Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Alliana aha…ale víš, sama, jak jsi dopadla-řezali tě.
Jestli ti vyvolávali porod v nepřipraveném těle, dopadneš stejně.
Měli ti nabídnout hamiltona, cokoli, pokud nečekáš velké dítě, tak proč vyvolávat?
Já bych se nenechala…
@berry4 než jsem šla císařem tak jsem začla krvácet, stahy ale neotvitala jsem se tak proto císař a malá byla KP. Upřímně se děsně těším až bude venku, protože toto tehu je nejhorší ze všech a moje tělo podle dr už to nedává. V patek to vypadalo nadějně ale k večeru vše ustálo. Tak mám ještě zítra čas
@Alliana aha… budu držet pěsti, jestli by to šlo, zkus si zítra zažádat o Hamiltona. Bud´pomůže, nebo halt to úterý… ![]()
@berry4 no já nemám zítra kontrolu. Jen mi ve čtvrtek řekla ze pokud sama neporodim tak v utery ráno nástup. Tak uvidíme. Snažím se uklízet a podobný aktivity ale nějak se mu nechce. Hlavně že jsem ve 20tt ležela na udržení ![]()
@Alliana
to já taky. Od 30 tt. Měla jsem porodní činnost.
Nedávali mi víc, jak do 34 tt a nakonec malou vyháněli právě Hamiltonama ![]()
Já být tebou, zajedu si klidně ted´do porodnice a zažádám o něj.
Za to nic nedáš, je to chvilička a třeba ti pomůže do úterý rozjet porod sám ![]()
Holky, jsem teprve prelom 37/38tt. Minuly tyden jsem byla dva dny hospitalizovana v porodce, kvuli horsimu monitoru, ale jeste me pustili domu vcelku. Uz od vcerejsiho odpoledne mam nepravidelny bolesti, jako menstruacni krece. Neco mezi 8-12 minutami, vydrzet se to da, ale prejit bez povšimnutí taky ne. Skoro celou noc jsem nezamhourila oko. Rada bych se nalozila do horke sprchy a zvolila vyckavaci metodu v domacim prostředí, ale mam dilema. Protože kdyz to ted reknu manzelovi, tak zacne hystericky vyvadet a hnat me okamzite do nemocnice
Kdyz se budu tvarit ze nic, tak pujde do prace, zustanu sama doma s divokym starším ditetem a případne pomoci a odvozu se budu tezko dovolavat. Co ted?
Radsi jet/nejet? (kolem porodu staršího ditete to bylo jinak, takze vážnost situace nedokazu moc posoudit..)
Pokuď jsi byla už hospitalizována že byl nějaký problém tak bych do porodnice jela. Můžou to být poslíčci a nebo se ti rozjíždí porod. Já měla velmi bolestivé poslíčky,2 noci sem nespala a pak se mi rozjel porod. Při nejhorším tě pošlou domů, hlavně když bude všechno v pořádku
no já měla takové bolesti 14 dni v kuse před porodem. Byla jsem zoufalá. Při porodu jsme měli úplně zkazenou plodovku takže urcite to nenech a jed kor když jste měli spatne už něco. Abys pak nelitovala. @Anonymní píše:
Holky, jsem teprve prelom 37/38tt. Minuly tyden jsem byla dva dny hospitalizovana v porodce, kvuli horsimu monitoru, ale jeste me pustili domu vcelku. Uz od vcerejsiho odpoledne mam nepravidelny bolesti, jako menstruacni krece. Neco mezi 8-12 minutami, vydrzet se to da, ale prejit bez povšimnutí taky ne. Skoro celou noc jsem nezamhourila oko. Rada bych se nalozila do horke sprchy a zvolila vyckavaci metodu v domacim prostředí, ale mam dilema. Protože kdyz to ted reknu manzelovi, tak zacne hystericky vyvadet a hnat me okamzite do nemocniceKdyz se budu tvarit ze nic, tak pujde do prace, zustanu sama doma s divokym starším ditetem a případne pomoci a odvozu se budu tezko dovolavat. Co ted?
Radsi jet/nejet? (kolem porodu staršího ditete to bylo jinak, takze vážnost situace nedokazu moc posoudit..)
Jela bych taky radši do nemocnice. Pro jistotu, když jsi měla horší monitory, tak ať to zkontrolují a případně už tam zůstaneš pod dohledem.