Nepoznané těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
4.5.17 17:54

Mám kamarádku, kterou odvezli do nemocnice se „žlučníkem“. Za dvě hodiny se narodil tříkilový kluk. Celou dobu menstruovala, pohyby necítila a nic na ní nebylo vidět. Byla malinko oplácanější, ale rozhodně ne obézní. Nepoznal to na ní nikdo. Neměla důvod těhotenství tajit, s přítelem spolu už delší dobu žili a děti plánovali. Matka příroda je někdy pořádná potvora… :D

• Citovat
  • Upravit
4706
4.5.17 20:35

Setkala jsem se s případem matky, u které to zjistili, až když rodila, byla silnější postavy a menstruaci měla pořád, je to už pár let zpátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
4.5.17 21:26

Ahoj. no je to možné…nestalo se to mě ale mím známím :lol: :lol:…Tak když nemáš podezření a o mimčo se nesnažíš tak bys ani nedělala test a ona měla normálně ms a zle jí nebylo až jeden den jí vynechala tak pak šla k dr a byla ve 3 měsíci… a druhá to stejný… někdo nemá žádné příznaky řeba já mám skoro všechno zvracení několik týdnů, v 7tt jsme už nedopla rifle, zácpa, bolest hlavy, tvrdnutí břicha a dalších plno věcí a kamoška co je těhu tak jí vůbec nic není jen jí mylsím týden nebylo dobře vůbec bych neřekla že je těhu… Takže opravdu si toho někdo nemusí všichnout ale něco jiného je když se to plánuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.5.17 21:29

Ahoj holky.. jsem tady nova a potrebovala bych radu… je tu nekdo v tuhle hodinu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
4.5.17 21:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.5.17 21:31

Ahoj holky jsem tady nova a potrebovala bych poradit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
4.5.17 21:32

@anonym282 No tak se ptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.5.17 21:32

Hlavne tady nevidim jestli nekdo odpovi na muj dotaz? nevim kde to tady najdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
4.5.17 21:34
@anonym282 píše:
Ahoj holky jsem tady nova a potrebovala bych poradit..

S čím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
4.5.17 21:34

@anonym282 když chceš někoho označit v příspěvku tak máš nahlásit, citovat a zmínit tak dáš zmínit a on se ti tam označí… najdeš to nahoře v pravo upozornění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.5.17 21:35

Jo uz to vidim :-) ale nevim jestli jsem tady spravne v diskuzi. 28.3. jsem mela poslesni MS. potom se nedostavila. tak jsem si udelala tehotenske testy a vsechny byly pozitivni. dneska jsem malinko spinila tak jsem jela k doktorovi a ten mi udelal ultrazvuk a rekl mi ze tam zadne tehotenstvi nevidi… tak mi nabrali HCG z krve. to bylo 18 jednotek. Prsa me porad boli. je mi na zvraceni. jsem unavena apod. Tak se chci zeptat jestli nekdo s tim ma zkusenosti a nevi o co by se mohlo jednat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
4.5.17 21:38

Zřejmě o biochemické těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
4.5.17 21:39

@anonym282 A dr ti víc k tomu neřekl? no ono záleží kdy si měla ovu podle ms by jsi byla 5+2 což už by tam měl něco vidět ale mohla se ti posunout my to taky nepočítáme s mím dr podle MS ale podle ultrazvuku… Ale 18 jednotek je strašně málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11

A to je presne co? takze uz neni nadeje ze bych mohla byt tehotna? :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659

@anonym282 to už by si v tomto týdnu měla mít v řádů tisíců