Nepovedená miniinterupce - stává se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
4.2.11 19:32

Já jen,že to zase zavání hádkou :mrgreen:Přitom je to stará diskuze 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.11 19:42
verenika píše:
Já jen,že to zase zavání hádkou :mrgreen:Přitom je to stará diskuze 8-o

verčo a proč ?Nováček asi nekouká jak je jaká diskuze stará a když to zajímá i někoho jiného a chce k tomu něco napsat tak proč by nemohl?
Já když nemám co dělat tak si tady pročítám i 2 roky staré diskuze.Kdybych chtěla k nějaké něco říci tak taky bez okolků napíšu.Proto tu přece možnost oživení je.Furt lepší než zase založit stejnou diskuzi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.2.11 19:43

já se hádat nechci ani nebudu. Já bych ten stres a všechno kolem prostě nezvládla byl to můj názor. na hádku si můžu počkat i doma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.2.11 19:59

kami-chtěla bych mít tvůj čas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.2.11 20:14
verenika píše:
Můžu se zeptat proč vytahujete starou diskuzi a teď to řešíte? 8-o

Tak anonymní něco do diskuze napsala, napsala, že matky s dětmi jsou možná k potratu realističtější než ženy bez dětí… No tak jsem chtěla napsat, že i žena-matka může být proti potratům.

Jinak k potenciální hádce, kdo se hádá. Kdybych se hádala, napsala bych anonymní něco extra nepěkného, asi bych použila různá osobní označení a navrch bych jí řekla, že udělala špatně. Nic takového jsem nenapsala, tohle je každého rozhodnutí, každý si to musí zdůvodnit po svém, proč ano či ne. Ale vyjádřit se snad můžu, když mě něco zaujalo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.2.11 20:16

Gladys-já to nemyslela zle,ale jen mě překvapilo,že se vytáhla takováhle diskuze a reaguje se po skoro 3 měsících.

Nechtěla jsem nic vyvolat.Jsem KO.Můj skoro 4letý „shluk buňek“ mi dal dneska pěknou sodu :zed:

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
4.2.11 20:48

když to tady tak čtu,aby se člověk bál na něco zeptat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.2.11 20:52

v pohodě. večer si dej nohy na stůl a něco zdravě dobrého a těš se na ty příjemné chvíle. určitě jich bude víc než dost. je to sranda jak s náma ti drobci cvičí.
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.2.11 20:54

taky mám tak trochu ten pocit. ale zase co člověk to názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rikinka01
29.2.12 22:48

Řeším podobnou situaci

Řeším podobnou situaci,před 12 dny jsem byla na mini,ale stále mi je zle od žaludku.Podle mě je příčina,že se tělo ještě nestačilo vyrovnat ze změnou.Ale po 14 dnech si musíš dojít na kontrolní HCG na odběry.Žádanku ti musela vystavit nemocnice,kde ti zákrok dělali ( takhle jsem to měla já) Dnes mě ale má matka ( zdr.sestra) postrašila,že je možné že se zákrok nemusel vydařit,jelikož byl plod ještě malý.Takže mě za 2 dny čeká kontrolní HCG a pak se uvidí co dál.A po 6ti nedělí bys správně měla navštívit svého gynekologa.

• Citovat
  • Upravit
smarakd
5.3.12 21:31

Někdy se prostě nedá nic dělat

Přesně,lepší interupce než jak už někdo psal najít miminko igelitce v popelnici.A internet je od toho,aby se lidi dozvěděli co potřebují vědět,ale doktor je doktor.Já sama mám dvě krásný holčičky,ale obě dvě musely císařem,protože mám nemocné játra a antik.brát nemůžu i když si dáváme pozor a byla jsem u doktora,když jsem nedostala menst.a říkal,že je vše v pohodě a dělal mi i ultrazvuk. A druhý měsíc jsem to nedostala znova,tak jsem šla znovu na gyn. a tam mi řekl,že jsem těhotná,prý to před tím nebylo vidět.Tak jsem musela na iterupci ze zdravotních důvodů,protože třetí císař.řez by prý byl nebezpečný pro mě nebo pro děťátko.Mám z toho špatné svědomí i výčitky,ale někdy se opravdu nedá nic dělat.

• Citovat
  • Upravit
smarakd
5.3.12 21:39

promiň te,to hlavní jsem zapoměla napsat,když mě propoštěli,tak mi ultrazvuk nedělali,pak jsem byla i u svého gyn.,ten mě jenom prohlídl a ultraz.mi také nedělal a menstruaci jsem ještě také nedostala,tak na gyn.jdu v pátek,proto jsem si našla ne netu,jestli se to stává a teda koukám jak blázen,že to možné je,tak snad bude vše v pořádku. Tak krásný večer všem…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.13 18:15

Ja jsem taky po miniinterupci a chci se zeptat, jestli je normální, žemám ještě 14 dní po zákroku zvětšená prsa i břicho.

• Citovat
  • Upravit
20885
9.9.13 18:18

Miniinterupce je do 6tt, to ti snad prsa ani břicho nemohlo narůst :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.13 18:39

@Bavi bohužel ano, hned, jak u prvního i druhého dítěte. Jsem malá a hubena a je to na me vidět hned.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky