Nepravidelné a bolestivé kontrakce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
3.5.15 14:32

@Alliana aha…ale víš, sama, jak jsi dopadla-řezali tě.
Jestli ti vyvolávali porod v nepřipraveném těle, dopadneš stejně.
Měli ti nabídnout hamiltona, cokoli, pokud nečekáš velké dítě, tak proč vyvolávat?
Já bych se nenechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
3.5.15 14:47

@berry4 než jsem šla císařem tak jsem začla krvácet, stahy ale neotvitala jsem se tak proto císař a malá byla KP. Upřímně se děsně těším až bude venku, protože toto tehu je nejhorší ze všech a moje tělo podle dr už to nedává. V patek to vypadalo nadějně ale k večeru vše ustálo. Tak mám ještě zítra čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.5.15 15:22

@Alliana aha… budu držet pěsti, jestli by to šlo, zkus si zítra zažádat o Hamiltona. Bud´pomůže, nebo halt to úterý… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
3.5.15 15:31

@berry4 no já nemám zítra kontrolu. Jen mi ve čtvrtek řekla ze pokud sama neporodim tak v utery ráno nástup. Tak uvidíme. Snažím se uklízet a podobný aktivity ale nějak se mu nechce. Hlavně že jsem ve 20tt ležela na udržení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.5.15 15:41

@Alliana :lol: to já taky. Od 30 tt. Měla jsem porodní činnost.
Nedávali mi víc, jak do 34 tt a nakonec malou vyháněli právě Hamiltonama :lol:
Já být tebou, zajedu si klidně ted´do porodnice a zažádám o něj.
Za to nic nedáš, je to chvilička a třeba ti pomůže do úterý rozjet porod sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.20 06:23

Holky, jsem teprve prelom 37/38tt. Minuly tyden jsem byla dva dny hospitalizovana v porodce, kvuli horsimu monitoru, ale jeste me pustili domu vcelku. Uz od vcerejsiho odpoledne mam nepravidelny bolesti, jako menstruacni krece. Neco mezi 8-12 minutami, vydrzet se to da, ale prejit bez povšimnutí taky ne. Skoro celou noc jsem nezamhourila oko. Rada bych se nalozila do horke sprchy a zvolila vyckavaci metodu v domacim prostředí, ale mam dilema. Protože kdyz to ted reknu manzelovi, tak zacne hystericky vyvadet a hnat me okamzite do nemocnice :roll: Kdyz se budu tvarit ze nic, tak pujde do prace, zustanu sama doma s divokym starším ditetem a případne pomoci a odvozu se budu tezko dovolavat. Co ted? :roll: Radsi jet/nejet? (kolem porodu staršího ditete to bylo jinak, takze vážnost situace nedokazu moc posoudit..)

• Citovat
  • Upravit
447
4.5.20 06:44

Pokuď jsi byla už hospitalizována že byl nějaký problém tak bych do porodnice jela. Můžou to být poslíčci a nebo se ti rozjíždí porod. Já měla velmi bolestivé poslíčky,2 noci sem nespala a pak se mi rozjel porod. Při nejhorším tě pošlou domů, hlavně když bude všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
4.5.20 07:03
no já měla takové bolesti 14 dni v kuse před porodem. Byla jsem zoufalá. Při porodu jsme měli úplně zkazenou plodovku takže urcite to nenech a jed kor když jste měli spatne už něco. Abys pak nelitovala. @Anonymní píše:
Holky, jsem teprve prelom 37/38tt. Minuly tyden jsem byla dva dny hospitalizovana v porodce, kvuli horsimu monitoru, ale jeste me pustili domu vcelku. Uz od vcerejsiho odpoledne mam nepravidelny bolesti, jako menstruacni krece. Neco mezi 8-12 minutami, vydrzet se to da, ale prejit bez povšimnutí taky ne. Skoro celou noc jsem nezamhourila oko. Rada bych se nalozila do horke sprchy a zvolila vyckavaci metodu v domacim prostředí, ale mam dilema. Protože kdyz to ted reknu manzelovi, tak zacne hystericky vyvadet a hnat me okamzite do nemocnice :roll: Kdyz se budu tvarit ze nic, tak pujde do prace, zustanu sama doma s divokym starším ditetem a případne pomoci a odvozu se budu tezko dovolavat. Co ted? :roll: Radsi jet/nejet? (kolem porodu staršího ditete to bylo jinak, takze vážnost situace nedokazu moc posoudit..)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
4.5.20 07:05

Jela bych taky radši do nemocnice. Pro jistotu, když jsi měla horší monitory, tak ať to zkontrolují a případně už tam zůstaneš pod dohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí