac male taky.Ty bolesti hlavy byli silene a posledni kapka byla kdyz sem omdlela ve meste.Kdyz uz to poznali i lidi kolem ze sem z nervami mimo tak moje maminka si ji zacala brat na 2-3h abych se prospala a odpocinula.a kamaradka mi poradila ze ji mam normalne krmit a na vecer davat nutrilon a taky kapecky Sab Simplex.taky sem si zacala rikat ze ji nechci ale ver mi ze to bylo jen tou unavou a bezmoci.Od te doby co k ni stava i muj pritel a nejsem na to sama tak je to lepsi.ja se prospim a je mi lip.zkus ty kapecky nam pomohli mala ted spinkava dobre a budi se jednou za noc na papani.a ze me je spokojena mamina a vim ze sve dite miluji i kdyz to jednu dobu tak nevipadalo.za vse mohla ta unava a bezmoc.
ja si myslim ze se to i u tebe zlepsi drzim mocinky pesticky
to zvladnete neboj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:a neboj nikdo te odsuzovat nebude zazilo si to hodne zenskych.jen o tom nemluvi na verejnosti.ale opravdu mi ver ze to prejde
Předem prosím, neodsuzujte mě…Mám několikatýdenního chlapečka, který neustále pláče, ale opravdu neustále. Doslova řve. Podle všeho většinou nemá ani důvod. Prostě pokud neusne po jídle prokřičí do dalšího. Jsem úplně hotová a napadají mě myšlenky, že bych ho raději ani nechtěla, že chci vrátit čas, lituju toho, že ho mám..........
Je to strašné já vím, ale jsem na pokraji zoufalství.
Mám už jedno dítko, tři roky a nedokážu se mu skoro věnovat. Miminko dokáže plakat i v kočárku nebo na ruce.
Nevím co mám dělat, když náhodou spinká, nesnáším se za své myšlenky…hodně propadám depresím…už nemůžu.
Jen jsem se chtěla možná vypsat nebo slyšet, že to některá také prožíváte..........
a je to jen tim ze si unavena neboj chce to cas a zvladnes to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Jsem ráda, že jsem narazila na tyto stránky. Máme doma 14-denní holčičku.Je to vytoužené a tak trochu vymodlené dítě. Je hodná, moc neplače, ale v noci ze spaní vydává různé zvuky, jako kníkání, mrčení a nevím co všechno a já samozřejmě nespím. Když se dívám na manžela s jakou láskou ji pozoruji a mluví k ní, je někdy ze sebe ouzko, že já to zatím nedokážu. Máme ještě starší 11-letou slešnu a u ní si na takové pocity nevzpomínám, tak jsem z toho celkem mimo. Taky si říkám, že to nemůže trvat věčně, že to časem přejde, ale nějak zatím nejsem schopna vidět to světlo na konci tunelu a prožívat pocity štěstí o jakých toužím.
- Citovat
- Upravit
Za své myšlenky se vůbec nemusíš stydět. Taky mě takové věcy napadaly… Je to šílené, když mimčo pořád řve a řve a člověk od něho prostě nemůže utéct. Teď si myslíš, že nepociťuješ lásku, ale počkej až se trošičku uklidní. Pak se na tebe usměje, udělá ten svůj kukuč a bude vymalováno ![]()
- Citovat
- Upravit
Jojo, mateřská láska je to, co matka cítí, když všechny její děti spí, a to, co je ochotna vydržet, když nespí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mateřská láska je to, co matka cítí, když všechny její děti spí!
Nádherně řečeno!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, mám doma teď něco podobného… Zakladatelko, tak by mě zajímalo jak jsi na tom teď, jak jste vše zvládli?? ![]()
- Citovat
- Upravit